A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6375 Dátum: 11 dec 19, 19:19:44 » |
|
Seva Az európaiak többsége barna hajú, a szőkék kihalóba vannak ( )... Visszaolvasva a "bemutatkozásomat" leesett, hogy rohadtul beszédhibás vagyok. "de ez különösebben nem hat meg a dolog..." <-- ez így mi? Meglesz a bővítés is, csak nem jó egyszerre "házit" csinálni meg fórumozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6376 Dátum: 11 dec 19, 19:22:11 » |
|
Mindig az örökös kifogások, nem mintha jobb lennék.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6377 Dátum: 11 dec 19, 19:24:06 » |
|
A-chan jól mondja, szőkék kihalóban vannak. Még 10 éves korom környékén full szőke hajú voltam, most meg sötét barna Ritli mindkét képen jó. hanii: sokkal idősebbnek nézel ki 14-nél, legalábbis én 17-nek néztelek. A korombeliek nagyon nagy százaléka vékony és barna hajú. Barna hajú még oké nálam, de a kicsi és vékony...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 19:24:58 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6378 Dátum: 11 dec 19, 19:31:00 » |
|
heoval egyszer már letárgyaltuk, hogy ő is elég kíváncsi fajta, mint én. Ez most meg is látszik. Először azt kellene tisztázni, hogy mi számít vékonynak... Valaki szerint lehetsz vékony, más szerint meg gebe... De samdav te jól vagy, ahogy vagy. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6379 Dátum: 11 dec 19, 19:36:17 » |
|
Kicsiről nem volt szó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6380 Dátum: 11 dec 19, 19:37:58 » |
|
A-chan: miért? láttál már képen? (amúgy nem, egyáltalán nem úgy gondoltam, hogy kövér, hanem mackós vagyok) Loah: az már hozzá tartozik
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #6381 Dátum: 11 dec 19, 19:40:42 » |
|
Én szerintem samdavról már láttam valami képet. Egy conon voltál és azthiszem zoroval pózoltál lehetséges?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6382 Dátum: 11 dec 19, 19:43:55 » |
|
Őőő...... az meg lehet, ősz con-on voltam most októberben. Az már más tészta, mert 5 féle Zoróval is pózoltam Volt 3 Time jump előtti és 2 (újvilági), utáni ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6383 Dátum: 11 dec 19, 19:48:04 » |
|
samdav-san... kb 40 perce lájkoltál egy postomat fb-n, szóval igen, láttalak már képen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6384 Dátum: 11 dec 19, 19:52:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6385 Dátum: 11 dec 19, 19:58:54 » |
|
Nem kaptam, ne félj... Hajrá a puskádhoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6386 Dátum: 11 dec 19, 20:03:18 » |
|
Már végeztem Azért köfi Mondjuk annyira, de annyira ronda képem nincs, szerencsére ragyáim sincsenek (legalábbis láthatóak ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6387 Dátum: 11 dec 19, 20:25:23 » |
|
A-chan mit akarsz nagyon jó bemutatkozást írtál. Én is beszédhibás vagyok, mondjuk én kiejtésben, az s-eim és az sz-eim nem tökéletesek, ezért nem jutottam tovább a szépolvasó versenyen (hálistennek). Szőkék kihalóban? Ez igaz. Én 1.-ben 6 szőkével kezdtem meg iskolai éveim az osztályban. Ma már egy igazi szőke sincs közöttük. xD samdav: mindenki többnek néz.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6388 Dátum: 11 dec 19, 20:43:35 » |
|
Jujj hanii rakott képet Tök jók. És köszi mindenki Uuuu Seva El is felejtettem, hogy te is csináltál képeket rólam Tényleg teljesen kiment a fejemből, de durva Hallod majd ha jössz valamikor csinálhatsz megint :3 Téli, csizmás, sapkás képeket :3 Ha akarsz persze Egy Seva által alkotott kép, amin kiélte magát (itt már rövid a hajam): http://imagerz.com/QEBHXUtvAwMGAgpNFgVRNa ez elég volt 2 évre, osszátok be.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 20:59:07 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6389 Dátum: 11 dec 19, 21:08:21 » |
|
Utolsó hülye kérdés, hány éves vagy a képen? (Tudom, hogy egy nőtől nem illik megkérdezni.) Ez alapján nem szolgálnálak ki alkohollal és dohányáruval az biztos.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|