|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6196 Dátum: 11 aug 24, 12:27:42 » |
|
Szép vagy.. Ha tényleg csúnyának tartod magad minek raksz ki képet? Költői kérdés..
Bolond lány. Gratulálok kicsi Luna ennél már csak korosabb leszel. :p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramona Crywitch
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Selena Gomez-fan^^
|
|
« Válasz #6197 Dátum: 11 aug 24, 13:13:34 » |
|
Szerintem se vagy csúnya. Amúgy boldog szülinapot!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 30, 17:45:26 írta Ramona Crywitch »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6198 Dátum: 11 aug 24, 14:07:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6199 Dátum: 11 aug 24, 14:32:44 » |
|
Luna-san. A képre ránézve teljesen olyan érzésem volt, mint amikor az avatárodra néztem. Stance: Jól néztek ki. Bár téged meg sokkal dominánsabb kisugárzású bradpittfightclubosabbnak képzeltelek. Valszeg az avatárod miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6200 Dátum: 11 aug 24, 14:38:34 » |
|
Hát igen.. aranyosak.. Nem gondoltam hogy ilyen szinten kisfiús vagy Stance.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #6201 Dátum: 11 aug 24, 15:12:16 » |
|
Van egy olyan érzésem, hogy Stancet mindenki, olyasmiként képzelte mint ahogy Gdat is... hiába... az embereket itt a fórumon nem ritkán avatarjaik alapján ítéljük meg külsőleg, pl. anno, mikor fórumozni kezdtem, Temari volt az avám és sokan meg is jegyezték, hogy szőkének gondoltak. Mondjuk szerintem az ezelőtti avatarommal tudtam a leginkább azonosulni, nem hiába volt kint évekig
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #6202 Dátum: 11 aug 24, 17:08:21 » |
|
Stance, ha a lány vagy te, akkor elhiszem, hogy 17 vagy... egyébként nemXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6203 Dátum: 11 aug 24, 23:10:13 » |
|
Hát, legalább állítottam egy nagyszerű példát, hogy néha a külső közel sem közvetíti a belsőt. Mondjuk itt inkább a "nagyokos" énem mutatom, az interneten szoktam filozofálni, az életben pedig inkább élek, ahol közel sem ezt a "bölcs" szerepet veszem fel, hanem azt a komolytalan, gyermek, mindenen röhög "stílust", az az igazi önmagam. De interneten amúgy sem szeretek beszélgetni, legyen az msn, skype, fórum, a személyes találkozás és az érzések híve vagyok, ami kábeleken keresztül egyáltalán nem tükröződik. No de kérem, a kisfiú már már sértő számomra. Tudom, hogy amolyan aranyos, jótétlélek fejem van, de az összes ismerősöm visszajelzések alapján pasisnak könyvel el, néhány osztálytársam simán kinézi belőlem, hogy 20 múltam. Lehet, hogy előnytelen fotó. Zselézett; waxozott hajjal már rosszfiú vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6204 Dátum: 11 aug 25, 08:44:53 » |
|
Ha tényleg csúnyának tartod magad minek raksz ki képet? Költői kérdés..
Csak azért, hogy lássák milyen a fejem. Egyébként csak nagyon ritkán teszek fel képet, nem vagyok fotogén alkat... Stance, én egy képed már láttam régebben VIP-en. Nem is tudom, úgy rémlik azon határozottabbnak tűntél, ezen a képen viszont inkább aranyos vagy! ( a lány is az ) Én 19-nek néznélek, ha nem árultad volna el a korod. A fórumon úgy érzem olyan vagy, aki nem kertel egy percig sem, és kimondja amit gondol. Bár lehet, csak én vagyok lüke egy kissé, de néha nem értem az írásaid lényegét, csak többszöri elolvasás után, de utólag nem zavar. Bááá, 13 éves koromban azt mondta nekem valaki, többnek nézek ki, anyám szerint most viszont olyan vagyok mint egy 13 éves... Lehet a magasságom miatt, ugyanis a legtöbb 13 éves (lány) akit ismerek, már üti a 165 cm-ert nekem meg csak álomnyi esélyem van rá, hogy ezt elérjem. Sebaj, kis ember több helyen is elfér. Amúgy is, a filozófiám szerint nem is én vagyok kicsi, hanem a többiek magasak...
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #6205 Dátum: 11 aug 25, 09:06:12 » |
|
Amúgy is, a filozófiám szerint nem is én vagyok kicsi, hanem a többiek magasak... Cartman a south parkból sem kövér csak "vastag csontozatú"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6206 Dátum: 11 aug 25, 11:07:25 » |
|
No de kérem, a kisfiú már már sértő számomra. Tudom, hogy amolyan aranyos, jótétlélek fejem van, de az összes ismerősöm visszajelzések alapján pasisnak könyvel el..
Az a fő hogy személyesen mit mondanak, én csupán egy képről tudok ítélni. Kisfiús sértő? ejjejj.. sokmindenkit lekölyközök, olykor felnőtt embereket is ha úgy viselkednek.. ez esetben pont a külsőség miatt írtam.. de állítom aki úgy viselkedik az nézhet ki akárhogy nem az számít hanem a kisugárzás, ha férfias a viselkedésed hiába fiatalos a megjelenésed. Nem állt szándékomban megsérteni őméltóságát. :p:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6207 Dátum: 11 aug 25, 16:17:53 » |
|
Luna-san nagyon szép lány vagy! *.* Idősebbnek nézel ki a korodnál, de legalább nőies vagy. A testsúlyodat ideadhatnád. Én ötven kg-s akarok lenni, de sose tudom elérni. :F Stance hát én is teljesen máshogy képzeltelek el. De mondjuk a filozofikusabb beütésű hsz-eidhez illik a kinézeted. És amúgy szerintem nem nézel ki kisfiúsan. Pont annyinak nézel ki amennyi vagy. Én is teszek be magamról pár képet. Nagyon nincs kedvem fordítani... Ez húgom alkotása: http://imagerz.com/QEEXWUtvAwMGV1NKEQVRŐrült én halálom pillanatában: http://imagerz.com/QEEXWUtvAwMGV1NKEAVREz pedig egy kép rólam és a barátomról. Tudom nagyon szőke nős, de nem tudom megállni, hogy ne hencegjek vele. http://imagerz.com/QEEXWUtvAwMGV1NKEwVR
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6208 Dátum: 11 aug 25, 16:25:54 » |
|
Huhh Seva tök máshogy képzeltelek el. De jól áll neked a szemüveg!^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #6209 Dátum: 11 aug 25, 16:28:52 » |
|
Uhh, a 2. kép nagyon adja, szép vagy. A 3.-hoz meg csak annyit fűznék hozzá, hogy: Dani hogy megváltozott. :O xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|