heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6090 Dátum: 11 máj 08, 14:04:38 » |
|
Természete: Nagyon kétszínű, ... Amit nem szeret:-Ha kétszínűnek tartják Ezen jót röhögtem. Egyébként pedig sok sikert, hogy ne csak jó művész legyél, hanem igazi photoshop mágus is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #6091 Dátum: 11 máj 08, 14:25:46 » |
|
Ujabb debreceni a fórumon... bezzeg én környékemről nemigen akad senki xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6092 Dátum: 11 máj 08, 15:30:43 » |
|
-Bűnügyi helyszínelés Egy 14 éves lánytól kicsit fura... -Break/Tectonik tánc -Rammstein (Német Rock/Metál) Rammstein! Egy pirospont nállam! De a nu? metál hogy jön össze a Tectonikkal? Két külön világ! Amúgy látom máris elég aktív tag vagy a fórumon! Üdvözöllek, és további jó fórumozást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #6093 Dátum: 11 máj 08, 15:41:35 » |
|
a tecktonikot gondolom nem metálra táncolja vagy tévedek?^^
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6094 Dátum: 11 máj 08, 15:46:51 » |
|
Reméljük... Azért kérdem mert a két stílus tábora között megy a fújjogás általában, hogy a másiké milyen zene már...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6095 Dátum: 11 máj 08, 15:50:49 » |
|
Ez igaz de én mind a kettőt szeretem...Elégé eltérő és szerintem a metálra csak fejrángatással lehet táncolni ...már ha ezt lehet táncnak nevezni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6096 Dátum: 11 máj 08, 16:00:14 » |
|
Metálra én sem nagyon láttam, hogy eddig táncolt volna valaki... De ne itt offoljunk! Magamról: Túl egy felismerésen, hogy elpazaroltam 1 évet az életemből egy olyan személyre, aki nem érdemelte meg... Élek, virulok, kockulok, ma beletettem az 50 ezredik kilométert a kocsimba amióta megvettem... Kb ennyi.... 3 év alatt 50 ezer kilométer szerintetek sok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #6097 Dátum: 11 máj 08, 16:04:31 » |
|
hát végülis a pogót is tánc am ha már én akkor előhúzom a tablóképem és így asszem eleget is írok és nem is off http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228558_1797064241300_1080560581_31673408_3703402_n.jpgés elmondom, hogy jólenne ilyen szeplőmentesnek lenni... valamint, hogy lezajlik az éretségi végre másfél év után jön egy újabb hajfestés és lehet végre teljesül az álmom és lesz a pici hajamban kék *-* Am Gabesz, szerintem nem most számoltam, hogy ha mondjuk naponta megtettél volna 100km-t a kocsival akk 109 500 km lenne benne szal nemsok, figyelembe véve, hogy sokan tesznek meg enyit vagy még többet is "naponta" de ha nemszámoltam volna utánna, hangzásrasok xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6098 Dátum: 11 máj 08, 16:05:25 » |
|
Hát....nemértek a kocsikhoz Rólam: most jelenleg beteg vagyok nagyon beszólogatós típus,hangulatfüggő,én is elpazaroltam jó sok időt egy személyre aki nemérdemli meg ebben egyetértünk..de jó lenne ha nem kellene ilyesmiben egyetérteni :S rossz dolog a csalódás...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 08, 16:06:30 írta Đestri »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #6099 Dátum: 11 máj 08, 16:08:46 » |
|
Én még nembondolom úgy hogy pazaroltam volna időt bárki olyanra is aki nem érdemli meg xD hisz anno én is jól éreztem magam Pedig am a klasszikus zene is jó, csak meg kell vele ismerkedni *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6100 Dátum: 11 máj 08, 16:10:19 » |
|
Mozart,Beethoven vagy ki juj az operát én se szeretem Néha megsüketülök :S Én zenében nem nagyon válogatok csak ne legyen "túl magyar,,.Már mint nemszeretem az olyan zenét amiben jellemzik a Magyarok saját magukat...Nemtudom pontosan megfogalmazni elnézést :S Meg persze ne csak a centrifugát halljam a zenében ^^(hardtechno)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 08, 16:11:28 írta Đestri »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6101 Dátum: 11 máj 08, 16:29:33 » |
|
A nemzeti rock-ra gondolsz? Noé ne akard megtapasztalni... Ne akarj úgy járni, hogy később úgy érezz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6102 Dátum: 11 máj 08, 16:32:21 » |
|
van olyan h Nemzeti Rock?xD Ezt se tudtam ^^ (milyen buta vagyok ) Nemtudom így elmondani pl. a Kárpátiát a neve milyadt nemcsípem... de még aszem 1x se hallgatam meg tőle 1 számot se :S Mert a neve túl Magyaros...Kárpátia=Kárpátmedence
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #6103 Dátum: 11 máj 08, 16:34:52 » |
|
Nem is akarok mert akkor vmit nagyon elrontanék xD másrészt meg hát eddig összesen 1hónapot pocsékoltam olyan fiúkra/pocsékoltak rám olyan fiúk akikkel már nem járok Đestri am ez meg nagyon "te Úr ISTEN" már megbocsájs xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6104 Dátum: 11 máj 08, 16:36:40 » |
|
Hát most na Nemhallgatok olyat aminek nemszimpatikus a neve (Én ilyen kis izééé vagyok ) Mindenki más alapján itél... Én a könyv borítója és a képei alapján (már ha vannak benne képek) Zenét a címéről,vagy az együttes nevéről
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 08, 16:48:45 írta Đestri »
|
Naplózva
|
|
|
|
|