Kiru
Vendég
|
 |
« Válasz #555 Dátum: 07 szep 30, 18:25:14 » |
|
Akkor én mint újoncka beszélek magamról legalábbis pár mondatot xD 13 éves élek és boldogítom drága családom és környezetem. Van egy nővérem és 2 kutyám. 2 éve vagyok animes és úgyérzem ez lesz az életem. A Kiru nevet 2 okból is választhattam. 1. amikor a "Kiru" név létrejött depis hangulat volt rajtam és mivel jelentése tör,vág,megszakít úgyéreztem ez való nékem xP 2. Király->Kiru xD 3. egyáltaltalán nem ezek miatt választottam xDD csakúgy jött:D Hihetetlenűl imádom a bishiket X33 Szeretek zenét hallgatni [Rock,Gothic] szeretek animet nézni és szeretem ha van elég pénzem amit elkölthetek animes cuccokra xD The End xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
 |
« Válasz #556 Dátum: 07 szep 30, 21:34:48 » |
|
Egy új regisztráló vagyok, bár olvastam régebben a fórumot is meg néztem az oldalt is (gratu hozzá). 21 éves hímnemű vagyok egyetemre járok (vagy nem  ), azaz hivatásos semmit tevő. Természetem: nagyon lusta, logikusan gondolkodó, lassan beszélő ember (lusta vagyok többször ugyanazt elismételni, így inkább egyszer és érthetően mondom). Kedvenc italom: kávé (sokat fogyasztók belőle napi szinten). Kedvenc kaja: bármi csak ne kelljen sokat rágni, mert lusta vagyok hozzá. Zene: jrock, death metal, reggae, goa. Animek: Death Note, Ninja Scroll, Vampire Hunter D, Basilisk és persze Naruto (mangáját is figyelemmel kísérem). Egyéb moviek: 15 Perc Hírnév, How High, Serenity, Sin City, Star Wars.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 30, 21:36:01 írta R »
|
Naplózva
|
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
 |
« Válasz #557 Dátum: 07 okt 01, 13:58:45 » |
|
Hello...Hello Hát most én is el mesélem dióhéjban milyen is vagyok: 16 éves lánka vagyok Dunaújváros az ős hazám de koleszos vagyok Zircen. Van három degum és egy pókom a sarokban az ágyam felett. Kedvenc idő pazarlásom a rajzolás, Aikido,olvasás, számítógépezés és az alvás. Gépezésen belűl is az animék és a mangák töménytelen keresése.  vagy mostanában még a Photosop buherállása. Stílusomat talán Szubpopuláris Punk rockernek nevezném vagyis Alter :-X de szinte majdnem mindent meg hallgtok csak ne legyen mulatós zaj. hát most csak ennyi jut eszembe magamról....de ha még eszembe jut valami akkor még firkálok ide magamról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #558 Dátum: 07 okt 07, 20:10:28 » |
|
Üdv! No magamról: 15 éves, Hajdú-Biharban élő srác vagyok. Van 2 kutyám. Szinte internet függővé váltam, megtaláltam az oldalt, amihez garatula, és regisztráltam. A felhasználónevemet egy japán név generátor dobta ki  Az anime rajongásom az a+ óta van. Kedvenceim a FMP, ROD, Inuyasha meg úgy a legtöbb leadott normális anime, meg persze a legnagyobb kedvenc a NARUTO  A közeljövőben a Death Note és a Blech következik, meg a tévében a FMA. A zenehallgatásom is a japán zenékre terjed ki főként, de persze mindent meghallgatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #559 Dátum: 07 okt 08, 14:46:09 » |
|
nah akkor rólam: Szentpál cityben élek(úgyse tod mi az  ), ami Győrtől kb. 10 km-re fekszik. Van egy papagájom, és egy kuityám(afránya, a múltkor is 2 km-t kellett bicigliznem, hogy utolérjem, miután megszökött). Szeretem az animeket, persze ez természetes. Hobbim a gépezés, hülyülés, kinn lenni a bandával, foci, rajzolás, zenehallgatás, emg ehhez hasonló hülyeségek. Oh, és majdnem kifelejtettem a legfontosabbat, a színitanodát! Igen, elkezdtem a gyerekszínészsége,t heti 3 és fél órám van(szombatonként) Öööö....asszem ennyi elég is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #560 Dátum: 07 okt 08, 14:56:18 » |
|
Én pesti srás vok.14 éves
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
 |
« Válasz #561 Dátum: 07 okt 12, 19:16:57 » |
|
Nah ezt a topicot eddig nem is láttam(pedig az elején több értelme lett volna ide írkálnom na de sebaj) Szal Miskolci vagyok, 16 éves. A Feo név tulképp 1 rövidítés, az eredeti a Feoris lenne: Ezt eredetileg netes játékokban használtam de mivel mindenki így ismert meg így játékon kívül is rámragadt a név.Hogy miért pont ez az 1 jó kérdés...nekem tetszik az a lényeg  . Hmm mit szeretek: a kutyámat  , animekat,football stb stb^^ Mit nem szeretek: ez egyszerűbb...a tesómat,a sulit meg ha sokat kell mozogni:P(ez a focira nem vonatkozik). 1 csöppet lusta vagyok meg a korosztályomnál talán 1 kicsit komolyabb(ezt nem én találtam ki  ) Asszem ennyi elég lesz belőllem^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
 |
« Válasz #562 Dátum: 07 okt 13, 10:58:00 » |
|
Na a hosszabb bewmutatkozást eddig én is kihagytam, de mivel lassan mindenki, így én is rászánom magam. 21 éves vagyok ( nőnemű egyed  ). Jelenleg Szombathelyre járok főiskolára, földrajz szakon, ahol elsőéves vagyok. Előtte technikusit végeztem ( persze az érettségi után...8 tantárgyból van érettségim...lassan ez a hobbym ;D ), szóval technikusit végeztem, ruhaipari technikus, és marketing ügyintéző szakon, valamint divattervezést is tanultam. A szakmámban elég jelentős sikereket értem el ( had dicsekedjek már egy kicsit...) egy országos harmadik, és negyedik, valamint két regionális helyezésem van egy második és egy harmadik. Na ennyit a szakmámról. Kicsit a hobbymról is...az igaziról  Star Wars mániás vagyok. Jelenleg 74 könyvem van, na meg természetesen a filmek is  Az szerintem logikus, hogy ha már egyszer itt vagyok...szeretem a mangákat és animeket is. Valami más: 1994 óta vagyok lelkes Forma 1 rajongó. Na valamit rólam: bár tettem fel ide képet, azért kicsit körmölök ide magamról: 166 cm, 54 kg, alapvetően sportos alkat vagyok, de a sulim miatt megtanultam magassarkúba tipegni. Barna szemem van és jelenleg szőke hajam, bár a hajszínem szinte havonta változik  , eredetileg amúgy fekete. Belső tulajdonságok...hát ...nos...erről olyan nehéz nyilatkozni, elvégre nem tudsz magadról objektív véleményt alkotni...legalábbis nagyon nehezen. Azért megpróbálom...szóval rendkívűl határozott természet vagyok, egy kicsit öntörvényű és nagyon önérzetes. Néha hajlamos vagyok ráerőltetni másokra az akaratomat, ezt igyekszem elkerülni, de bevallom nem mindíg sikerül. Elég lobbanékony típus vagyok, de próbálom visszafogni magam. Nem vagyok babonás és a haoroszkópokban se nagyon hiszek, de az alapvető tulajdonságaimat remekül le tudom írni a horoszkópommal  ( oroszlán vagyok, és abszolút jellemző rám ). Szerintem kellő helyet foglalok már ebben a témában, tehát be is fejezem.
|
|
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #563 Dátum: 07 okt 13, 12:00:15 » |
|
áááá még egy star wars fanatikus? O_o és még nőből van? Ilyet is ritkán látrni  . Húúúh még régen amikor kijött az episode 1,2,3 mekkora lelkesedéssel vártuk egyik haverommal  . Minden dolgot elolvastuk ami ezekkel a részekkel volt kapcsolatban és kb számoltuk vissza a napokat  . Meg én is olvastam pár könyvet (nemtom ismered-e a Landos storyt, ahol egy fura robotja van és késöbb kiderül egy-s más róla (nem akarok spoilerezni  , akkor a Leila gyerekeiből hogyan lesz Jedi az a sorozat, meg pár különböző történet az Endori csata után  pl. amikor a császár szuper fegyverét keresik), persze mellette Jedi academy-t és a knight of the old republicot (1-2) is végig játszottam meg ilyenek  . Forma-1ben most kinek szurkolsz? Csak ne Alonsonak :S, ő most eléggé felidegelt engem a sok hülyeségeivel. Mondjuk ez az egész kémügy is egy fura dolog volt (nemtom mennyit hallottál róla). Legesélyesebb szerintem egyértelműen Hamilton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #564 Dátum: 07 okt 13, 12:28:09 » |
|
Nyugi utállom a farkasembert...én amikor még Hakkinen volt McLarenes voltam...utánna meg hondás J. Button-nak szurkolok...tudom, most esélye sincs, de nagy tehetségnek tartom...Raikönnen-ben csalódtam...nem tom miért nincs kellő motivációja... Amúgy idén szerintem is Hamilton nyer...csak nem merik megbundázni Alonso-nak...akkor kifutok a világból! Lássuk csak... Lando-s könyv...3 db van: Lando Calrissian és Sharu varázskulcsa L.C. és Oseon tűzvihara és L.C. és ThonBoka csillagbarlangja Amúgy meg egy két Han Solo-s könyvben szerepel...meg később az ilyenekben, hogy Sötétkard meg még egy kettő...kezd off. lenni, de csak nem szedik le a fejem...  Ami meg Han és Leia gyerekeit illeti...láttad a nicknevem? :-[ Szóval megvan azokból is pár könyv...mondjuk kb 15 csak angolul mert nem hajlandók lefordítani végre... ;D Pl. a NJO. sorozat...pedig szerintem tök jó könyvek...na mindegy egyszer csak rászánják magukat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #565 Dátum: 07 okt 13, 12:43:31 » |
|
Uuuh de vak vagyok: Jacen és Jaina a két gyerek  . Nemtom mennyi ilyen könyv van én ott a Kevin J Anderson Rebecca Moesta-sat olvastam még anno. A Landos könyvnél ő van fő szerepben és nem jelenik meg Han Solo asszem (6 éve olvastam kb, szal minden részletre nem emléxem, és most meg nem találom a nagy káoszhoz hasonlító szobámban ezt a könyvet  ). Én olvastam egy olyat, ami endor után játszódik és Luke észrevesz még egy erő forrást (egy embert aki használja egy bolygón) később kiderül, hogy az egy Sith. Az a Sith megtámadja villámos erővel először Han Solot, majd Luke megvédi, de sok ilyen villámot átkap ő is és a könyv végére Luke személyisége tök megváltozik, elhidegül a barátaitól stb stb... ezt is régen olvastam és már nemtom a pontos címét+szerzőjét, nem tudsz ebben segíteni?  F-1: Hát én egy ideje Ferrari drukker vok. Hát Kimi tényleg nem szenved érzelmi túltengésekben, vagy hogy mondjam  . Ha ott áll a dobogon, akkor is fapofával mintha tökmindegy lenne neki  . De ezt még mindig jobban elviselem mint Alonso féle sunyiságot... Amúgy remélem, hogy Vettel majd feljebb fog ivelni, mert tök szimpi  . u.i.: amik még nagy kedvenceim könyvek terén: Dragonlance sorozat, az ilyen fantasy környezetben játszodó történet. amúgy hogy ne legyek off: én meg Corvinus egyetemre járok 4. éves Gazdaságinformatikus hallgató vok (mivel énről kell írni  ), jó mondjuk egyes tantárgyakból 3. éves  .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 13, 12:45:22 írta R »
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #566 Dátum: 07 okt 13, 12:47:09 » |
|
Vettel nekem is szimpi...de cuki volt a Kinai nagydíjon amikor a végén beadták a rádióban...  Szerintem ez az a könyv amire gondolsz...: Malcolm Webster: A jedi hatalma Én amúgy még nagy krimi fan vagyok könyvek terén...főleg Agatha Christie Uh...gazdaságtanom nekem csak technikusin volt...elég is belőle annyi  Kezdelek csodálni, hogy ilyeneket tanulsz 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 13, 12:52:39 írta jaina »
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #567 Dátum: 07 okt 13, 14:13:28 » |
|
Hát én meg eléggé unom a gazdasági tárgyakat  . Pénteken volt egy számvitel ZH-m... azt nem csípem, mert olyan aprolékos... Mondjuk vannak szörnyűségesebb tárgyak is, de nem részletezem, mert rémálmaid lennének >  . Az a könyv elvileg egy trilogia volt és nekem csak a trilógia 2. része volt meg és sehol sem találtam az 1. és 3.-t. Neked ezek megvannak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #568 Dátum: 07 okt 13, 15:18:03 » |
|
Hmm. ??? Hogy én mien vok? Star Trek és Star Wars fan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #569 Dátum: 07 okt 13, 18:54:35 » |
|
Én meg Ai rajongo vok xD... Nah ez a legfrisseb kép rolam http://kepfeltoltes.hu/071013/PA070107_www.kepfeltoltes.hu_.jpgVÖRÖS SZEM EFFECT POWA, jofféle a sharinganom miii ? xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 13, 18:55:22 írta Kroni »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|