matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5940 Dátum: 11 márc 05, 21:15:56 » |
|
Ahh ez komoly ? Használj egy képfeltöltésre szolgáló oldalt, elég sok van magyar, angol is. Pl.: KéphostEDIT: Hiei: Akkor szívesen megismerkednék vele Kocka társból sosem elég
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 05, 21:17:09 írta matrayzz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5941 Dátum: 11 márc 05, 21:31:57 » |
|
Ezt ajánlom figyelmedbe: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=3738.150Nem emberek ez nem fórumszabályzat:D. Itt kezdheted a beilleszkedést:D.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 05, 21:33:22 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5942 Dátum: 11 márc 05, 21:34:08 » |
|
Hmm köszi a topicot meglesem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5943 Dátum: 11 márc 05, 22:02:58 » |
|
A biztonság kedvéért ovlass egy fórumszabályzatot is. A modik gonoszak és hamar elnyelik a hszeket:D. Ez egy olyan fórum ahol azt ténylegesen be tartatják^^.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5944 Dátum: 11 márc 05, 22:06:46 » |
|
Már egyszer megvolt mikor beregeltem, de már nem sokra emléxem belőle, uh : "As you wish my Lord!" Am van itt még olyan kocka aki hogymondjam Geek is? Vagyis informatika érdekli?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5945 Dátum: 11 márc 05, 22:11:27 » |
|
én félvér kocka vagyok vagyis nemszoktam kockulni de ha megjön a kedvem akkor 10 óra is 1 húzomban amúgy engem inkább a technika érdekel + programozás (alapszint)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #5946 Dátum: 11 márc 05, 22:11:45 » |
|
Nem kimondottan érdekel az informatika, csak hát ez lett a sorsom. Csakúgy mint te, én is 11. osztályba járok és progot tanulok. Grafikai részét imádom, de a többit.. hát..... xd
|
|
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5947 Dátum: 11 márc 05, 22:29:59 » |
|
ha megjön a kedvem akkor 10 óra is 1 húzomban amúgy engem inkább a technika érdekel + programozás (alapszint) Hát akkor én nemmondom, hogy mennyi az úgymond "rekordom" ^^. ------- Grafikai részen mit értesz? képszerkesztés, animálás...? Engem is érdekelne az a rész is csak hát nemértek hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #5948 Dátum: 11 márc 05, 22:42:15 » |
|
Hát lassan (nagyon lassan) eljutunk odáig, hogy ilyen nagyon egyszerű, nagyon alap dos-os játékokat csináljunk. ^^ Most még csak köröket mozgatunk, pattogtatjuk és hasonló nyalánkságok, nem részeletezem mert ez már itt amúgy is off. ^^ .. Na jó, hogy annyira azért ne legyen off, és mivel még amúgy se írtam ide, szeretem az animéket, a foo fighterst, célom hogy a NASA elnöke legyek, és végtelenül pesszimista vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 05, 22:45:20 írta Alexa »
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5949 Dátum: 11 márc 05, 23:19:03 » |
|
A Foo Fighters-t én is nagyon bírom. Pesszimistaságról..mint mindenkinél, nálam is előfordul néha. Célom: hogy boldog és elégedett ember legyek. Alexa, nagyon jó ötletet adtál hallgatnivalónak alvás előtt. Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5950 Dátum: 11 márc 05, 23:44:13 » |
|
Egyedül én akarom elpusztítani az emberiséget?:O Kezdem magam különcnek érezni:(.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5951 Dátum: 11 márc 05, 23:50:52 » |
|
Ezt, hogy érted, hogy el akarod pusztítani az emberiséget? O.o Te magad is ember vagy vagy tévedek? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5952 Dátum: 11 márc 05, 23:55:31 » |
|
Mit képzelsz te rólam? Lenézel engem? Én ember kérlek én nem vagyok ember:D. Mondanám, hogy olvass utána a duma topicban, de sajnos az már vagy 4-el vagy többel a mostani előtt volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5953 Dátum: 11 márc 06, 00:00:24 » |
|
I'm apologizing my Lord! My life is in your hands! (nem gond, hogy néha angolul irogatok ugye? ^^ Csak mert ez magyarul elég furán hangozni )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5954 Dátum: 11 márc 06, 00:05:52 » |
|
Hiei, a Sötét Nagyúr. He contolrs the flow of our lives. He is the ultimate god in our huge universe. Nézzétek el ha hiba van benne, álmos vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
|