Csibe a kisállat topicos képet? :O Hmm, asszem akkor még ilyen k*rva feketére is kitudtam festeni a szemem...
Ma már nem megy, mert most éppen nincs olyan fekete szemcerkám. xD De nem baj, az amúgy is komplikált volt... És köszi amúgy... A mosoly meg... Hát, nem szeretek belevigyorogni a képbe. Ha nekem nincs kedvem röhögni, akkor nem fogok, mert az szerintem képmutatás. xD És nem bánom, hogy ezzel vesztek a "varázsomból"^^ Így jártam.
Én gyűlölöm magamról azt írni, hogy: "Áááá, gecc de csúnya vagyok", "fúúúj, de ronda vagyok", "ne nézd meg", "mert elhányod magad"
Úgyis tudja mindenki, hogy a lány általában ilyenkor csak azért írja, hogy utána kapja a sok dicséretet... Találkoztam már élőben is ilyennek, meg neten is. Például rajzoknál is: egyik ismerősöm rajzol valamit, először halálra dicséri, hogy soha nem rajzolt még ilyen szépet, amikor meg nem erősíti meg senki abban, hogy tényleg szép, elkezdi mondani, hogy annyira csúnyán rajzol és ez is milyen szar lett...
Legközelebb be is fogom írni aki ilyet csinál, hogy: Igen, tényleg ronda vagy.
Ahogy Slane is mondta. xD Úgyis tudja már mindenki, hogy milyen szemét vagyok, ezzel nem romlana a megítélésem... x"D Amúgy egyes emberkéknél már valóban beakartam írni még anno... Aztán még sem tettem. :'D