A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6360 Dátum: 11 dec 19, 11:14:05 » |
|
Szabi nem gondoltam volna, hogy még emlékszel a projektre. ^^ Hát Riltli, én kb egyiken sem... Annyira, hogy általában megijedek magamtól, ezért nincs néhánynál több kép rólam pl fb-n sem... Má...khm... STM tényleg ne legyen madarás szetted, Greed-sama jobb, és még hasonlít is rád. :3 Szóval én még a régi vagyok, a Hinata-komplexusom köszöni jól van, és egyre jobban kezd a fejemre nőni. Még mindig sulizok: http://i39.tinypic.com/5lnkhv.jpgMunkafilozófiám (kötelező rajz esetén): http://i43.tinypic.com/2v0iheh.jpgEgyelőre ennyit -lassan suliba kell mennem- ha valaki még kíváncsi, akkor folyt. köv. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6361 Dátum: 11 dec 19, 14:14:07 » |
|
Nem hogy ő, de még én is. EGy bizonyos lombikról van szó, aminek nem akartál lábakat csinálni, nemde?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6362 Dátum: 11 dec 19, 14:30:01 » |
|
Nem lombik hanem annak alakjához hasonló energiaitalos üveg. Még a KÉP is megvan róla, csak az ötleteim, meg az erre fordítható időm fogyott el.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6363 Dátum: 11 dec 19, 14:38:30 » |
|
Ja igen, tényleg. De valami kis lábak kellenének rá, hoogy ne buruljon fel. A lapos alj meg tré Amúgy szerintem a baloldali verzió a legjobb, de az is jól nézne ki, ha acimke csak a középső sáv lenne, a többi meg sima üveg. Profilképed hogy-hoyg nincs most?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 14:39:20 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6364 Dátum: 11 dec 19, 14:48:45 » |
|
Frakkot este levettem, mert hazajöttem a bálból, egyelőre még nem döntöttem el, hogy mit rakjak ki.
Igazából a cipzár végigfut az üvegen (Értsd úgy, hogy domborúan kiemelkedik.) és a kupak maga a cipzár húzója. Ezért nem működik a középső címkés megoldás, viszont arra gondoltam, hogy lenne a nyakán egy műanyag karika ami csonka kúpot formál és a belseje pont úgy homorú, hogy az üveg alja beleilleszkedik ezt a karikát pedig maga a kupak rögzítené és akkor felbontás előtt nem lehet róla levenni.
Mondjuk nem tudom ez itt mennyire OFF, de azért ennyi talán még belefért.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6365 Dátum: 11 dec 19, 17:10:19 » |
|
Ritli nagyon szép vagyol. Háát közkívánatra én is berakok 2 képet. Általában ez van kint mindenhol. xD http://kepkezelo.com/images/ocp29y9lpdyy6p3g5t.jpgErről meg levágtam a család többi tagját, őket nem muszáj nézni. http://kepkezelo.com/images/snby2743vlw4ebrlz3.jpgHát vannak ennél jobb képek is, csak azokat lusta voltam megkeresni ha nem baj. Majd legközelebb. xD Persze ezekután nem hiszem h bárkit is érdekelnének. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6366 Dátum: 11 dec 19, 17:18:48 » |
|
6 év az nem olyan elrettentő korkülönbség... (A francokat nem, tényleg nem vagyok pedo. ) Szerintem simán nincs mit szégyellned! Ellentétben Ritli esetével itt, legalábbis szerény meglátásom szerint a második kép a jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6367 Dátum: 11 dec 19, 17:25:41 » |
|
Áhh Szerintem az ogrekirályném mind a kettőn nagyon csini.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6368 Dátum: 11 dec 19, 17:29:21 » |
|
Nem állítottam az ellenkezőjét, de az első képen Ő jobban fest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6369 Dátum: 11 dec 19, 18:05:51 » |
|
Loah: te nem ilyen vékony barna hajú gyerek vagy? Ezüstöm :3 A képeid jók mint mindegyik. :3 De amúgy is mi ez a szöveg, hogy rólad nem lehet jó képet csinálni?? És mi van azokkal a ROHADT JÓ képekkel, amiket én csináltam rólad? Anna én emlékszem rád. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6370 Dátum: 11 dec 19, 19:04:53 » |
|
Ez nem kicsit lesz pofátlan, de megnézhetjük azokat is? Amúgy A-chan bemutatkozása. http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=118.msg589816#msg589816Várjuk a kibővítéseket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6371 Dátum: 11 dec 19, 19:07:16 » |
|
Sevanna: Ilyen hasraütésekre nem válaszolok .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6372 Dátum: 11 dec 19, 19:09:23 » |
|
Akkor biztosan jó nyomon van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6373 Dátum: 11 dec 19, 19:11:56 » |
|
A korombeliek nagyon nagy százaléka vékony és barna hajú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6374 Dátum: 11 dec 19, 19:17:19 » |
|
Végül is jó magam is barna hajú vagyok, a többi meg... azon még dolgozok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|