Nah! Hát sziasztok! Rászántam magam hogy bemutatkozzak!
Valódi nevem Kati. Egy 14 éves lány vagyok. Nem tartom magam se okosnak, sem idiótának. Sokan viszont azt mondják okos vagyok, csak ezen túlnő a lustaságom. Alapjába véve kedves vagyok, és minden apróságban keresem a humort, valamint szeretek humorizálni. Szóval a lételemem a humor!
Viszont ha rossz a kedvem eléggé komoly vagyok, és agresszív, és néha önsajnáltató is. Minden apróságon felhúzom magam, és olyankor, átváltok alpári módba!
Imádok rajzolni, mind kézzel, mind gépen. Kedvenc állatom a macska, de amúgy szinte mindet szeretem. Szeretem még a havat és a telet, a virágokat, a kémiát, a csokikat (minden ami csoki!
), a sült szárnyas húst, a narancsos üdítőket, az animét/mangát és mindenféle zenét.
Félek a pókoktól, a pajoroktól és szúvaktól, valamint egyéb szépséges lényektől, félek még a magasban, és attól, hogy valaki megkínál kocsonyával
.
Nem szeretem azokat az embereket akik ok nélkül bántanak másokat, nem szeretem a kocsonyát, azt hogy valamit keresni kell, azt hogy anyám minden ok nélkül tombol, nem szeretem a humán tantárgyakat, valamint... ezt még sorolhatnám a végtelenig... -.-"
Kisebb koromban macskás tárgyakat gyűjtöttem, ma az általam elfogyasztott csokik és cukrok papírjait gyűjtöm. De, egyébként rengeteg dolgot gyűjtök, hiszen ha kreatív az ember, akkor ebből a kis gyűjteményből rengeteg dolgot lehet ám kerekíteni. (ajándékok, cosplay, díszek stb... stb...)
És mivel képet nem rakok leírom hogy nagyjából hogy nézek ki: 147cm magas, és 35kg vagyok. Szőkésbarna (anyám szerint aranybarna) hajam van, ami majdnem vállig ér. Kékeszöldes szürke a szemem, ééésss... asszem ennyi! :_D
Őmm.. mivel nem vagyok egy nagy fogalmazós típus, valamint kicsit rosszkedvvel írtam, bocsi ha valahol nem átlátható! ^^"
Hát, körülbelül ez vagyok én.
Szerk.: És még valami! Rettentően utálom azokat, akik azért rinyálnak, hogy: "Jajj anyu nem engedte meg hogy megvegyük ez 50ezer forintos nájk cipőt..." vagy hogy a kis 11 éves (ismerek sajnos ilyet) "Jajj!! xy nem akar járni velem meg amúgy is anyu nem engedi hogy kifessem magam fekete körömlakkal meg kék sminkkel... jajjj! Annyira rossz ez..."
EMBER! hát aki ezt mondja azt se tudja mi a fájdalom! ne! Az ilyeneket lapáttal verném agyon!