Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #4110 Dátum: 09 aug 09, 17:15:00 » |
|
Ezt véletlen nem én ígértem meg neked virágos jány?xDD. Akkor be mutatkoznék én is... a nevem Hiei dono igen virágos jány neked donoxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4111 Dátum: 09 aug 09, 17:24:25 » |
|
Na Norbika XDD adok én neked virágos lányt kiscsillag de nem,a Dunába én löklek beee *__* bleeee....te kis NORBIKA és nekem nem vagy dono...max donor....
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4112 Dátum: 09 aug 13, 11:49:21 » |
|
Exclusive riport Cart-tal: http://www.youtube.com/watch?v=u5LhSCTMhr8&NR=1Hiei is feltünik benne *__*, a kis türelmetlen ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4113 Dátum: 09 aug 13, 14:19:30 » |
|
Hát izé,Verámmal fotózkodtunk..... xDD Am noe muterjának a régi egyenruháiba nyomtuk Hm csajok jól áll nektek az egyenruha! Csak kissé homályosak a képek... Remegett a kezetek, vagy rosszul állítottátok be a kamerát? Ám ez milyen egynruha? Mert valahogy nem ismerős...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4114 Dátum: 09 aug 13, 14:39:39 » |
|
Felhőkarcoló, menni focizni Narutonak meg 9 farka van Ez a legjobb riport a világon grat Cart' remélem elkapnak még az Otakusok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4115 Dátum: 09 aug 13, 15:05:04 » |
|
Á... Ne is tudd meg, hogy el fogjuk még kapni ...... Most valszeg már én is ott leszek ... Amúgy Víír és Noé..... Már írtam dumában... hogy sunázálak titeket ^^" :"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4116 Dátum: 09 aug 13, 15:07:19 » |
|
Kedves Gabesz! Ez Noé anyukájának a börtön-beli egyenruhája,mert ő börtöntiszt ha jól emlékszem,csak le kellett váltani EU-s ruhákra,és ezt Noénak adta És Szlovákiában volt ez a viselet Amúgy a tükör volt homályos ^^" Mert már régi.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4117 Dátum: 09 aug 13, 17:04:17 » |
|
Hmm de rájöttem szeretem a tükröm kevésbé vok benne ijesztő Am ja anyum börtönben főhadnagy neki ez a régi egyenruhája most meg kaptam tök baró bakancsot *___* dájó h egyforma a lábunk xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 13, 17:15:09 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4118 Dátum: 09 aug 13, 17:58:13 » |
|
Kár, hogy már nem ilyen ruhát hordanak.... Beálltam volna bűnözőnek szlovákiába *__*.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4119 Dátum: 09 aug 22, 16:37:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #4120 Dátum: 09 aug 22, 19:26:38 » |
|
Ita, kicsit nagyon hasonlítasz Pintörmétre. O________O
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #4121 Dátum: 09 aug 23, 00:10:39 » |
|
Tennapelőtt bealudtaam unalmaas baaz kétésfélórás tejaszertartáás után http://kepfeltoltes.hu/090823/SDC15462_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #4122 Dátum: 09 aug 23, 08:17:47 » |
|
:O ténykeg, a siófokin :O Hmm majdnem ugyanilyen vok csak nagyobb a hajam xD Hm , én ott nemtudtam aludni, am a maszk minek van a Cphez tartozik?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 23, 08:19:01 írta pintermate »
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4123 Dátum: 09 aug 23, 08:19:29 » |
|
A karszalagokból látom hogy voltál pár helyen Az a fejeden mi? olyan mint valami légző maszk. Miroq ha tényleg így van akkor ő hasonlít rám, nem én rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|