Esztii
|
|
« Válasz #4275 Dátum: 09 okt 02, 19:18:13 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 03, 13:53:23 írta Esztii »
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4276 Dátum: 09 okt 02, 19:26:06 » |
|
Fönn vagy iwiwen? Oo jelölj be x] am szép szine van a hajadnak Noé 3 percbe telt, hogy megtaláljalak a képen x''D
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #4277 Dátum: 09 okt 02, 19:29:10 » |
|
fönn vagyok mindjárt bejelöllek és köszi nahja én is kb. annyi ideig kerestem azt hittem nincs senki a képen xD
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4278 Dátum: 09 okt 02, 19:29:52 » |
|
oks xD nevemet tudod? x'D vagyvagy írd be hogy kletta és én vagyok az egyetlen Claudia x]]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #4279 Dátum: 09 okt 02, 19:32:48 » |
|
megnéztem az emesenednél tehallod az iwiweden van egy kép az osztályodról na ott a kicsik között melyik vagy te? =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4280 Dátum: 09 okt 02, 19:38:49 » |
|
Hát az a volt osztályom...ééés én vagyok a szőke barna szemű a szélén piros pólóba a másikon pedig jobb oldalt durcázok szürke felsőben és napszemüvegben x]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #4281 Dátum: 09 okt 02, 19:44:14 » |
|
igenigen azt akartam írni, hogy volt, csak valahogy nem mukodott az agyam megvaaaaagy a másikon megtaláltalak nagyoon lazaa =) amúgy jelöljéé má vissza
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #4282 Dátum: 09 okt 03, 08:06:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4283 Dátum: 09 okt 03, 10:53:41 » |
|
Hehe ezen jót nevettem :"D amina lehet akkor láttalak Conon...
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #4284 Dátum: 09 okt 03, 11:10:02 » |
|
Esztii: Bocs de nekem nem teccel megneztem a kepeket de nekem nem jonnek be sziasztok ujj vagyok nem vagy olyan szép mint mongyák ujj vagyok senkinem mondta, hogy szép vagyok, és egyáltalán nem érdekel amit mondasz jahm és soha nem is akartam neked tetszeni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4285 Dátum: 09 okt 03, 11:11:18 » |
|
Eszti jótanács:hagyd a fenébe,úgyis ki fogják vágni ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4287 Dátum: 09 okt 03, 17:48:38 » |
|
huh olyan leszel mint nóri fiatalon idősödsz vagy csak nekem tünik ugy ezen a képen
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4288 Dátum: 09 okt 03, 17:51:18 » |
|
Hát noé nem csak neked xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4289 Dátum: 09 okt 03, 17:53:46 » |
|
hát multkor 11nek néztek.... x'DD de voltmár 16 is
|