Saphira
|
|
« Válasz #5370 Dátum: 10 jún 27, 11:08:07 » |
|
De szánalmas, miért azt kell leszólni, akinek a legjobb ruhája van? Látszik, hogy a mai embereknek milyen rossz az értékrendje... Én is találtam egy régi képet magamról: ÍmeTudom, kicsit megváltoztam azóta... pár szépítkezős jellegű műtétsorozaton is átestem, mert az orvosok azt tanácsolták a szüleimnek... Nagy riadalom volt születésemkor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5371 Dátum: 10 jún 27, 11:11:55 » |
|
Jájjj egy Nikiii *0* Ja nem mert sok Niki ^^ Meg kicsi Niki O_O Na ihletet kaptam lehet én is rakok be délután valami régi képet Meg nem olyan régit Am szerintem is menő Syzy szerkója *-* Saphi te meg nagyon szép voltál És milyen vagy a szépítő műtétek után? Ilyen?(édi breki *-*)
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #5372 Dátum: 10 jún 27, 11:18:02 » |
|
Látom néhány embernek sikerült szert tennie egy kis kultúrára XDDD KEdvenc kiskori képem az ez itt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #5373 Dátum: 10 jún 27, 11:19:36 » |
|
Ritliiiii Kicsi Ritlit, igeeeen! :3 Meg nagyot iiiiiis! Mindenki tegyen be kiskori képet! :3 Dancsa, Rád is kíváncsi lennék. ;D Syzy ruhája nekem is nagyon tetszik, úgyhogy nem kellene szidni. Meg nem értem, hogy egy huszár ruhában mi a b*zis? o.O Az egyenruhák tök szexisek. Tapi, nem vagy 100-as. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 11:20:49 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5374 Dátum: 10 jún 27, 11:25:51 » |
|
Nem, Ritli, most így nézek ki: http://files.blogter.hu/user_files/10437/b%C3%A9ka.jpgMostanában egyre gyakrabban dicsérnek a selymes bőrömért. Tapion, nagyon aranyos voltál! Legjobban a mosolyod tetszik, olyan kis édes. Látom ám a képen azt a kis, bujkáló ráncredőt az arcod sarkában. Habár szép a szemed is... Intelligenciát sugall. Egyébként kultúra...? Mi kulturált emberek - akarom mondani békák - vagyunk, nincs szükségünk még egy adagra. Na, kezdek trollkodni, inkább megyek is csinálok valami értelmeset... Hmm, kémiázzak vagy angolozzak? :O ( Feo, ha olvasod a hozzászólást, ne feledd,hogy rajtad tarto... vagyis rajtad tartja a szemét... Kutass csak utána ki volt a hölgy... )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 11:27:22 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5375 Dátum: 10 jún 27, 11:47:33 » |
|
Tényleg jó képek lettek Niki, a pózerséggel meg semmi baj, azért kép a kép, vannak olyan képeim amik már túllépik a pózerség határait de nem zavar, azért vanxD DB-s pólóban Noémi, nekem is volt olyanom, habár én egy részt se láttam belőle És ha már kiskori kép http://imagerz.com/QEMQUUtvAwJQAAgbGQVRHabár megkell jegyeznem, nagy az esélye annak, hogy ez nem én vagyok hanem öcsém miközbe bámulja a Bakugant, de ez végülis lényegtelen, úgyse látnak sokan élőben, hogy kikövetkeztessék, hogy ez nem is én voltam kiskorombanxD Nagykori képet pedig majd teszek be ha végre megkaparintom a hőn áhított dzsekimet, meg majd felavatóról, ott szép ruhát kapunk...habár azt csak akkor ha lesz jogom ott lennixD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5376 Dátum: 10 jún 27, 11:48:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #5377 Dátum: 10 jún 27, 11:57:55 » |
|
Nikiiiiii szuper jók a képeid!!! *.* A zéró sminkes lett a legjobb szerintem . *.* A kiskori képeid is aranyosak. Hugodnak a DB-s póló honnan volt , mert tudtommal akkoriban még igen csak beszerezhetetlen volt MO-n az ilyesmi. Nah már megint jól beindítottad a topic-ot ahogy látom, lassan nekem is muszáj képet beraknom, mert kezd ciki lenni, hogy csak rólam nincs itt kép. xDD Ritli te is ari vagy kicsinek. *.* Hmm az uccsó képedet már láttam FB-n(párszor )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5379 Dátum: 10 jún 27, 12:09:13 » |
|
Ritli, téged is lájk*__* Hamarosan keresek egy kiskori képetXD majd ha találok belinkelem
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5380 Dátum: 10 jún 27, 12:09:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #5381 Dátum: 10 jún 27, 12:26:45 » |
|
Kösz Tapi, gondoltam, hogy valaki elsüti ezt a poént. LoL Kis Tapi xDD A kis Kletta is ari. Tudom, én meg egy pedó állat vagyok. xDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5382 Dátum: 10 jún 27, 12:27:52 » |
|
Köcce Uhh Tapi arról az 1. képről csak úgy süt a rosszkisfiúság Hát igen Csibe de legalább beismered
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #5383 Dátum: 10 jún 27, 12:49:45 » |
|
Te csak ne helyeselj, inkább gyere fel msn-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő