boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2880 Dátum: 09 ápr 06, 16:04:12 » |
|
lehet am, hogy a képeken nem de a hozzászólásai túlságosan mosolyognak, szal nemszóltam, megvan a szintentartás
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2881 Dátum: 09 ápr 06, 16:07:17 » |
|
Kana, szerintem olyan képet még senki sem látott rólam... xD Az csak max vidin van, amikor koliban hülyéskedünk, és eljátsszuk a tévékettő híradóját... xD De azokat inkább nem linkelem be. Csúnyán kárt tenne a megítélésemnek. xD És amúgy itthon fényképeztük... x"D Hehhe... A Bükk legöregebb része. (Nem, most nem kell nekiállni megkeresni a google-n... xD ) Igazad van Gdat... Milyen már, hogy nem figyelmeztetett senki... És ha legközelebb szívinfarktust kapnak a vénasszonyok, hogy ilyen erkölcstelenséget látnak?! Huhh... Még jó, hogy szóltál. xD Jahh, és Kana a kutyás kép mögött svéd erdő van, de ennek megvan a saját sztorija. xD És köszi Mori^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 06, 16:18:15 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2882 Dátum: 09 ápr 06, 16:12:37 » |
|
hiába még én is töle mmint saphitól tanultam akkor hát megvan mire fogjuk a hülyeséget am sztem nincs ember aki ne mosolyogna azaz az aaaaa na jo tuti van hisz én se szoktam nyáf 1 én meg virág (avagy vera ) http://kepfeltoltes.hu/090406/P4042220_www.kepfeltoltes.hu_.jpgnyáf szafi viszont már akarlak látni éllőben kíváncsi vok rád nyáááá
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2883 Dátum: 09 ápr 06, 16:17:56 » |
|
Nagyon szépek vagytok. Mint egy igazi szerelmespár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2884 Dátum: 09 ápr 06, 16:20:20 » |
|
ugye ah hogy miket le rendezünk csak syzy és rita meg ne tudja de az én szivem ugy is csak ve..nó...no...ritáéééé
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2885 Dátum: 09 ápr 06, 16:21:01 » |
|
Ayseefotózta kép *.* És gomene megint a Virágért...családi átok -.-'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2886 Dátum: 09 ápr 06, 16:21:56 » |
|
Nem szerelmes pár xD Vera nem veheti el egyetlen szép mostoha faterom Ányától xDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2887 Dátum: 09 ápr 06, 16:23:15 » |
|
Nem szerelmes pár xD Vera nem veheti el egyetlen szép mostoha faterom Ányától xDD
Pedig csak meg kell nézni noe csalafinta arckifejezését.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2888 Dátum: 09 ápr 06, 16:24:20 » |
|
Áh csak jóbarátók xD Nem szabad megbontja a szép családunkat T_T nem teheti ezt xDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2889 Dátum: 09 ápr 06, 16:26:29 » |
|
Höhh, milyen szép már az én kis tanítványom, meg az én kis... izém... :'D Szóval Vera. xD Noenak az a sunyi nézés, azzal a mosollyal... xD Haláli.. :'D Killing with her smile. xD Naaa, látod... Nekem ez soha nem fog menni... :'D Mmint, hogy ilyen szépen mosolyogjak. xD Ehh, valamiben megelőzött a tanítvány... :F
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2890 Dátum: 09 ápr 06, 16:35:42 » |
|
jaj szapim mondom én h ha élőben látlak jól megnézlek magamnak xD és mosolygásonkaplak xD Pedig csak meg kell nézni noe csalafinta arckifejezését. http://kepfeltoltes.hu/090406/P4042220_www.kepfeltoltes.hu_.jpglebuktunk xD szal a szivem mint mondtam ey emberé ritámé meg a kis családé xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2891 Dátum: 09 ápr 06, 17:23:28 » |
|
Ajjjjaj noééé lebuktunk x'D Drágám meg Rita már úgyis tudják xP Na szal...öm pipát rakok össze o.o http://i44.tinypic.com/2d19qc4.jpg ocsmány -.- Amúgy Saphi igenis szép..az nem baj ha nem mosolyog..engem se láttok sokszor mosolyogni
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2892 Dátum: 09 ápr 06, 17:31:51 » |
|
Nem az volt a kérdés (Vagy válasz? :O ) hogy ki nem szép, hanem, hogy tudok-e mosolyogni. xD Az, amire te válaszoltál senki nem mondta/kérdezte... Azért köszi.^^ Amm, jó a hajad. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2893 Dátum: 09 ápr 06, 17:33:00 » |
|
Tudom hogy nem csak valahogy jött Amúgy nekedis tök jó szőke ^^ Nem tudom én alapból annak képzeltelek =O
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2894 Dátum: 09 ápr 07, 06:39:54 » |
|
lol háttérbe Dachika jáccadozik a cigivel és közben naaaggyon idiota fejet vág :'DDD köszi Viir :F xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|