|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5341 Dátum: 10 jún 21, 17:42:03 » |
|
hmm a "hülyegyerek sapka" meg a depi póló kombó nagyon tetszős X"DDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5342 Dátum: 10 jún 21, 18:17:48 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
Moderátor Az tényleg gáz de akkor még kis taknyos voltam és nem nőtt be a fejem lágya
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 21, 18:22:25 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #5343 Dátum: 10 jún 21, 18:35:37 » |
|
nehogy kihaljék a topic, ezért teszek be én is egy képet kb. egy hete készült a kép íme http://imagerz.com/Qteúristen ezen deszép vagy*-* jajj Klettaaa köszönöm FujiwaaraMichiyo, tök jóóó lett az a kép
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 21:55:46 írta Esztii »
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5344 Dátum: 10 jún 21, 19:19:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5345 Dátum: 10 jún 21, 19:32:05 » |
|
Ez mi?xDDDDDDDDDDDDDDD amikor csaj mutatja a képet, először azthittem, hogy az a halállista és lesz DN4, azaz ez a movie trailer xDD legelőször meg azt hittem, hogy valami vallásos szerencsétlenség, amiben Istent hirdetik. De ez... mi??????XXXXXXXXDDDDDDMagadat isteníted Syzygy, vagy esetleg ez Lew lenne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5346 Dátum: 10 jún 21, 19:35:57 » |
|
Én csendes hős vagyok Az Syzygy és nem magát isteniti , a tömeg isteniti őt xD Mindenesetre ütött xD Köszönjük Syzygy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5347 Dátum: 10 jún 21, 20:38:01 » |
|
x"DDDDD ez de ez de ez de áh x"DDDD huh dehülyevagy sütisyzydrága xD (de még az milyen hülye aki kitalálta, de ugyanakkor király is egyben xD) szeretlem sütikirályfit x"D (az a mikulásos cucc páréve volt menő... jórég igy belegondolva hmm... kezdem magam vénnek érezni *végre lecsaptam azt a k...a szúnyogot ezaz*) hmm talán én is megmutatom majd magam xD ha talállok vmi képet xD mondjuk találtam is hmmm találjatokmeg a képen: http://kep.psharing.com/377431.jpg (A CSAPAT in matektábor (L) a versenyt természetessen hálanekem megnyertük) nah megkönniytem a dolgotok http://kep.psharing.com/377454.jpgX"DDD (Engem mérnem dicsér meg senki hogymilyen jócsaj vagyok T___T ez nemigazság nemszeretlektiteket T___T X"DDDDDD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 21, 21:05:17 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5348 Dátum: 10 jún 21, 21:44:23 » |
|
Akkor én megdicsérlek! Jó csaj vagy. Bár ezen a lovas képen elég furcsa arcot vágsz^^"
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5349 Dátum: 10 jún 21, 21:53:45 » |
|
Dancsa én tégedis szeretlek *-* Am hát nemvigyoroghat folton az ember "drága a botox" X"D Meg süt a nap (nehogy szomoru légy lehetne 100x is roszabb) xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5350 Dátum: 10 jún 21, 22:06:00 » |
|
Az első képen rögtön leesett melyik vagy te. A másodiknál gondolkodni kellett. Amúgy jó képek. Paci
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5351 Dátum: 10 jún 22, 09:07:54 » |
|
Syzy ez kész. oO" Ez sokkal poénosabb mint a Mikulásos. noemimi nagyon aranyos gyerek voltál. ^^ És lóóó *.* Viszont matekverseny... Szegény gyerekeket minek ilyennel kínozni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5352 Dátum: 10 jún 22, 11:09:57 » |
|
Szeva SevaXD Azt állítod, hogy Noémi aranyos volt? Most is az. És mi bajod a matekversennyel? jó dolog az. általánosban eljárogattam a mategye versenyeire, 250. hely körül végeztemXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5353 Dátum: 10 jún 22, 11:20:34 » |
|
Noéé dearanyos vagy az első képen*-* De hallod nagyon bejön ott melletted a szemüveges félisten
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Nikkie
|
|