Lew
|
|
« Válasz #6795 Dátum: 12 márc 11, 20:11:09 » |
|
Najó asszem időszerű lesz egy avatar csere xD De amúgy jó a képed.
Köszi =D Tényleg jó a kép. Köszi ^^ Én a képed alapján is Kabbe =D hülye troll =DD Lille-chan *.* Végre valaki =D Köszönöm *.* xD Tessék itt az új avatarom xD milyen?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 11, 20:19:42 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Higitsune
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6796 Dátum: 12 márc 11, 20:33:54 » |
|
Jesszusom! Na igen Így már nem néznek lánynak az már biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #6797 Dátum: 12 márc 11, 23:08:17 » |
|
Én a kezdetektől fogva tudtam, hogy Lew fiú. Annyira fiús a nickneve, hogy nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #6798 Dátum: 12 márc 15, 15:18:05 » |
|
Jesszusom! Na igen Így már nem néznek lánynak az már biztos
Maximum Fangirlnek. Lehet majd teszek én is valami képet, de csak tükörgoblinok vannak jelenleg. Meg kettő e-fotó Mekiből.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6799 Dátum: 12 márc 15, 15:26:08 » |
|
Mi az a tükörgoblin? Jól hangzik.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6800 Dátum: 12 márc 15, 15:54:45 » |
|
Tudtam, hogy te fogsz írni. Antifaces FB videóban volt, hogy aki beáll a tükör elé és úgy fotózza magát az a tükörgoblin.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6801 Dátum: 12 márc 15, 16:11:00 » |
|
Antifaces még mindig megy?O.o Jóég. Muti a tükörgoblinos képeket!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6802 Dátum: 12 márc 15, 16:24:59 » |
|
Ahaa így már értem. Komoly. Nekem nincs sok tükörgoblinos képem, nem szeretek a tükör előtt pózolva fényképezni magam. xD Inkább általában megkérek valakit, bár ritkán készíttetek képet. Igen, tükörgoblint a népnek!
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6803 Dátum: 12 márc 15, 16:28:14 » |
|
Az nem tükörhobbit volt? xD Antifaces jóóó :'D főleg az animés videójuk xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6804 Dátum: 12 márc 15, 16:48:32 » |
|
Onee-chan: Honnan tudjam én azt, olyan rég láttam, hogy nekem goblin maradt meg. Jó, akkor itt van élből 3 tükörRiku : Ichi ni san.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #6805 Dátum: 12 márc 15, 17:34:01 » |
|
Az szerintem is tükörhobbit volt.. xD Rólam csak egy ilyen tükrös kép van, ami úgy fel is vállalható, de az is kétéves őskövület. A többi cosplay-es vagy random-cosplay-es.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6806 Dátum: 12 márc 15, 17:57:10 » |
|
Nagyon Álllat, főleg a 3. Kép. nekem nem megy az ilyen tükör előtti pózólás, hülyének érzem magam. Inkább egy normális kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6807 Dátum: 12 márc 15, 18:29:26 » |
|
Riku jó képek!^^ Én is hülyének érzem magam a tükör előtt pózolgatva. De van akinek jól áll. Kallen: képet-képet! xD Riku, agyadra ment a goblin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6808 Dátum: 12 márc 15, 18:37:43 » |
|
Jó képek tényleg. A csajok szeretni fognak ha nagy leszel. Meg az öltözködésed is style-os. Nekem vannak tükörgoblin képeim pl hajmosás után meg ilyen mindenféle hülyeségek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6809 Dátum: 12 márc 15, 18:37:55 » |
|
Jó képek Riku-chi főleg az utolsó Amúgy többnek nézel ki mint amennyi vagy. O____O Szerintem. Ez biztos te vagy?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|