sirien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5745 Dátum: 10 nov 12, 05:33:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Every techno-mage knows the fourteen words to make someone fall in love with you forever.
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #5746 Dátum: 10 nov 13, 14:45:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Dszviktor
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Skizofrén vagyok, és én is.
|
|
« Válasz #5747 Dátum: 10 nov 14, 17:53:50 » |
|
Az újaknak pedig kiváló alkalom ez a topic egy jó bemutatkozásra. Sziasztok! Első bejegyzésem a fórumra, bár nem most regeltem, de eddig read only módban futottam! A becses nevem Dienes Viktor, Miskolc környékén élek, és természetesen szeretem az animeket/mangákat. Kedvenc animem/mangam a Naruto, de rengeteg animet/mangat szeretek mint pl; Inuyasha, Death Note, Yu yu hakuso, Kaleido star stb... Az animeken/mangakon kívül nagy hobbim még a pankráció, de erről sokat tudnék beszélni, úgyhogy hanyagolom. Remélem hasznos tagja leszek ennek a közösségnek, sziasztok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sirien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5748 Dátum: 10 nov 16, 06:37:49 » |
|
Szia! Üdvözlégy nálunk!
|
|
|
Naplózva
|
Every techno-mage knows the fourteen words to make someone fall in love with you forever.
|
|
|
|
harcos2000
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5750 Dátum: 10 nov 25, 20:54:49 » |
|
én nem szeretem a babfőzeléket,borsófőzeléket és imádom a palacsintát és 19 vok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5751 Dátum: 10 nov 26, 09:55:05 » |
|
Üdv az újaknak Hát harcos az eddigi HSZeid alapján nem látszik meg h 19 lennél, de a palacsintás infó sokat segített a személyiséged megismerésében
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5752 Dátum: 10 nov 26, 17:00:05 » |
|
Én Nyúl Viktor vagyok. hát látjátok a nevem NewSee és ezt angolul ejtsd ki (new see) és Nyuszii . 14 éves vok és a kedvenc animém a Naruto, de ezen kívűl más Animét is szeretek pl: One Piece, Dragon Ball manga, 666 sátán, Blazer Drive, Fairy Tail. gépezésen kívűl Breakdancere járok. ennyi... ha kell még infó írhattok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5753 Dátum: 10 nov 26, 17:07:40 » |
|
én breaker stílusú vagyok, olyan az öltözésem és olyan táncban szoktam sétálni ha boldog vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #5754 Dátum: 10 dec 07, 20:24:03 » |
|
Halí Vivien vagyok Régebben rengeteget fórumoztam aztán szünet és most újra elkezdtem 15 éves vagyok bp-n lakom. Imádom az animéket és a mangákat, főleg a vicces, harcos, vámpíros stb kedvenc szereplők: Itachi (Naruto), Yasu (NANA), Zoro( One piece) most lesz 2 éve hogy elkezdtem bnőimmel conra járni *kihagyhatatlan* imádok szórakozni, barátokkal lógni de amióta elkezdtem a gimit kevesebb időm van ilyesmikre sajna :S Viszont 8 éve zongorázok, 12 éve úszok, mostmár csak hobbi szinten, és imádok zenét hallgatni meg persze táncolni, suliban dnb-zni, imádok síelni és deszkázni és a kockulást sem vetem meg Animecon Jobboldali vagyok én: http://s1127.photobucket.com/albums/l627/viviensan/?action=view¤t=lol.png suliban haha http://s1127.photobucket.com/albums/l627/viviensan/?action=view¤t=P070910_1200.jpg-satöbbi~~ http://s1127.photobucket.com/albums/l627/viviensan/?action=view¤t=Fnykp1315.jpgMűvészkép ^^ http://s1127.photobucket.com/albums/l627/viviensan/?action=view¤t=P1000393.jpgés ez volnék Én
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 07, 20:59:11 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5755 Dátum: 10 dec 07, 20:49:43 » |
|
Vivi tök jó, hogy visszatértél és a képeid is nagyon jók! *.* Nekem a nevetős-sulis tetszik a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5756 Dátum: 10 dec 07, 21:44:28 » |
|
Ne dohányolj... te már tavaly is 15 voltál, nem?!O_o
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5757 Dátum: 10 dec 07, 21:51:03 » |
|
Csak ivott az örök élet kútjából, és élete végéig 15 éves marad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #5758 Dátum: 10 dec 08, 17:26:11 » |
|
hahaha nagyon vicces amúgy 1995-ben születtem úgyhogy akárhogy is nézem 15 vagyok és a pipázás nem tartozik a mindennapi tevékenységeimhez, csak itt bnőm 16. szülinapját ünnepeltük Sevanna, köszönöm :D
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5759 Dátum: 10 dec 08, 22:08:52 » |
|
nana! a pipázás egyáltalán nem káros! és a nők sosem öregszenek... (anyám szülinapi tortáján már csak speckó gyertya van, X+1, és ezt a példát mutatja Tsunade nagyi is...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|