Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6960 Dátum: 12 ápr 18, 20:12:09 » |
|
Elsőben tanultunk gépírást. Azóta hallás után is tudok pötyögni. ((: Bár azért le kellett állítanom párszor, hogy szöveghűen le tudjak írni mindent, de kb. 4-5 perc alatt kész lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #6961 Dátum: 12 ápr 18, 20:29:34 » |
|
Én is tanulok most gépírást... de nem tom azért én sztem még nem tok ilyen gyorsan írni. 10 perc alatt hány karaktert ütsz le?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6962 Dátum: 12 ápr 18, 20:44:27 » |
|
Már nagyon régen mértem, de 1200 körül volt a rekordom. Ha egyszer megtanulod, olyan lesz, mint az úszás: nem felejted el. És főleg chat-nél jön jól, amikor le akarok írni valamit, még mielőtt a chatpartner 180°-os témaváltást követne el. Én diktálom a beszélgetés fonalát általában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6963 Dátum: 12 ápr 18, 21:31:58 » |
|
Jááááj. A bríí az kicsinált. Az mondja a zombi, hogy brain. Angolul agy. Ha néha összefüggéstelenek a mondatok az vagy azért van, mert egy jó beszédkészséggel rendelkező zombi vagyok, vagy azért, mert ott helyben találtam ki mit fogok mondani, a helyes megfejtő üdvözölve lesz a következő videóban. Valszeg a laptop ventillátor zúg. Nagyon kjfkgjifgkjkdf (ez nem volt tiszta xD)
Nagyon jó tulajdonság. Nem koleszos szoba, csak fehér a fal, de koleszban amúgy sincs légkondi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 21:37:55 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6964 Dátum: 12 ápr 18, 21:35:52 » |
|
Én is tanulok most gépírást... de nem tom azért én sztem még nem tok ilyen gyorsan írni. 10 perc alatt hány karaktert ütsz le?
Én legutóbb 5200-zal nyertem iskolai versenyt. Az jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6965 Dátum: 12 ápr 18, 21:39:05 » |
|
Miskolciak közül van néhányban, bár való igaz, hogy nem éppen gyakori felszereltsége egy kollégiumi szobának.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #6966 Dátum: 12 ápr 18, 21:49:45 » |
|
Gdat Az elvetemült új fogalmat nyert! Azt hittem már nincs élő se halott kitől féljek,de a 2ő eggyüt:DDDDD "Nagyon kjfkgjifgkjkdf" ezt hol lehet elsajátitani? sabaku nekem?neeem nincs hosszú ,rövid a hajam és nem is tervezem növeszteni,mondjuk most borzasztó... heo benned egy filozofus veszett meg ...akarom mondani el,bár ezt még nem tudhatjuk:::DDDDD A-chan Húú most már értem.....,de a baj,hogy nem tudom neked milyen::DD
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6967 Dátum: 12 ápr 18, 21:54:43 » |
|
mugen: Én csak szolgálom a népet és átadom a tudást, amit az okos zombiktól kaptam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6968 Dátum: 12 ápr 18, 21:55:06 » |
|
Loah, asszem', te egy Isten leszel akkor! Megyek inkább, és elásom magam az 1200 karakteremmel együtt. Azt hittem, az soknak számít, mert a tanárom feszt dicsért, hogy: "Jaj, Niki, te olyan ügyes vagy, nem úgy, mint a többiek. Ők nézik a billentyűzetet, esznek, isznak, de teee!" (Najó, ennyire nem ajnározott, de tényleg dicsérgetett néha. ) Gdat, ahhoz képest, hogy abban a szent 2 percben dobtad össze a mondandódat, még ugyancsak összeszedett és érthető volt ám. Az meg, hogy néhány szót nem értettem, csak a videó minőségének tudható be. Ja, meg igen, néhány szót tényleg csúsztattál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6969 Dátum: 12 ápr 18, 21:57:47 » |
|
Filozófus? Rég hívtak így. Tény, hogy érdekelnek bizonyos részei, de azért ne túlozzunk.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #6970 Dátum: 12 ápr 18, 22:01:08 » |
|
heo Én is valahogy igy vagyok vele... mi érdekel?:DD
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6971 Dátum: 12 ápr 18, 22:05:02 » |
|
Habár nem ide való a téma, de még válaszolok. Nincs különösebb korlátja, bármit elolvasok, ami érdekel annak jobban utána is nézek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #6972 Dátum: 12 ápr 22, 05:32:56 » |
|
Látom a zombis videó a téma. Hát gratulálok hozzá Gdat! Kicsit érdekes téma de ki tudja mi lesz, így fell kell készülni.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #6973 Dátum: 12 máj 01, 12:51:34 » |
|
Kallen: képet-képet! xD
Hát jó, meggyőztél. Előre is bocs, hogy ilyen homályos, megpróbáltam kicsit kiélesíteni, de csak ennyire tudtam. Nem szeret a kamera, na! Íme emberi kinézetem: egyszer, mégegyszer. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6974 Dátum: 12 máj 01, 12:58:28 » |
|
Kallen, ezek a képek nagyon ott vannak. Szép vagy, meg tetszik a hajad. xD
|
|
|