Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4380 Dátum: 09 okt 13, 14:36:13 » |
|
Ne írj le ilyeneket egy nyilvános fórumon, pláne ne olyannak aki a rendőrtisztire megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4381 Dátum: 09 okt 13, 14:37:01 » |
|
Jolvan na Engem úgyse kapsz el :F Ésésés lassan megkapom a buliképeket és majd megmutatom magam *.* :"D
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4382 Dátum: 09 okt 13, 14:42:07 » |
|
ugyandehisz veronika kisasszony nem úgy értette X"DDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4383 Dátum: 09 okt 13, 14:43:26 » |
|
Noe. Pedig jó ilyenkor megőrülni. Viir. Téged különösen elkaplak. És agresszív fekákkal laksz majd a börtönben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4384 Dátum: 09 okt 13, 14:53:13 » |
|
egyrészt nem értem másrészt meg nemtom mivan
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4385 Dátum: 09 okt 13, 20:07:04 » |
|
Kaze én a képen nem látok semmien várat! Én nemtom mien várat keresel de biztos így van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4386 Dátum: 09 okt 13, 21:14:18 » |
|
1 elírt betű mire nem képes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4387 Dátum: 09 okt 14, 16:16:18 » |
|
new hair -.- nemszeressem xD http://imagerz.com/QEQQUUtvAwIBXlkZFgVR !!!vigyázat csak erös idegzetűeknek!!!Megj.: most értem haza a tornádóból -.- meg amugyis "fura" a fejem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4388 Dátum: 09 okt 14, 16:17:20 » |
|
egész jó a hajad^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4390 Dátum: 09 okt 14, 16:53:48 » |
|
ajj*-*szerintem tiszta jó lett*-*
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4391 Dátum: 09 okt 14, 18:07:59 » |
|
Nincs semmi baj a hajaddal Noe, bár kicsit EMO-s lettél tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4392 Dátum: 09 okt 14, 18:09:51 » |
|
..sztem jó lett.kész pont nekem meg szimplán ilyen volt a hangulatom. http://i33.tinypic.com/2aeo1w3.jpg -.-
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4393 Dátum: 09 okt 14, 18:14:42 » |
|
Mamíí én mondtam, hogy ez a kép jó*-* naszóval szőke lettem (barátnőm alkotott :O x'D nincs igaza.) http://img5.myimg.de/klettagagaf67f2.jpg
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4394 Dátum: 09 okt 14, 18:19:52 » |
|
Teeeee lédigaga xDD milyenjóképmár o.O (hháhá xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|