Sevanna
|
|
« Válasz #4905 Dátum: 10 feb 08, 14:44:00 » |
|
Nikkie *___* Nagyon csinos vagy! És tök nőies. Nagyon jó képek lettek. Az első képen kicsit idősebbnek nézel ki, de az nem baj sőt néha jól jön az embernek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4906 Dátum: 10 feb 08, 14:50:47 » |
|
Nekem nincs tujás ballagási képem Bár így belegondolva szerintem az egyetlen ballagási képem a tabló xD De lehet tévedek... Tujás képem olyan van amin koszorúslány vagyok *.* De rég volt. Már bátyám esküvőjén kéne koszorús lánynak lennem... De az nem mostanában lesz Hát barátnőm szerintem örülne ha idősebbnek látszódna kicsit. Mert 21 és kb 15nek néz ki xD De később még örülni fog ennek
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4907 Dátum: 10 feb 08, 14:52:08 » |
|
Nikkie^^ A harmadik, "legnikisebb" képp a legjobbXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4908 Dátum: 10 feb 08, 14:54:07 » |
|
Köszi Csibe! Majd megbeszéljük. ;D Amúgy nem mondod, hogy nem az újratöltött képeket nézted meg? Direkt miattad töltöttem fel mégegyszer. xD Nikkie ne aggódj, azokat is megnéztem csak a te kedvedért és ok majd visszatérünk rá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 08, 14:55:08 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #4909 Dátum: 10 feb 08, 15:00:40 » |
|
Ritli úgy hiszem meg foglak gyalázni. Nagyon és ez a szeretetem fogja tükrözni. A szánalmas pályádat egyengetni fogom, hogy vigyed valamireXD. Nikkie mindenki annyit jót mondott amivel egyet értek én is... de van valami amirt meg kel említeni az én kezem sexybbxDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 08, 15:01:51 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4910 Dátum: 10 feb 08, 15:09:44 » |
|
Félek hogy nem vagy alkalmas rá hogy a pályám egyengesd. Csak rosszabbra fordulna a sorsom xD Szeretnék beszólogatni még de nemhiszem hogy annak itt a helye szóval majd máskor folytatjuk szivem Sevanna te nem akarsz képet felrakni? O_O Kíváncsi vagyok rád is Vagy már régebben tettél fel?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4911 Dátum: 10 feb 08, 15:32:38 » |
|
Ritli, hidd el a látszat csal, nem járnál olyan rosszul, ha Hiei egyengetné az utadat, a legrosszabb esetben a tanítványa leszel. xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4912 Dátum: 10 feb 08, 15:38:14 » |
|
*narancslét sugárban a monitorra köp* Hogy a mije??? Kizárt! Ne sértegess!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4913 Dátum: 10 feb 08, 15:50:51 » |
|
Ohh, én ezt nem sértésnek szántam, inkább tényként közöltem, de ha te nem vágysz a sötét oldalra, akkor tényleg jobb ha elkerülöd Hieit. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4914 Dátum: 10 feb 08, 16:02:41 » |
|
Én már a sötét oldalon vagyok csak tudod két gonosz nem mindig fér meg egymás mellett. Főleg úgy ha az egyik olyanokat talál ki hogy a másik ezentúl a háreme tagja Amúgy nem kerülöm el Hiei-chant mert bírom. (de ne mondd el senkinek főleg neki ne mert titok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #4915 Dátum: 10 feb 08, 16:23:27 » |
|
Köszi Sevanna! (És mindenki.) Szerintem ott amúgy csak simán komolyabb fejet vágok. Jah meg nincs rajtam smink, csak egy kis alapozó. :"D Összegezve én inkább úgy mondanám, hogy jó a fodrászom, és jól tudok sminkelni. De ne aggódjatok, ha találkára kerülne a sor, úgyis kirittyentem magam, és miután elbűvölő személyiségem rabjai lettetek, már mindegy lesz, hogy milyen vagyok. xDDD Igen, igen, pártolom, hogy Te is tegyél fel képet magadról, Sevanna. de van valami amirt meg kel említeni az én kezem sexybbxDD
Ezzel egyetértek. Baba koromban tök jó párnás kezeim voltak, most nagyon lefogytak szegények. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 08, 16:25:08 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4916 Dátum: 10 feb 08, 16:26:31 » |
|
A vékony kéz szebb, mint a párnás. Nem olyan nőies de kifinomultabb. Úgyhogy ezen ne búslakodj. Képeimet már láttad myvipen meg IWIW-en. De majd egyszer ha olyan kedvem lesz teszek fel. Uhh én sminkelni nem tudok. De nekem is jó fodrászom van a húgom személyében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4917 Dátum: 10 feb 08, 16:35:53 » |
|
Én se tudok sminkelni Ezért nem is szoktam xD Szerintem az egyetlen alkalom amikor ki voltam az a tabló fotózás volt. Azt is a kozmetikus csinálta De én nem láttalaaak *.* (jójó tudom én nem számítok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #4918 Dátum: 10 feb 08, 16:55:17 » |
|
Ritli, hidd el a látszat csal, nem járnál olyan rosszul, ha Hiei egyengetné az utadat, a legrosszabb esetben a tanítványa leszel. xDDD
Esélytelen:D. Sajnos nincs meg benne a lehetőség nem lenne jó tanítványxD. Ám Csibe ne hozz zavarbaxD engem a gyűlölet táplál még a végén meg kedvelnekxDD. Ártana a hírnevemnekxD. Szavanna meg még nem bizonyítottxD szal nem lehet csak úgy a háremem része:D. Viszont movel irgalmas nagyúr vagyok kedvetekért azzá tehetemxD. Amúgy fuckmá nem tudom telepíteni a fényképezőgépet... utálja a gépemxD azt írja ismeretlen eszköz... örök rejtély maradok úgy érzemxD. Bár jobban jártok ha ékőben ismertek megXD úgy se tudok elképzelni se engemxD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #4919 Dátum: 10 feb 08, 17:01:35 » |
|
Az utolsó mondat jelentése csak számomra rejtély? xD Nekem már volt szerencsém képet látni rólad, nem is egyet. Ezt a topicot teljesen átfutottam egyszer, és akkor még működtek a régi linkek. Azok voltak ám a szép idők.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|