Aes Sedai
|
|
« Válasz #3000 Dátum: 09 ápr 16, 16:55:17 » |
|
Jah, a posztok száma négyzetesen fog emelkedni. Így pár nap alatt Hidan szintre lehet jutni. Csauk utána gáz van, mert abba kell hagyni a hsz vadászatot, nehogy tovább fejlődjön. Bár addigra kereshet más kedvencet, ami magasabban van mint Hidan. (Nem tudom van e ilyen) n00bel díjat ---> loool
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3001 Dátum: 09 ápr 16, 16:56:10 » |
|
Aztat simán :'DD ő lesz az utódom *__* (Shinichi látom tetszik a n00bel díj :^^)
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #3002 Dátum: 09 ápr 16, 16:58:03 » |
|
jaja xeni,nagy szöveg amúgy van rólam most normális kép,akinek kell --> msn. itt nem teszem nyilvánossá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3003 Dátum: 09 ápr 16, 17:01:52 » |
|
Ménem teszed nyilvánosá ?:O Félsz hogy leszólnak ? :O pedig biztos olyan nagyon aranyoos *__* :"DD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #3004 Dátum: 09 ápr 16, 17:03:32 » |
|
Nem félek én az ilyentől,én tudom magamról hogy szép vagyok Na jó.... kicsit megvágom hogy ne félóráig tőccse fel a képfeltöltő,és linkelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3005 Dátum: 09 ápr 16, 17:04:19 » |
|
höhö csak xeninek kell megszólalni és mindenki mutatja a képetek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #3006 Dátum: 09 ápr 16, 17:20:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #3007 Dátum: 09 ápr 16, 17:25:32 » |
|
egyszerűen nagyon én nem rakok ki képet utálom a képeket -.-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 16, 17:26:37 írta Belnir »
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #3008 Dátum: 09 ápr 16, 17:26:53 » |
|
Énis ezt mondanám Belnir.. Szal addig ne röhögj rajtam Jah és próbálj smexy képet vágni miközben 5kilót viszel a hátadon éppen fel a hegyen,miközben a szemedbe süt a nap
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 16, 17:30:33 írta Shinichi »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3009 Dátum: 09 ápr 16, 17:28:13 » |
|
Tudtam én :O mondtam én hogy olyan jókép túrapowaa xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #3010 Dátum: 09 ápr 16, 17:30:09 » |
|
U r a camwhore
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #3011 Dátum: 09 ápr 16, 17:31:41 » |
|
Slane tudtam hogy ezzel jössz Azért a camwhore és a paparazzo fotó ( mivel csak az uccsó másodpercben vettem észre hogy fotóznak ) között van különbség..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3012 Dátum: 09 ápr 16, 19:47:29 » |
|
U r a camwhore Indeed A kép nagyon pr0 lett ^^ De végre egy szabadban készült kép. Saphi képein kívül nem is láttam másról még ilyet
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3013 Dátum: 09 ápr 16, 19:50:18 » |
|
miről beszélsz? :O A nagy csoport kép amin Noe, Seiri, Aemy, Cart és én vunk az is a szabadban van xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3014 Dátum: 09 ápr 16, 19:52:05 » |
|
Meg Viir vizipiás képei is kintvannak... nemfigyelsz eléggé
|