Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4710 Dátum: 09 nov 24, 04:25:32 » |
|
Ma van az utolsó napom 18 évesen. Életem eddigi legmozgalmasabb éve volt. Ajánlom mindenkinek, aki még nem tette, hogy töltse be. Mert nagyon cool. Hiányozni fog. Aztán most nagyon megváltoznak a dolgok. Dönteni kell. Nem mindegy, hogy 19 vagy egy híján 20. És persze továbbra is szeretem a falakat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 24, 04:30:45 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4711 Dátum: 09 nov 24, 07:11:49 » |
|
Gdat csak azt magyarázd meg nekem hogy miért szereted a falakat? Egyszer majd énis betöltöm :F
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4712 Dátum: 09 nov 24, 13:11:08 » |
|
Az hosszú és durva sztori. Majd egyszer tán élőben. De akkor te is elismered, hogy milyen királyak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4713 Dátum: 09 nov 24, 15:17:04 » |
|
Én nem tagadom hogy a falak jó dolgok de hogy Faloljuk őket :O
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4714 Dátum: 09 nov 24, 15:39:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4715 Dátum: 09 nov 24, 15:42:11 » |
|
Húzd ki magad, hasat be, mellet ki. Vigyáz állásba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4716 Dátum: 09 nov 24, 22:55:47 » |
|
Hűha... Olvastam az előző oldal utolsó hsz-ét és ezt az oldalt, aztán elgondolkodtam, vajon most mit is írhatnék ide... Aztán elolvastam az első oldalt... csak már el felejtettem, hogy ott mit olvastam ... Szóval én... A fórumról egy-két ember már beszélt velem élőben MSN-en, de azért csak tudok még valami újat mondani... Hát a nincknevem a vezetéknevemből jött... Nemtom miért... Így viccesebb, hogy szám vagyok, vagy nemtom... Egyenlőre nem tudom, hogy komoly, vagy buta legyek... Így csapongok a két oldal között... Bár... legtöbbször komoly vagyok , de ha elszáll az agyam, akkor mindenki fekszik... a röhögéstől Nah tényleg elfelejtettem, hogy mit akartam írni... Ez is egy tulajdonságom... Mindent, ami nem hülyeség elfelejtek... Ez van... Egyenlőre ennyit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4719 Dátum: 09 nov 28, 10:56:10 » |
|
Bakki! Majdnem úgy nézel ki mint haverom! Öcsém ezt a hasonlóságot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zols
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4720 Dátum: 09 nov 28, 16:06:25 » |
|
Lehet, hogy én vagyok...
Amúgy érdekes, mutatnál róla egy képet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4721 Dátum: 09 nov 28, 17:31:11 » |
|
Hm nahát ma hajnali pikcsör Yuk előtt Nippon után : http://i47.tinypic.com/4sh3eq.jpgbelőlem látszik a legtöbb
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4722 Dátum: 09 nov 28, 18:59:42 » |
|
Huhh majd ha myVip-en járok, linkelek egy képet... Ha addig el nem felejtem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4723 Dátum: 09 nov 29, 19:24:24 » |
|
lol xDDD Kira hogy pózol :'DDD és azok a "józan" szemek :'DDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4724 Dátum: 09 nov 29, 20:59:11 » |
|
Rólam nincs ilyen? Mondjuk assszem én csak a tömegölelésben voltam benn ^^" Meg amikor azt a zenészt játszottam el 2-3 picsnek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|