Putir
Vendég
|
|
« Válasz #6660 Dátum: 12 feb 03, 22:16:02 » |
|
Lol tényleg van olyan ember aki nem ismeri a HTF-et. Ez alap műveltség. Amúgy az én iq-m úgy 170-180 között mozoghat... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6661 Dátum: 12 feb 03, 22:20:28 » |
|
Persze Putir nekem meg a khmkhmkhm-em csecsemő méretű 46 centi 3 kiló
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6662 Dátum: 12 feb 03, 22:21:19 » |
|
Júj, emlékszem az első Happy Tree Friends mesémre.^^ 7-8 évesen láttam a flashvideon. Aztán szépen megnéztem minden részt. És sose fordult fel a gyomrom. 5 év kimaradás után 13 évesen néztem meg megint egy részt, hát elég rosszul lettem. De azóta már újra hozzászoktam. Disco Bear a legnagyobb forma. hamisjoe: az egódról beszélsz?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #6663 Dátum: 12 feb 03, 22:23:11 » |
|
Szerintem a talpszőréről. A neveket nem tudom ,de nekem a cukros a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6664 Dátum: 12 feb 03, 22:25:08 » |
|
Nincs kizárva az se. Hmm az Nutty. Az is nagy forma. Én Lumpyt bírom nagyon, az iszonyat hülye. Kicsit hasonlít az egyik osztálytársamra mind külsőre mind belsőre.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6665 Dátum: 12 feb 03, 23:06:02 » |
|
Na látjátok, ha minden kötél szakad, ebből is megélek majd xD hamisjoe: sasori-faokkal nem tárgyalok este 10 után. talán holnap xD na jó, előleget azér' kapsz: vas országa: nem volt jobb ötleted? talán azért bejövős, mert elég keveset tudunk róla, mifune meg menő. belőlem semmit nem váltott ki. ja, meg ezek szerint te is szereted a telet. gondolom fiú vagy, és annyival biztos nem vagy idősebb nálam, 14-15? hanii: köszi a zenét ^^ már zenehiányom volt, mármint az újakból. A happy tree friendset meg nagyon morbid xD de 1-2 próbát még teszek. szerk: nekem ez a humor nem jön be annyira /:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 03, 23:26:35 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6666 Dátum: 12 feb 04, 12:07:48 » |
|
Vas országát azért választottam, mert azoknak nagyon vagány a jelük... A többi szerintem kicsit gagyi A kor majdnem megvan 16 vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6667 Dátum: 12 feb 04, 12:11:23 » |
|
nem kell korán kelnem,ugyanazok az órák,csak nem tanárokkal,hanem professzorokkal...meg hogynézne ki egy 9.es 11. osztályba Értem, hogy a magántanulóskodás sokkal jobb, de akkor miért nem csinálod azt meg, hogy még gyúrsz az agyadra kicsit bekerülsz 11.osztályba és ott lenni magántanuló? Vagy annyira már nem vagy okos, hogy előreugorj két osztályt és 11.osztályba magántanulóként tevékenykednél? Mach 5 ez nem is olyan rossz ötlet ....egy próóbát megér ...de én nem netes hülye IQ teszteket csináltam...professzorúrral csináltam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6668 Dátum: 12 feb 04, 17:45:40 » |
|
A professzor_úr* biztos akar tőled valamit. Egyébként mirét van az, hogy még soha nem láttam az iq-jával nagyzolni olyat, akit utána senki nem oltott le, hogy az iq hülyeség (mert az, az intelligenciához semmi köze, annál több a következetességhez és a gyorsasághoz) meg, hogy ő amúgy sem akkora ész? Magátanulónak lenni tényleg poén amúgy, a professzorok meg, főleg, ha (mindegy mennyi idő alatt) a középiskolás dolgokkal foglalkozol, tök feleslegesek, és merő sznobizmus (meg potenciális szexuális zaklatás) velük foglalkozni. Megvan az anyag, megtanulod, vagy nem, bemész a cirka tíz, vagy kicsit több pótvizsgánál könnyebb vizsgára két részletben, levizsgázol, és le van tudva az év Amúgy ez nekem idén nem jött össze, elfelejtettem beadni valami szart, amiből az egyik jegyem lett volna, egy másikra meg nem mentem el, mert rossz időpontot küldtek ki, új után meg nem futkostam Szerencsére ez is csak annyit jelent, hogy év végén teljes éves anyagból vizsgázok, ne féléviből. Plusz ugye pár érettségi még ugye. Az elmondások meg a már meglévők alapján az is laza. *a két szó közt az egy aláhúzott szókoöz, ha mrá divat beszólni neked emiatt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 17:49:39 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6669 Dátum: 12 feb 04, 20:26:08 » |
|
ÉN 8ik osztályopm úgy csináltam, hogy átírattam magam magántanulónak, az iskolában, megvettem a könyveket amik kellettek tanuláshoz, egész évben elvoltam, vizsga elötti 1 hónap alatt napi 4-5 óra tanulással, simán levizsgáztam 4esre Kár hogy szüleim nem engedik hogy még egyszer megcsinálhassam eztet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6670 Dátum: 12 feb 04, 20:37:22 » |
|
Nem is tudtam, hogy ezt meg lehet csinálni o.O Mondjuk nem mintha meg akarnám. hamisjoe: Kajak ezért választottad? végül is, ez is egy érv. Tényleg, mostanában elkezdtem megfigyelni ki milyen 'országos', és a leggyakoribb az akatsuki, konoha, vérköd falu, vas országból kb.csak téged láttalak. ez mondjuk nem is csoda x)
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #6671 Dátum: 12 feb 04, 20:41:40 » |
|
Szóval már nem menő hogy vérköd falus vagyok mert mindenki az? :S szerk.: át is raktam fű-re
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 20:43:16 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6672 Dátum: 12 feb 04, 20:43:08 » |
|
ez mondjuk nem is csoda x) Ezzel arra célzol hogy különc vagyok? Sajnálom Putir, de szerintem az a legcsúnyább, nem passzol be a fekete-fehér fórumba egy(4) piros vonalacska
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6673 Dátum: 12 feb 04, 21:36:52 » |
|
Tudod ki akar vérköd falus lenni.. Az egy putri hely. A hóó jobb. De nagy néha lecserélem csillagra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #6674 Dátum: 12 feb 04, 21:41:09 » |
|
A csillag a powa, olyan karajul néz ki itt a nevem alatt, és tök cép. Na meg mindig öt ágú csillag fan voltam, több okból is.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|