STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6120 Dátum: 11 máj 14, 20:08:24 » |
|
Ez a vörös haj dolog mi? Lehet, hogy tudnom kéne, de a régi évadokból elég keveset láttam, jópár rész késöbb is kimaradt, és nem igazán vagyok képvben, hogy mi volt ez a dolog a vörös hajjal. De nem hiszem, hogy te vagy a doktor. Ő általáb fogjuk ár, hogy (fiatal) középkorúként jelenik meg, bár a legelső ismert doktor után ez gyenge érv..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 14, 20:09:40 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6121 Dátum: 11 máj 14, 20:14:14 » |
|
Minden regenerációmnál azt akarom hogy vörös hajam legyen de sose jön összeXD Miért ne lehetnék én fiatalon? Minden regenerációmnál egyre fiatalabb vagyok nem vetted észre
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6122 Dátum: 11 máj 14, 20:27:14 » |
|
Akarod? Nekem nem igazán volt egyértelmű, tetszene-e vagy nem, és az sem, hogy tényleg fiatalodsz-e.. de rendben, lehet, hogy te vagy az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6123 Dátum: 11 máj 14, 21:42:32 » |
|
Tényleg jó kép lett. Olyan természetes hatása van, meg nem olyan sokkal határozottabb rajta a megjelenésed. Testbeszéd forever.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6124 Dátum: 11 máj 14, 21:44:53 » |
|
Hát az egy nagyon jó nap volt , és nem akárki csinálta
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6125 Dátum: 11 máj 17, 19:32:11 » |
|
A nevem Richi.Romániábol származom,azaz Érmihályfalvárol (10 km-re a Magyar-Román határtol azaz Nyírábránytol)ROmán állampolgár,de magyar ember vagyok(mert kiköltözöm oda,és oda is fogok 9.-töl járni suliba).14 éves vagyok.Egy kép rólam (nem a legjobb ): http://www.facebook.com/naruto96ricsmond#!/photo.php?fbid=184721721575098&set=t.100001118150128&type=1&theater
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6126 Dátum: 11 máj 17, 19:42:28 » |
|
nyírábrány?:O én voltam ott focizni...akkor azért láttam határőröket arrafelé:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nitroglicerin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6127 Dátum: 11 máj 17, 19:43:41 » |
|
A határőrök is csak 'díszek'...kapják a rengeteg fizetést és alusznak a frontierás kocsijukban xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6128 Dátum: 11 máj 17, 20:11:32 » |
|
JAJA...de amikor átmész a vámon ezt csinálják: Határőr:Jó napot.... Mi:Jó napot.... Határőr:Viszlát... Mi:Viszlát.... És ennyi ülnek a számítógépnél,és passzianszoznak,meg feketemacskáznak . De komi!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6129 Dátum: 11 máj 18, 13:30:27 » |
|
Ideje bemutatkoznom. 19 éves vagyok,6 nap híján 20. Nevem Viktor. Nemem a nevemből is adódóan férfi.Zenei stílusom: Rock/Punk/Metal. Nagyon szeretek/szerettem sportolni,de sajnos a betegségem miatt ezt csak vigyázva tehetem.Pontosan 5 hónapja vagyok itt tag,régebben vendégként nézegettem a fórumot. Jó tulajdonságom: Mindig tudok valami boldogságot adni a körülöttem lévő embereknek(Vegyük azt,ha csak túlélek egy műtétet ) Rossz tulajdonságom: Irtózatosan flegma vagyok,de emellett a vereséget sem szeretem. Vagy első vagy semmi. Jelenleg egyetemre járok Pécsre. Szeretek játszani az én drága kutyáimmal és persze a Counter Strike-al. Nha ennyi lennék én Két mondatot kitöröltem a hszedből. Én személy szerint egyet értek veled teljes mértékben, de ez nem ide való!
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 18, 14:37:27 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Miyoshi
Újonc
Nem elérhető
Super Junior E.L.F <3
|
|
« Válasz #6130 Dátum: 11 jún 02, 17:54:23 » |
|
Ha már szinte mindenki bemutatkozik, miért pont én maradjak ki. 14 éves lány vagyok, aki a Kármen névre "hallgat". Mindig mondják, hogy milyen ritka és szép, persze én ennek teljesen az ellentétjét gondolom, sőt kifejezetten utálom is. 165 cm magas, barna szemű és barna hajú. Valóéletbe a stílusom eléggé nyers, de ha tudok, váltok módot. Jó tulajdonságom : Megbízhatónak és realistának tartanak- , illetve elég sokszor rámtör a röhögőgörcs, így néha én vagyok a "bohóc". Rossz tulajdonság : Ha valami nem úgy sikerül, ahogy én akarom, akkor hajlamos vagyok máson kitölteni. Plusz, nem tudom elviselni, ha vitatkoznak velem a saját életemről, mondván, hogy ők jobban ismernek engem, mint én saját magamat. Zavaró tulajdonságom ( saját magamat zavaró ) : Ismerősök előtt írtó nagy szám van, de ha jön egy idegen vagy egy barátom baráta, akkor mint a kisnyuszi ... :| Kép : http://tinypic.com/view.php?pic=33c6dli&s=7 >_<
|
|
|
Naplózva
|
Elsősorban Super Junior E.L.F, SNSD Sone, BigBang VIP, SHINee Shawol, egyszóval hatalmas K-PoP fan.
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #6131 Dátum: 11 jún 02, 18:06:17 » |
|
"Egészen véletlenül" nem Kármen névnapja van ma?:D Reggel a buszon, mintha azt láttam volna. :D Boldog névnapot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #6132 Dátum: 11 jún 04, 21:12:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6133 Dátum: 11 jún 07, 18:15:44 » |
|
A nők bárkivel össze tudnak barátkozni, és ha épp úgy alkaul, meg is teszik. A kromoszómáidat hibáztasd... persze a barátság talán erős só az ilyen kapcsolatokr,a és ne foglalkozz vele. Íy biztos kényelmesebb is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6134 Dátum: 11 jún 14, 07:18:11 » |
|
A szakasztársam pszichológiavizsga előtt 15 percet röhögött sírva ezen a képen. Mert olyan vagyok rajta mint egy próbababa amit bedobtak a sarokba. Én végül már ugyanúgy röhögtem, de csak azon, hogy ő milyen hülyén röhög. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/260526_116812168405808_100002310761886_159286_3056748_n.jpgNem tudom elképzelni már milyen lehet normális körülmények között, nem halálra izgulva bemenni vizsgára. Én mindig eljutok oda, hogy jobb kedvem van, mint másnak buli közben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|