noemimi-chan
|
|
« Válasz #3660 Dátum: 09 jún 19, 19:38:18 » |
|
szivi még az aktjaimat nem is láttad mondjuk igaz azokon van segítve PSel dehát na húgom gyere velem *-* csak vki fizesse ki nekem gyerünk csapatban *-* (egy paintballos tali mennyünk esetleg margitszigetre és lőd0÷zzünk idegeneket hippik beszálnának játszani xD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 19, 19:39:24 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3661 Dátum: 09 jún 19, 19:52:11 » |
|
Paintballos tali?? Az nagyon durva lenne. Én benne lennék
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3662 Dátum: 09 jún 19, 20:26:49 » |
|
Nem is rossz ötlet de azt talán nem itt kéne megbeszélni, detökjó lenne Jaj Nyonyokám és akkor még nem is említetted azt a csoportos képet...tudod amikor a hálóban te+vera+én ... Am söör lett a paintbollos xD (bocsánat csirkelááb )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3663 Dátum: 09 jún 19, 20:29:44 » |
|
Kinga hát milyen kép?x"D én nem emlékszek csirkeláááb :'D
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3664 Dátum: 09 jún 19, 20:34:05 » |
|
Vera ezz is azé van mert már megin sokat ittál mondtam vigyázz jobban tudom hog te akkor jobbanteljesítessz dehát azért emlékezhetnél na nembaj megbocsájtok
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3665 Dátum: 09 jún 19, 20:37:05 » |
|
Jaaajj asszonyuram...de tényleg nem emlékszek x"D T_T pedig én józan voltam ....vagynem =O
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3666 Dátum: 09 jún 20, 17:01:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #3667 Dátum: 09 jún 20, 17:07:18 » |
|
Ó akis intim képecske :o, de azért béke honol ottis xD
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3668 Dátum: 09 jún 20, 17:22:24 » |
|
Vagy már 14 ugye? Mert ha nem szegények mennek a börtönbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3669 Dátum: 09 jún 20, 17:26:47 » |
|
én a hebi/taka tagja vagyok, suigetsu. (amúgy meg egy jó képű daliás )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3670 Dátum: 09 jún 20, 17:28:19 » |
|
hát nagyon közelálnak a rácshoz de még szerencse hogy nem pár hónappal előbb játszotok szendvicsesdit Udv Sui én meg Fáradt vagyok vagy ez nem ide?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3671 Dátum: 09 jún 20, 17:28:52 » |
|
háááááááát ők még éppen megúszták..xD am jah peace&love meg minden szar.. szerintem nem ide :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3672 Dátum: 09 jún 20, 18:12:26 » |
|
Gondoltam hogy Gyüminek ferde hajlamai vannak de megvan a perverziója, plüssökkel hancúrozni Nekem már csak 7 nap és... meglátjátok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #3673 Dátum: 09 jún 20, 19:55:54 » |
|
Mitlátunk meg, várj, ne nemondel, nemakarom tudni
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #3674 Dátum: 09 jún 20, 20:37:43 » |
|
ejha. kitagadalak :O amugy aszittem h mások szexuálnak meg xDDD de így roszabb >___>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|