Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4950 Dátum: 10 márc 22, 16:01:15 » |
|
Asszem én is bemutatkozok: Gábor vagyok... Nektek Gabesz... A haveroknak gyere ide te köcsög! jó haver vagy... Májusban leszek 23 éves... Ha megérjük... Gőzöm sincs hány centi vagyok, és mennyi kiló.... Hajam, szemem színe barna... Állandóan borostás vagyok, mert utálok borotválkozni... Jártam általános iskolába, szakképzőbe, majd szakközépbe is.. Jelenleg dolgozom... Az elmúlt 1 hónapban elment az utolsó józan eszem is... Visszaszoktam a cigire... Kb 2 éve vagyok a fórumon, és 1 éve moderálok... Több kevesebb sikerrel... Képet rólam meg megtaláljátok a MyVip, vagy IWIW adatlapomon... Vagy olvassatok vissza valameik régi kommentemhez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4951 Dátum: 10 márc 22, 16:05:22 » |
|
Den jók a képeid. Nekem mindkettő tetszik. Amúgy rájöttem, hogy egyszer neked volt egy olyan avád, amin te voltál. Vmi táblát tartottál rajta és a Bleach mangakájának kívántál ezt-azt. Puli én azt hittem, hogy még csak 13 vagy. De hogyhogy még csak most mész gimibe? MiniFru üdv a fórumon. Csini vagy. Gabesz vicces lehet időről időre új bemutatkozást írni. Bár a régiek még biztos emlékeznek az elsőre. Amúgy jó lett rólad az a múltkori bulizós kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4952 Dátum: 10 márc 22, 16:11:20 » |
|
Jah MiniFru, jók a képeid. A macska meg pluszpontos. Nekünk is volt ilyen cicánk, csak elütötték szegényt, de nagyon hasonlóan nézett ki. Én nem írok bemutatkozós szöveget, mert nem jut eszembe semmi. Csak annyit, hogy Sevanna a tesóm. (Bár ez már elhangzott egy párszor, de hát ismétlés a tudás anyja, meg Hiei se tudta, pedig ő itt kockul egész nap. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MiniFru
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
london.
|
|
« Válasz #4953 Dátum: 10 márc 22, 16:20:09 » |
|
jah igen, hmm.. miskolcon lakom. *-* bár nem szeretek itt élni, mert mindenki bunkó. >< és nem! MiniFru nem szép. hanem csúnya! x3 amúgy 160 cm vagyok, az én szüleim is elváltak. és ki is az a Kletta? xd szegény cica. :O a miénk nem mehet ki, csak az erkélyre. de már egyszer esett ki az ablakon. (szerencsére a földszinten lakunk. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4954 Dátum: 10 márc 22, 16:30:40 » |
|
Csinos kiscsaj vagy te MiniFru! Nem is vagy csúnya! Jók a képeid!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4955 Dátum: 10 márc 22, 16:36:32 » |
|
és nem! MiniFru nem szép. hanem csúnya! x3 Ez valami ilyen alap csaj trükk szerintem, hogy azt mondják magukról, hogy csúnyák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #4956 Dátum: 10 márc 22, 16:41:38 » |
|
Az ég meg piros. Ohh come on STFU
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #4957 Dátum: 10 márc 22, 16:43:46 » |
|
MiniFru akármit mondasz szép vagy és kész Den végre felraktál képet szerintem is mind a kettő jóó Nikkie Klettával kapcsolatban, mondasz valamit... Amúgy még énsem mutatkoztam be úgyhogy most énisénis - 14 éves vagyok - Budapesten lakok - kék szemű, eredetileg szőke hajú ( jelenleg barnára festve ) - Ősszel abba a gimibe megyek ahova felvesznek ^^ - van 1 bátyám - 165cm vagyok - nevelő apummal és anyummal éldegélek ( meg néha tesóm is hazatalál xD ) - szeretk zenét hallgatni, animét nézni mangát olvasni, zongorázni, úszni, télen síelni, lógni erre arra,táncolni megmég sokmindent... -legkendvencebb (xD) anime karaktereim :Itachi és Yasu http://imagerz.com/QENPUEtvAwJVVApIGAVR szemcsiben. http://imagerz.com/QENPUEtvAwJVVApIQAVR medencében xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 22, 19:15:21 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
MiniFru
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
london.
|
|
« Válasz #4958 Dátum: 10 márc 22, 16:46:32 » |
|
jóakoorjó. xd amugy ha szőke az eredeti hajszíned minek festetted be? T-T am van rólad olyan kép, amin szőke a hajad? és még mindig nemtudom ki az a Kletta :O :\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4959 Dátum: 10 márc 22, 16:48:13 » |
|
Na sejtettem hogy járnak még szép lányok (ha már én nem járok ide ) konkrét bemutatkozást én se nagyon csináltam még szal: Attila vagyok. Ita=Itachi (vagy Ati visszafele ) Több mint két éve koptatom a forum flaszterját. Sok minden változott azóta itt... Mostanába fel se járok ide időhiány nélkül. Van néhány olyan emberke, akik nagyjából akkor regiztek amikor én, velük elég jóba vagyok (Gyümi, harrdy,Pririke, Sinichi (kis Petike )) Hajam most rövid de növesztem majd megnő (már volt hosszú is) meg barna is mint a szemem. 178cm-vagyok és 70 kiló (gyúrok vaze de komolyan)) 15 éves vagyok, júniba leszek 16. Képek régebbről vagy myvip. Hobbi: zenehallgatás minden mértékben, városba járkálás, photoshop (bár mostanában nem csináltam semmit). Deszkázás is volt régen de lehet majd megint elkezdem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 22, 16:50:27 írta Ita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4960 Dátum: 10 márc 22, 16:50:17 » |
|
Vivi nagyon jók a képeid. Mondjuk (nem nyalizásból) de szerintem te vagy az egyik legszebb lány a fórumon. Ikreim és Kletta mellett. MiniFru Klettát lásd egy oldallal előbb. De szerintem teljesen más típus mint te, szóval nem értem az összehasonlítást. De mondjuk mindenképp dicséretnek veheted, ha vele hasonlítanak össze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4961 Dátum: 10 márc 22, 16:52:27 » |
|
Na sejtettem hogy járnak még szép lányok (ha már én nem járok ide ) Mi az hogy. Timán fel lehetne sorolni jópárat. Meg van egy két kiemelkedő is. Amúgy MiniFru és Kletta szerintem se hasonlítanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4962 Dátum: 10 márc 22, 16:53:53 » |
|
Íme Kletta... Fórumunk celebje, mindenki kedvenc Klettuca! Ha majd erre jár, akkor bővebben bemutatkozik! vivien a 2. képed nagyon trükkös!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 22, 16:55:14 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
MiniFru
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
london.
|
|
« Válasz #4963 Dátum: 10 márc 22, 16:56:08 » |
|
én mondtam, hogy nemvagyok szép. amúgy nemhozza be Kletta képét. :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 22, 17:10:39 írta MiniFru »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4964 Dátum: 10 márc 22, 17:06:47 » |
|
Én se írtam ilyen bemutatkozást még úgyhogy ha már mindenki ennyire belelendült... Rita vagyok, kaposvári 20 éves (mindjárt 21 áprilisban pont con elötti napon ^^) Szeretek olvasni, kockulni, animet nézni, rajzolni, néha kiruccanni inni, billiárdozni, pókerezni, estébé Szeretem az édességeket de nem a túl krémes sütiket Kedvencem a mignon Nem cigizek, nem drogozok, nem iszok... Csak egészségtelenül táplálkozok Imádom az állatokat. Nekem is volt egy olyan cicám mint MiniFrunak azt is elütötték Vigyázz a tiedre nehogy arra a sorsra jusson ő is Van egy bátyám aki idén lesz 30 éves (a vénség ) Horoszkópom bika, vércsoportom AB xD És először azt hitték az orvosok hogy lesz egy ikertesóm de elnézték :C De nemrég kiderült hogy van 3 is
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|