xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3975 Dátum: 09 júl 21, 11:29:01 » |
|
hm a hajhoz visszatérve én készvagyok most a sajátlustaságom miattxDDD lusta voltam megszárítani hagytam megszáradni és olyan göndör és akkora hullámok vannak benne hogy rossz ránéznixDDD deh legaláűbb tudom hogysok lány megirigyelnéxDDD álítólagxDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #3976 Dátum: 09 júl 21, 15:32:34 » |
|
Na ez egy elég hosszú hsz lesz ( kis egoista) Szabó Gabriella vagyok, tiszteletbeli állampolgár, most töltöttem be a 14-et, a személyim még nincs kész, útlevelem sosem volt. Hajam szőkésbarna, hosszú, tépett , lépcsős, és utálom, ahogy göndörödik. Alacsony vok, de három jó tanácsot kaptam: első: "a jóból csak kicsit adnak" , második: "nem vered be a fejed alacsony helyeken" , harmadik: " legalább találsz nálad magasabb pasit" Azért kezdtem el Naruto-t nézni, mert barátnőim egyik osztálykiránduláson elkezdtek róla beszélgetni, én meg nem értettem egy kukkot sem. Aztán a nyáron elhatároztam, hogy elkezdem nézni a Jetixen, és majd tudok róla beszélgetni velük. Aztán a Jetixen új részeket kezdtek el adni, és nem értettem így a történetet, hát így kezdtem el neten is nézni.( Megjegyzem azóta nagyobb fan vok, mint bármelyik osztálytársam.)ja, és semmi bajom a Jetixes szinkronnal, az Animaxossal annál inkább ( nem tom, hogy tudnak ilyen mély hangot adni Narutonak) Ja és azért Riel-chan a nevem, mert ugye a Gabriellából Riel, a chan-t meg gondolom minden Naruto fan tudja
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #3977 Dátum: 09 júl 21, 16:01:05 » |
|
Hát én tudnék 4.et is de azt nemmondom, am üüdv ^^xD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3978 Dátum: 09 júl 21, 16:12:49 » |
|
Mi lenne a negyedik? most kíváncsivá tettél mondjad am a jóból csak kicsit adnak... ezzel vitatkoznék deh lusta vagyok hozzáXDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 21, 16:13:40 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #3979 Dátum: 09 júl 21, 16:20:37 » |
|
Nemsértenék meg senkit xD Max PÜ-ben xD Naah mind1 Nekem meg fáj a fülleem :''(x DD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3980 Dátum: 09 júl 21, 16:49:09 » |
|
akkor meg küld el püben ilyen egyszerű vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3981 Dátum: 09 júl 21, 17:10:28 » |
|
Jajj, xenon, legyen már kevésbé antiszexuális a gondolkodásmódod. =) Szerinted mi az, amiért "jó" még egy csajnak, hogy alacsony? Nehogy ne tudd már. Hogy ne legyen off, Niki vagyok. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3982 Dátum: 09 júl 21, 17:13:18 » |
|
Jéé én tudom ki vagy Gdat barátnője énmeg vera vagyok nagyon laza..ja hogy ez nem az a műsor? lényeg az hogy:Virágh Vera vagyok (fórum elégnagyrésze már kéne h tudja) Most leszek 16.Vörös a hajam,előtte lila volt eredeti barna.hol kék hol zöld a szemem. Öm szeretek pörögni bulizni inni barátokkal lenni meg még mást csinálni de az nem publikus :"D És ennyi.asszem *szerkesztve:Peczen Noémi tulajdona*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 21, 17:15:49 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3983 Dátum: 09 júl 21, 17:14:56 » |
|
Virág Vera tulajdona ezt kifelejtetted főleg néhány vonatúton
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 05, 21:54:48 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3984 Dátum: 09 júl 21, 17:15:37 » |
|
Deh azért nem annyira és miért jó az a lányak ha annyira alacsony?xDDD Am meg mit tudsz a gondolkodásmódomról?xDDD Inkább nem mondok semmitXDD Am a niki az minek is a becézése? :"DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3985 Dátum: 09 júl 21, 17:16:21 » |
|
A nikolettnek te barom xDDDD jolvan látszik hogy mi vagy....pff baz
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3986 Dátum: 09 júl 21, 17:19:42 » |
|
Én az egyszerű nevekhez vagyok hozzászokva jóva?XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3988 Dátum: 09 júl 21, 17:25:36 » |
|
Jéé én tudom ki vagy Gdat barátnője Nem is tudtam, hogy tudod. Azt tudtam, hogy szoktatok dumálni néha. Mindegy végül is. Hallottam már rólad, és attól, hogy közösségi topicokba nem nagyon írogatok, figyelemmel követem az eseményeket, és a hajszíned változását is. Meg a Noémiét is. xD Szóval nyugi. xD ___ Bazz... x"D Igen, Nikolett, semmiképpen sem NikolettAAAA. Azt utálom. x") Ez egy egyszerű név, errefelé elég népszerű. Te vagy az első, akinek problémát jelentett, sajnálom. xD gondolkodásmód ---> Van 1 olyan érzésem, hogy addig jó nekem, amíg nem sokat tudok róla. xD Egyébként, most, hogy jobban belegondolok, a csajnak mégsem jobb attól, hogy alacsony.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3989 Dátum: 09 júl 21, 17:28:35 » |
|
Pedig tudom,mondta Jajj hát a hajszínem változásai És hát hagyd xenit nem tehet róla h ilyen hülye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|