mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7155 Dátum: 12 máj 25, 22:20:56 » |
|
Fuvola?? Az a hosszú ezüstszínű ?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7156 Dátum: 12 máj 25, 22:22:19 » |
|
Jól is teszed, fontos dolog a zene . mugen baz'..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #7157 Dátum: 12 máj 25, 22:23:28 » |
|
Nekem uncsitesóm fuvolázik és nagyon jól most is valami országos versenyen 3. lett de ugy hogy 1. és 2. helyezett nem lett Én meg énekelek járok tanárhoz is
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7158 Dátum: 12 máj 25, 22:24:53 » |
|
Tanár nélkül lényegében hazudik valaki, ha azt mondja, hogy "énekel".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7159 Dátum: 12 máj 25, 22:27:10 » |
|
Ugye nem fiú az uncsitesod
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #7160 Dátum: 12 máj 25, 22:29:45 » |
|
Ez az uncsim akiről beszéltem ő lány Hát igen aki nem tanult soha énekelni az max ilyen internetes "celeb" lehet báár vannak kivételek de az ritka Nekem meg 30-án lesz ének vizsgám 3 dalt kell énekelnem de egész jól megy
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7161 Dátum: 12 máj 25, 22:30:35 » |
|
És mióta űzöd ezt a hívatást?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #7162 Dátum: 12 máj 25, 22:36:00 » |
|
Sajnos még csak most kezdtem nemrég Szeptemberben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7163 Dátum: 12 máj 25, 22:36:22 » |
|
Naa, rászántam magam pár képre. Ez most készült Fonyódon. Igaz többen voltunk rajta, de gondolom nem baj ha őket levágtam a képről. Eredeti kép facebook borítóképem. Annyira szeretem, mindig eszembe jutnak a szép napok róla. http://kepkezelo.com/images/3rh2seua0ap68tja78n3.jpgHát ez Szabi szerint tök jó, szerintem elég homályos csak face profilképnek ment el, na mindegy én hiszek neki, ha szerinte jó akkor na... http://kepkezelo.com/images/62k9frfr9ghqprg5l42g.jpgEz meg egy jobb napokon készült kép ami nem olyan ocsmány mint a többi. xD http://kepkezelo.com/images/4m2bbyisfsnksnehp26l.jpgÉn furulyáztam. De abbahagytam, inkább a nyelvet választottam. Na most senki ne értsen félre semmit, okés?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7165 Dátum: 12 máj 25, 22:44:54 » |
|
Hát elég jól ment, még saját dalt is írtam amit az egyik koncertemen előadtam. De mamár énekelni sem tudok, nemhogy dalt szerezni. Mármint... ha a kérdés nem hozzám szólt akkor nem mondtam semmit.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #7166 Dátum: 12 máj 25, 22:47:42 » |
|
Milyen nyelveken tanulsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7167 Dátum: 12 máj 25, 22:48:07 » |
|
Tündérke, ha nem írtad volna oda a végére, hogy "ne értse félre senki", én nem is kezdtem volna el kombinálni semmit, de így? Nagyon szép lány vagy, nem igazán értem azokat a negatív megnyilvánulásokat itt az iménti néhány hozzászólásodban. Az a homályos kép tetszik rólad a legjobban. Bociszemek. Megtartjuk Szabit! ((: Mugen, muszáj volt szexista humort csempészni egy tök ártatlan hangszerbe? Lille, koszonom. Szereted a fuvoláddal az erdei kunyhódba csalogatni a cunci kisgyerekeket, hogy aztán jó ropogósra sütve fogyaszd őket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7168 Dátum: 12 máj 25, 22:56:11 » |
|
Mert a tuba vagy a vadászkürt annyira nőies hangszerek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #7169 Dátum: 12 máj 25, 22:57:03 » |
|
Ja mugen neked meg szívós hangszeren kéne játszani Ezt a hülyeséget... pasi miért ne játszhatna fúvós hangszeren? pl trombita de akár a fuvola is... van olyan osztálytársam aki fiú létére fuvolázik és nagyon szépen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|