|
Esztii
|
|
« Válasz #5101 Dátum: 10 ápr 21, 17:25:25 » |
|
jajj én úgyszeretnék kék szemet *-* az enyém sötétbarna mondjuk én elégedett vagyok vele, de a kék jobban tetszik
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5102 Dátum: 10 ápr 22, 15:38:34 » |
|
Aysee és a kapucni ez olyan tipikus
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #5103 Dátum: 10 ápr 22, 15:54:30 » |
|
én világító kéket akarok *-* Olyat, mint amilyen Hitsunak van amikor dühös. Ezt nem csak fangirlködésből mondom. Szombatra mondjuk jól jönne egy közepesen világító sötétebb kék vagy ami mégjobb lenne kékeszöld szem...
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5104 Dátum: 10 ápr 22, 22:48:01 » |
|
hehe:Dnekem pont kékeszöld van,kölcsönadjam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
InvisibleWings
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Moe Searcher
|
|
« Válasz #5105 Dátum: 10 ápr 23, 18:22:58 » |
|
Mivel már egy ideje a csapat tagja vagyok, ezért hadd mutatkozzak be Csak saját felelősségre! ^_^ http://www.imagerz.com/QEMUUEtvAwJWU1geEQVREgyébként meg Martin volnék, sok éve animés, fél-otaku. Az emberek általában arról ismernek meg, hogy totálisan száműzöm az értelmet a környezetemből . A drága sors akkor bahta el, amikor péntek 13-án a világra küldött! XDD Éjjen az optimizmus! Szeretek olvasni, emellett kedvemet lelem a fordításokban is! =)
|
|
|
Naplózva
|
,,Talán mindaz, amit a csillagokon túl látunk a képzelet szüleménye, de az érzés, ami a szívünket marcangolja igenis valóságos"
,,A lelked az, ami a világ súlya alatt roskadozik, de a jelen öröme az, ami erőt ad neked, ezért harcolj, küzdj tovább!"
,,Megköszönöd az utolsó szólamot, melynek egyetlen, elnyújtott dallama a szívemig hatolt, s a hála visszatér hozzád, a karjaidba"
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5106 Dátum: 10 ápr 23, 18:25:41 » |
|
Helló!
Egy sör mellett jobb lett volna ezt végig hallgatnixDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
InvisibleWings
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Moe Searcher
|
|
« Válasz #5107 Dátum: 10 ápr 23, 18:34:43 » |
|
Ne aggódj! XDD Ha minden igaz, akkor lesz még elég szerencsétlenséged hallgatni engem XDDD egy tea mellett
|
|
|
Naplózva
|
,,Talán mindaz, amit a csillagokon túl látunk a képzelet szüleménye, de az érzés, ami a szívünket marcangolja igenis valóságos"
,,A lelked az, ami a világ súlya alatt roskadozik, de a jelen öröme az, ami erőt ad neked, ezért harcolj, küzdj tovább!"
,,Megköszönöd az utolsó szólamot, melynek egyetlen, elnyújtott dallama a szívemig hatolt, s a hála visszatér hozzád, a karjaidba"
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5108 Dátum: 10 ápr 23, 18:37:39 » |
|
Én nem iszom soha többé teát egyszer már bűnbe estem... szív beteg vagyok, fe én akkor is sörözni fogok, ha bele döglök isXDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
InvisibleWings
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Moe Searcher
|
|
« Válasz #5109 Dátum: 10 ápr 23, 18:55:48 » |
|
XDD Ez a klasszikus no comment eset! Én a sörtől vagyok így...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5110 Dátum: 10 ápr 23, 18:58:06 » |
|
Félre ne értelmezd:D sok teát iszom de csak nap közbenxDDD este sör és tejxDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5111 Dátum: 10 ápr 23, 19:00:59 » |
|
gyerekek... ne offoljatokXD Hiei kap halászlé teát... Martin... te pedig... egy macskátXD ON: ÉÉN szólóttamXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5112 Dátum: 10 ápr 23, 19:01:30 » |
|
Hiei csalódtam benned... napközbe nem sört iszol? xD amam valahonnan ismerős a fejed. gyaa.
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
InvisibleWings
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Moe Searcher
|
|
« Válasz #5113 Dátum: 10 ápr 23, 19:43:39 » |
|
Csak nem a Nipponról? Nekem a neved ismerős ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 23, 19:44:14 írta InvisibleWings »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5114 Dátum: 10 ápr 25, 20:51:46 » |
|
*gpndplkozik* ez olyanmintha ismerős lenne *gondolkozik zak...zak...dolgoznak a tekervények*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|