PLS?,Olvassátok ELL, ném rosszz...
Mit takar a nick-név: Egyszer még régen, becsuktam a szemem, és leirtam valamit, innen
(amugy meg egy japán név a swadawa)
Fiu vagyok azis leszek, 95-ben születtem, már kispolyás koromban szerettem az autosportokat és a 16-kereküeket(néha 18), sokat rajzolt a tesom és én is elkeztem rajzolgatni,(kamion-t)
Étkezés: válogatós vagyok, olyan hogy egyszer a konyhás nö sirva futott el, nem beszélve a szakácsrol
nem elégedek meg a globus majonézel, de az univerrel majdnem megbarátkoztam, szeretem a katcsupot
a mustárt és virsli-t
Na rátérve az éltelekre: szeretem a tészta féléket(csak akkor ha puha, volt már hogy kicsit keményvolt) szeretem még a nakedlit(nokedli
)
És hiába hiszel most egy 14-évesnek, aki nem haladja meg a 8 éves elmeszintet, mert élöbbe minden egyes emberrel máshogy beszélgetek,máshogy viccelek, és állok(
) máshogy beszélgetek egy ismerösel , mint egy osztály társal aki a barátjának nevez pfff... ugy hogy ha egyszer találkozol velem, az itt leirtakat nem fogod észre venni, (föleg a hiperaktivitást
xD)
Amugy imádom a phiszologusokat b*szt*tni, van az iskolába egy tanár(Nö) aki az,
mondta hogy elmebajos vagyok, hát csak az a baj hogy még a tanárok, és osztálytársak se ismernek(a szüleim, egy picitxD)
voltam fejlesztön az iskolába, mert régen nem tudtam olvasni és számolni
egytanár idézete, mondta: "ekkora fejlödést még egy gyerektöl se láttam mint töle",
ez a tanár 40-éve dolgozik az iskolába,
fejlesztöhöz vissza térve, még 5-ben voltam egerbe, vizsgáláson hogy milesz....
sirva kültek vissza egy féltéglával meg egy paradicsommal xD persze hogy szeretem csesztetni öket, azt állapitották meg hogy figyelemhiányos vagyok(mikor nem is,csak egyféle csesztetés, átvágás, persze magamnak tettem rosszat, de nem szeretem megmutatni az "értelmes" oldalam), most 7-es vagyok(évvesztes),
és járnom kéne fejlesztöre de sz*rok rá...
végül, de nem utolso sorban, vagy mégis?
személyiségem: zárkozott,ha beszélgetés folyik egy idegennel, neten, nyitottab vagyok(mint itt), de ha valakit havernak fogadok vagy barátnak, esküszöm melletem nem fog unatkozni
de ha átvág valaki, vagy szemét, ne köszönje meg amit tenni fogok(neem lesz verés, semmi, majd meglátja)
tanulási képesség: lassan tudok tanulni, általába sokáig kell, de ha valami érdekel, ripsz-ropsz 3-4000 év és megtanulom(jelen esetbe 10-20 perc),
ez van a töri-nél és a fizikánál(fizika: egyszer a tanárt bezártuk a terembeXD,de tesom egy legenda ott...vagyis sokan ismerik, tanárok fölegXD)
Állatbarát vagyok, bár az egyik osztáytársam(lány) állatgyilkos-nak hiv, azt álitotta a vény banya ,hogy egy öngyujto(nöstény) vagy egy cigi(KanXD) fogja a halálomat okozni, nem is dohányzom b*zdmeg, jól f*lbaszta az agyam,
amugy nem rossz lány, csak lené mindenkit mert ö az egyedüli...pffff.
én nem nézek le senkit(értsd:fogyatékos,elmebeteg,hibás ember), ellentét erre az osztály társam aki multkor vett valahogy egy hotdog-t, és jött egy ember akinek az orra le volt tapadva a szájához(nem tom hogyhivják a betegséget), ugy megsajnáltam, haver meg röhögöt, mikor elment késziteni a hotdogot az elado,
pedig ezek az emberek sokkal kedvesebbek...
Ennyi volt most nem jutott több az eszembe, majd legközelebb érkezik a
Füredi második regénye: gyilkos untató leirások a füzetlabbol az internetre..
Kösz az olvasást
kérdés: ha jön a pincér és hozz virslit és majonézt hozzá akkor te ki lennél szivesen(beugratos)