Saei-chan
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5580 Dátum: 10 aug 09, 13:04:10 » |
|
Seva: Majd megdumáljuk pübe.. Ha tényleg érdekel akkor szívesen küldök. nem vagyok ám annyira titokzatos mint hiszed xD Jah és köszi a dícséretet. Hiei: Nem hiszem, hogy bannolnának, bár azt hiszem ez az üzenet lehet törlésre kerül... HanJoe: Nem hinném hogy képes lennék megint itt lógni a nap 23 órájában de azért próba cseresznye
|
|
|
Naplózva
|
Szeretőm: Ritli <3
Párom! A világ legszerelmetesebb Nyufikájjjaaaa! Alias Tapsi-on-sama Love Bébi!
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5582 Dátum: 10 aug 09, 13:14:31 » |
|
Azt a fórumot azért szét lehetett spamelni:D. Itt már kevésbéxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5583 Dátum: 10 aug 09, 21:27:28 » |
|
Saei-chaaaan! Régi idők *visszaemlékezés* mikor még többet gépeltem fórumra. Örülök hogy az újak közt régiek is vannak ja meg a középmezőnyösök ! Kukucs http://kepfeltoltes.hu/100809/Zichy_palot_ban_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 09, 21:32:17 írta Rina »
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5584 Dátum: 10 aug 10, 20:26:50 » |
|
Rina... Tapion (5.) videójában előfordulhat, hogy te szerepelsz, nem-göndör hajjal? A hugomnak is feltünt a hasonlóság, és nem tudtuk biztosra kijelenteniXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Saei-chan
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5585 Dátum: 10 aug 10, 20:31:26 » |
|
Szija Rina! Na igen, osztalgia...de rég is volt. Dancsa: Lehetséges h én vok rajta és igen göndör a hajam. Az elsőben és a másodikban biztosan benne vok. Lehet a az ötödikből sem felejtettek ki :DZuzu már csak ilyen!
|
|
|
Naplózva
|
Szeretőm: Ritli <3
Párom! A világ legszerelmetesebb Nyufikájjjaaaa! Alias Tapsi-on-sama Love Bébi!
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5586 Dátum: 10 aug 10, 20:46:39 » |
|
Ez itt én vagyok, a Hieitől megszerzett háremhölgyekkel^^ http://imagerz.com/QEJEXUtvAwJSBAlJFgVRA kékfelsős szépség Ritli-Hime-sama, a rózsaszín felsős szépség pedig Nikkie-sama. Ők ketten döntöttek úgy, hogy ennek ide ki kell kerülnie^^" -- Saei, Rina, majd kisnapshotolom a képet, verekedjetek meg, hogy melyikőtök van rajtaXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5587 Dátum: 10 aug 11, 10:10:21 » |
|
Imádnivalóak vagytok . Legendás ez a kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5588 Dátum: 10 aug 11, 10:42:10 » |
|
Gdat szerintem is! Nagyon jó kép, Dancsa kawaii meg ikreim is persze. De a legjobb kép Dancsáról akkor is az amikor nála vannak az én motyóim is. Rózsaszín esernyő meg ilyen nyalánkságok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5589 Dátum: 10 aug 11, 10:48:04 » |
|
Sevaaa szeretnmém a közös képünket amúgy Dancsaaaa. olyan aranyos vagy ^^
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5590 Dátum: 10 aug 11, 13:03:03 » |
|
Dancsa ez igen jó kép, aranyos vagy a lányokkal. Hát igen az 5. videóig látható lehetek egyenes hajjal. Úgy nézett ki eredetileg a hajam. Aztán jött a kamaszkor nagyon nagy probléma volt hogy zsírosodik és dauer vagy mi segített rajta azóta ilyen (2009 július ). Miért, nagyon rosszul néz ki így a fejem? Saei-chaaaan is benne van ha jól tudom még az 5.ben is.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5591 Dátum: 10 aug 11, 23:44:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5593 Dátum: 10 aug 12, 08:19:24 » |
|
Micsudi ezek tiszta jók, de komolyan. Nem tudom mit dolgozol de üzletembernek néznélek ui:ja most nézem hogy még tanulsz Akkor üzletember lesz belőled
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 12, 08:20:16 írta Ita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #5594 Dátum: 10 aug 12, 09:09:38 » |
|
Micsudi, ez a konyhabútor állati jó. *.* Amúgy megleptél. (Pozitív értelemben.) Nem így emlékeztem Rád. Jó lett a hajad, és egyetértek Itával, legyél üzletember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|