Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5250 Dátum: 10 jún 08, 20:37:56 » |
|
augusztus con? jé tényleg akkor akkoris meg előtte is tök8 kocsmázásra mindig megyek xD
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5251 Dátum: 10 jún 08, 20:52:21 » |
|
Tőlem összejöhetünk, feltéve, ha aznap nincs vizsga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5252 Dátum: 10 jún 09, 10:58:25 » |
|
Szombaton? úgy vettem ki a beszélgetésből, hogy akkor lesz a tali. Am. vmikor délután kéne, h sokáig lehessen aludni, de még estére hazaérjek bulira. Kocsmázás jóóóó, én benne vagyok! Szeretek inni. XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5253 Dátum: 10 jún 09, 12:46:46 » |
|
LOL, ez a cipős fénykép nagyon ütött így este 10 felé. Am. ja, csodaszép a fekete sportcipő. Átmentem a teszten? Most nézem, h CsiziDani is itt lakik a környéken, akkor össze lehetne hozni egy-két órás talit, hogy azé' ne piszkáljunk bele a csajszinapba. Persze, ha a csajok is benne vannak. Igen átmentél Bwavo! Nekem megfelel ^^ Jó lenne, még egy Klettát is látnék *-* Amúgy miért Goku te merrefelé laksz? Seva is kommentálhatna már valamit ha így kibeszéltük a piros cipőjét
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 09, 14:26:45 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5254 Dátum: 10 jún 09, 14:35:45 » |
|
Látom én voltam a téma tegnap. Meg a cipőm. Kletta nagyon aranyos vagy, hogy ennyire dicsérted. ^^ Amúgy azt a képet húgom csinálta és direkt ilyen Óz a csodák csodája stílusúra lett véve. A lábam 38-as, de ebben a cipőben 45-ösnek néz ki. :F Mindennek megvan a hátránya. A képeid nagyon jók. ^^ De szerintem az a hintás a legjobb ami fent van IWIW-en. Goku mi az, hogy "ilyen gondolkodású" nő? Milyen? melyik korban jár. A középkorban. A tali jó ötlet. Ritlinek jó a jövő hét. Goku, Kletta ha ráértek jelezzetek majd pü-ben vagy MSN-en. CsiziDani ha van kedved gyere te is. Na akkor teszek be képeket is: Fűhárfa: http://imagerz.com/QEMTX0tvAwJQVF1NEAVREnnek nincs címe: http://imagerz.com/QEMTX0tvAwJQVF1NEwVREnnek sincs: http://imagerz.com/QEMTX0tvAwJQVF1NEgVR
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5255 Dátum: 10 jún 09, 14:49:28 » |
|
olyan soványvagy emgtömlek csirkével hintapalinta, azon bevigyorgok.xD Jövőhét? jó az de várj rádírok mingyárt msnen^^ és piroscipőő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5256 Dátum: 10 jún 09, 14:56:46 » |
|
Tudtam, hogy vki befogja írni, hogy milyen vékony vagyok. Pedig direkt olyan képeket válogattam, amin nem látszik. Vagy csak azt hittem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5257 Dátum: 10 jún 09, 14:59:33 » |
|
én láttalak már. xD meg a többi 20 képedet is hozzád képest én mangalica vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #5258 Dátum: 10 jún 09, 15:55:54 » |
|
Azt hiszem a NyaConra csak Sevanna kedvéért Hinata cp-ben megyek DD: Amúgy nem abban akarok, de viszem azt is, csak, hogy szeressen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #5259 Dátum: 10 jún 09, 16:00:51 » |
|
Uhh, a második. *-* Facebook. <3 ;D
Nagyon édes és imádnivaló vagy. :3 Bár én ezt eddig is tudtam. :3 ♥
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5260 Dátum: 10 jún 09, 16:35:32 » |
|
Azt hiszem a NyaConra csak Sevanna kedvéért Hinata cp-ben megyek DD: Amúgy nem abban akarok, de viszem azt is, csak, hogy szeressen Csak Seva kedvéért?=( Gyere Hina CP-beeeXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #5261 Dátum: 10 jún 09, 16:41:00 » |
|
Dancsa, éreztem, hogy erre lecsapsz oké, bár kéne parókát szerezni hozzá... ><" Tudnék mutatni a cp-ről most is képet, de szőkésbarna a hajam....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5262 Dátum: 10 jún 09, 16:43:30 » |
|
Erről képről eszembe jut, hogy ma még nem is vacsoráztam. Úgy vágyom egy finom nyúlpörköltre. Seva, én meg az ókorban járok egy facebook-alkalmazás szerint. Amúgy abból a mondatból kimaradt az "érett" szó. Fogjuk a sörre, és tiszták a kezeim. Nálam nem vagy fent msn-n. Küldök neked pűűűűű-t. Ja, amúgy Pécsett lakok Ritli. Ez kimaradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5263 Dátum: 10 jún 09, 17:41:52 » |
|
Nem értem Szavanna azt írtad "Na akkor teszek be képeket is" minek raktál be tájképet? Legközelebb olyat rakj be amin rajta is vagy... Ám az elsőn olyan retardált szuperhősös szemcsid vanxD én is akarok olyat:D. Talán Busho renkinben papilonnak volt csak jobb a maszkja:D
Nekem is lekéne már cpnem azt a Kaleido starosat:D csak Bero mindig menekülXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 09, 17:42:38 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány