Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #7935 Dátum: 13 jan 31, 10:27:08 » |
|
Én 5 évig cigiztem, aztán gond volt a szívemmel, és kiderült hogy a cigi miatt. Meg se gondolnátok, hogy mekkora szerepet játszik a szívrohamban a dohányzás. Na jó, nekem nem volt "szerencsém" szívrohamhoz, de azt mondta a doki ha nem teszem le a cigit, egy évet ha ad... így abbahagytam a dohányzást inkább. Ez 17 évvel ezelőtt volt, azaz ősszel lesz 17 éve. Anyósom egyébként infarktust kapott vagy 6-7 éve, és mondták neki, hogy esélyes egy második is, ha továbbra is cigizik. Nem először abbahagyta, aztán hogy jobban lett visszaszokott, és ekkor olyan látványosan jelentkeztek rajta azok a tünetek amik az infarktusa előtti napokban, hogy abbahagyta megint. Ekkor megint jobban is lett. Vagy kétszer még visszaszokott egy-két hétre, de mindig a szíve bánta, így inkább elhagyta végleg.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7937 Dátum: 13 feb 03, 21:51:48 » |
|
Nem rossz kép Gabesz. Aryha, ez már csak így van ha az ember "közvetlen" életveszélyben van az jobban motivál a leszokáshoz minthogy káros és ezért 1x majd valamikor tüdőrákot kapsz.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7938 Dátum: 13 feb 03, 21:54:48 » |
|
Nekem nem a tüdőrák veszélye állt fenn, hanem az infarktusé. Nem mintha nem lenne mindegy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 22:00:10 írta Arysha »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7939 Dátum: 13 feb 04, 09:38:43 » |
|
Nos azt hiszem hozzá tudnék szokni ,hogy hétfőn 9-kor keljek.
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7940 Dátum: 13 feb 06, 10:17:34 » |
|
Na most, hogy kb novembertől ilyen a hajam megpróbáltam lőni egy normális képet, bár ez se sikerült túl jól (webcamos), csak azért csináltam mert emlékszem, hogy valaki kérdezte, hogy milyen lenne a vörös és kék haj, majd esetleg megpróbálhatok egy normálisat csinálni http://kepfeltoltes.hu/130206/Snapshot_20130205_6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7941 Dátum: 13 feb 06, 11:29:41 » |
|
Jé ez tök jó! Én meg rakok fel egy olyat, amint a párommal vagyunk. Ja, és szemüvegben vagyok - merthogy egyébként szemüveges vagyok, csak nem mindig hordom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7942 Dátum: 13 feb 06, 23:00:37 » |
|
Jaj istenem baromi jó ez a vörös-kék haj kombó *-* Esküszöm egyszer ráveszem még magam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Szárnypróbálgató
|
|
« Válasz #7943 Dátum: 13 feb 13, 21:05:32 » |
|
Mifelénk szombaton farsang volt, úgyhogy Lina szíves beleegyezésével kirakom a képünket. DWseknek nem okozhat túl nagy gondot kisütni, mik voltunk.
|
|
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7944 Dátum: 13 feb 13, 23:29:35 » |
|
Jól látom hogy amibe Lina belebújt az egy K9 kutyuli jelmezféleség akarna lenni? Egész ötletes.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7946 Dátum: 13 feb 14, 20:26:22 » |
|
Úristen, a baba kis kezecskéit nézzétek, de aranyos. Meg az az arc, amivel néz. Önelégült, "istenkirály vagyok" fej. Nagyon édes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7947 Dátum: 13 feb 15, 07:11:13 » |
|
Saphi, ne szólalj meg többet, tetszik nálad ez a hozzászólás szám. Én amúgy Linának el tudtam volna képzelini öö... jobb jelmezt is, de hát mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rem
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7948 Dátum: 13 feb 27, 15:40:44 » |
|
mit takar a név? rem fázisból ered ami az alvás legmélyebb fázisa ekkor álmodunk hát ezért választottam ezt a nevet mert imádok aludni és álmodozó tipus vagyok ez magába foglalja milyen vagyok valójában
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 28, 14:16:10 írta Rem »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7949 Dátum: 13 feb 27, 17:00:46 » |
|
Milyen az az "állmodozó"? Állandóan mozog az álla?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|