drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7425 Dátum: 12 aug 02, 18:29:07 » |
|
Ümm mi az, hogy pro, csak rossz kocka vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7426 Dátum: 12 aug 02, 18:35:42 » |
|
Niki-nek A 11 nap, 13 óra és 20 perc-e van a legközelebb hozzám. Bár én mindig kikapcsolom miután elolvastam a hsz-eket és reagáltam rájuk. gman azzal a 51 nap, 19 óra és 27 perc-cel nem olyan rossz. De én ahogy láttam Aes-nek a legmagasabb az itt töltött napjainak a száma. Ha jól tudom akkor Aes-nek 258 nap, 17 óra és 25 perc az itt töltött ideje.
Ahhoz képest h még csak most regeltél tavasszal, nem is.olyan rossz. (én nem kapcsolom ki csak kilépek a netből)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7427 Dátum: 12 aug 02, 18:38:37 » |
|
Köszi! Ja én is úgy értettem, hogy csak kilépek a netből, kikapcsolás alatt arra gondoltam, hogy az oldalt kapcsolom ki.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7428 Dátum: 12 aug 02, 18:41:54 » |
|
Hanii: az Masashié, meghagyom neki xD nem rossz tipp, szg
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7429 Dátum: 12 aug 02, 18:43:50 » |
|
Köszi! Ja én is úgy értettem, hogy csak kilépek a netből, kikapcsolás alatt arra gondoltam, hogy az oldalt kapcsolom ki. Jaa. am valamikor csak lerakom alulra a firefoxot, és elvagyok a TV-vel ^^'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #7430 Dátum: 12 aug 02, 19:42:25 » |
|
Nemrég még nekem is csak 10 nap volt. Aztán hirtelen ilyen sok lett. Biztos vmi összeesküvés áldozata lettem.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7431 Dátum: 12 aug 02, 19:51:04 » |
|
De én ahogy láttam Aes-nek a legmagasabb az itt töltött napjainak a száma. Ha jól tudom akkor Aes-nek 258 nap, 17 óra és 25 perc az itt töltött ideje.
Cart-nak van a legtöbb. Majdnem 280 nap. Aes "csak" a második. Az első tízről van is statisztika. (Nem, nem én vezetem. Itt a fórumon van olyan hely ahol meg lehet nézni az első tizet.) Nekem még "csak" majdnem 98 nap van, látszik, hogy régebben nem voltam túl aktív. Egyébként Ayumi, ugye a vörös hajas kép a legrégebbi?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7432 Dátum: 12 aug 02, 19:55:39 » |
|
Az a legrégebbi, utána jön a kék (sötétebb), utána az égszinkék, és a legfrissebb a szőke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7433 Dátum: 12 aug 02, 20:02:23 » |
|
Rendkivül pro vagyok. Sokat nőttél azóta.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7434 Dátum: 12 aug 06, 23:42:22 » |
|
Egy jó régi képet találtam, szerintem tetszeni fog. Passiójáték valamikor, igen, saját hajjal. http://href.hu/x/iaca
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7435 Dátum: 12 aug 06, 23:51:40 » |
|
Te vagy a füzetlappal a kezedben az a nagy hajas?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7436 Dátum: 12 aug 06, 23:52:48 » |
|
Ugye milyen fess fiatal legény voltam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #7437 Dátum: 12 aug 06, 23:54:05 » |
|
Ja. Nem tudom milyen ez a passiójáték, de látszik, hogy átéled.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7439 Dátum: 12 aug 06, 23:59:43 » |
|
Ugye milyen fess fiatal legény voltam? Csak voltál fiatal? 1 kemény 10essel vagyok öregebb nálad, azért ne öregíts még jobban, így is én vagyok a "fórum vénasszonya"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|