szake
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5730 Dátum: 10 nov 05, 22:20:24 » |
|
Na én most csak azért is leírom^^ Szóval.. Én Rock-J-rock-Punk stílusú-nak mondanám magam^^ Bár a hajam miatt sokan emonak mondanak.. jó mondjuk van egy kis emobeütésem is , mert bírom az emokat ... Ez rám is igaz. Néha még próbálnak ezzel piszkálni hogy emos,de nem nagyon esik le nekik hogy én ezt bóknak fogom fel ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5731 Dátum: 10 nov 08, 18:55:55 » |
|
Nos mivel én az a fajta ember vagyok aki szeret magáról képeket mutogatni, ezért megtesze , hiszen épp nemakarom azt cinálni amit kéne csinálnom http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs938.snc4/75154_176004732413686_100000124824601_676079_5886603_n.jpgén jobról a második lány vok xDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5732 Dátum: 10 nov 08, 19:34:31 » |
|
Nahát, khm, khm, nem rossz, nem rossz. Egyébként a te szalagod hol van, mert azt nem látni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5733 Dátum: 10 nov 08, 19:35:41 » |
|
Megette Am tök jó a ruhád *-*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5734 Dátum: 10 nov 08, 19:52:19 » |
|
az én szalagom a táskámba pihent folyton le akart esni XDDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
sirien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5735 Dátum: 10 nov 09, 15:56:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Every techno-mage knows the fourteen words to make someone fall in love with you forever.
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #5736 Dátum: 10 nov 09, 16:06:11 » |
|
Jajj, de tündér a picúr! Nagyon édes a baba. ^¸^ :3 Gratulálok! :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5737 Dátum: 10 nov 09, 16:36:36 » |
|
Nagyon cuki kisbaba gratulállok hozzá Sok érdekes év elébe nézel az szent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #5738 Dátum: 10 nov 09, 16:43:57 » |
|
Én is meg mutatom hogy is nézek ki, igaz 1x volt topic, amit nyitottam, de mondjuk nem konkréten copy volt, més téma, csak nem tul érhető.. mind1 Itt vagyok én .
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5739 Dátum: 10 nov 09, 16:55:45 » |
|
Jajj de aranyos kislány^^ Gratulálok! :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5740 Dátum: 10 nov 09, 16:56:46 » |
|
Aranyos kisbaba. Gratulálok én is. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sirien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5741 Dátum: 10 nov 09, 17:29:53 » |
|
Köszönöm, köszönöm! ... Igyekeztünk
|
|
|
Naplózva
|
Every techno-mage knows the fourteen words to make someone fall in love with you forever.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5742 Dátum: 10 nov 10, 10:35:22 » |
|
Tényleg nagyon édes a baba. *.* Én is gratulálok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #5743 Dátum: 10 nov 10, 15:25:33 » |
|
Tényleg tündéri kicsi Akkor már én is gratulálok ^^
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #5744 Dátum: 10 nov 11, 21:09:41 » |
|
Sirien, gyönyörű baba *-* gratulálok hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
|