xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3870 Dátum: 09 júl 11, 08:03:47 » |
|
Erről nemtudok véleményt alkotni :'DDD most a sült galambra vársz vagy egymagasabbrendű lényt csodálsz vagy mi?XDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3871 Dátum: 09 júl 11, 08:06:09 » |
|
Nem xeni csak így állt be xD pff ada én megilyedtem
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3872 Dátum: 09 júl 11, 08:51:49 » |
|
nemiskell xDDD kaksi és pont xDD de énvagyok ha kaksi is.. ezmeg az éntopic xD am meg egy ártatlan szűz lányt csodálok aki a beleinél fogva van fellogatva a falra mint egy 3D s kép *____* igazábol nem.. de jo lett volna xDD most majjnem aztkérdeztem h mitől.. dehát ez egyértelmű xDD igyinkább aztkérdem miért ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 11, 08:53:00 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3873 Dátum: 09 júl 11, 09:05:31 » |
|
Nemtudom olyan ijesztő fejet vágsz xDDD Bár én mostanában mindenkitől megijedek... De Miroku legyé boldog...ekkora volt a hajam tavaly http://i31.tinypic.com/rmuwra.jpgmennyire másképp néztem még ki >.<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 11, 18:58:47 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3875 Dátum: 09 júl 11, 19:35:42 » |
|
Nem fekete csak a kép lett így csinálva :"D ittmég lila volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3877 Dátum: 09 júl 11, 22:50:10 » |
|
uristen nyaldki mer lila a haja *__* seggnyalo..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3878 Dátum: 09 júl 11, 22:52:22 » |
|
kb a legfrissebb kép rolam xDD vigyázni vele mer közelről mutatja a pofámat xD kieza bombázó? :'D <333 amugy elég...vad de a napszemcsimeg a lila sál lemaradt :SSS
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3879 Dátum: 09 júl 11, 22:56:37 » |
|
milyen bombátzo ? -.-" xDDDD napszemcsim el tulajdonitották 1 házibulin amin eléggé kész voltam xD sál ? ahhoz meleg van xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3880 Dátum: 09 júl 11, 23:03:03 » |
|
nemmondod. A Szemcsit? ómájgád. értem. ez teljesen lesújtott =( mostmár nemlehet szexi de kemény! szemcsi levételes cigifüst kifújós szemmel verős terrorizálás kettönk közt T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3881 Dátum: 09 júl 11, 23:11:11 » |
|
jövöhéten veszek másikat xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3882 Dátum: 09 júl 11, 23:14:11 » |
|
hátremélemis... mert igy szemcsi nélkül... nehéz lesz elcsábítanod...:F
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3883 Dátum: 09 júl 12, 06:47:33 » |
|
ha szemcsi nélkül nem is vook elég jo akk nincsmiről beszélnünk xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3884 Dátum: 09 júl 14, 20:05:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|