Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #8040 Dátum: 13 ápr 08, 15:27:43 » |
|
Mugen, itt van neked a Hitsugaya kardom http://kepfeltoltes.hu/130408/WP_000047_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMorause el is felejtettem mondani, hogy bár utálom Sasukét cuki az avád
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8042 Dátum: 13 ápr 08, 16:38:05 » |
|
Én is szeretem a kardokat, de nekem az európaiak tetszenek. Sandor Clegane kardja jöhetne bármikor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8043 Dátum: 13 ápr 08, 16:42:39 » |
|
Nem. Ez egy replika Ugye milyen szavakat tudok Aes és mit szólnál Ned kardjához?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #8044 Dátum: 13 ápr 08, 22:06:59 » |
|
Helyes fiúk írjatok privit! 19-23 évig. ... Pl: Hogy mekkora a melled stb.... Felháborító... Hát ezen kiégtem.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8045 Dátum: 13 ápr 09, 19:15:57 » |
|
Szegény lány csak ismerkedne... Csak épp nem ad magáról semmi infót.. Még az adatlapja sincs kitöltve... Te Lew ne tetézd. Felháborító módon erősíted ezzel a hszeddel azt a sztereotípiát, hogy mi férfiak, csak a mellméretet vesszük figyelembe egy lányon. Mintha a seggét már meg se néznénk...
Na ezen szakadtam! >Írjak már magamról is: Fáj a vállam...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 09, 19:17:10 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #8046 Dátum: 13 ápr 09, 21:20:04 » |
|
Jól néz ki,de valóban csak replika.Egy igazival márnem annyira járkálhat egy kislány:) mumu...ez hogy jott?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8047 Dátum: 13 ápr 09, 21:37:32 » |
|
Nem tom Tök ari név Attól még, hogy replika, jól néz ki a polcon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #8048 Dátum: 13 ápr 09, 23:42:07 » |
|
Morause el is felejtettem mondani, hogy bár utálom Sasukét cuki az avád Ez jól esett... köszi! A tied sem egy hitvány verzió.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8050 Dátum: 13 ápr 23, 13:56:28 » |
|
Az én elmémben a motorról más elképzelések uralkodnak... mifelénk ezt robogónak hívják xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8051 Dátum: 13 ápr 23, 17:22:29 » |
|
Szintén zenész... Robogó... Moped... Nem motor... Mosd le! Tiszta dzsuva!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #8052 Dátum: 13 ápr 23, 17:31:42 » |
|
Nos, mivel én még mindig csaj vagyok ( legalábbis remélem ), ezért nem azt nézem, milyen a járgány, hanem, hogy ki ül rajta! Lew, menő vagy, mint mindig!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #8053 Dátum: 13 ápr 24, 16:26:32 » |
|
Régi fórumos, újratöltve. A nevem Alexandra, Szandi, Kannus..ahogy tetszik 22 múltam. Biomérnök vagyok illetve leendő fotográfus, ha minden jól megy. Ez utóbbihoz csatolnék egy linket: https://www.facebook.com/alexandraphotoworks :'D Kb. 16 évesen találtam rá erre a fórumra és onnantól 1-2 évig egész aktív felhasználó voltam, aztán valahogy pár évre kimaradt az életemből a nkwt fórum és a sorozat is. De most pótolva a lemaradásokat újra "naruto lázban égek". xD Így gondoltam visszanézek a fórumra is. Amit rólam tudni érdemes : imádom a macskákat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8054 Dátum: 13 ápr 24, 17:06:03 » |
|
Kanamee! *.* Üdv újra itt! Magamról: 4 nap pihi, szinte végig napon, és nem szívesen mennék be fehér emberként egy skinhead kocsmába...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|