Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2670 Dátum: 09 márc 02, 17:17:44 » |
|
jo xencsi te aki széthányta a wc-t hallgass xD Hát igen Ayával szépen megmondtuk hogy a vödör a fejedhez lesz szikszallagozva De amúgy xencsi,te headbangeltél a klotyón hogy mindent eltaláltál csak a kagylót nem?xD
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2671 Dátum: 09 márc 02, 17:20:38 » |
|
na jó leszálni rólam xD nem headbangeltem... csak hirtelen jött... de legalább jobban lettem :'DDD xDDD és nemlessz vödör... csak jöjjön tapi... xD megverem ha legközelebb nemjün :'DDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2672 Dátum: 09 márc 02, 18:31:36 » |
|
nemis ráztam a fejem :'DD és hányszor mondjam a wc hátulja nem az én ''saram" xD
Persze h nem a te sarad, mert csak a wc eleje lett olyan, hátul télleg nem csináltál semmit xD néztük is h mien hátul, hátul semmi nincs xD ennyi nincs kire fogni a semmit xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katalin017
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2673 Dátum: 09 márc 02, 18:45:56 » |
|
úr isten xeni te tudsz valamit te vagy a királyok királya még jimmy is te hozzád képest pályakezdő volt hajba főképp loLLLLLLLLL
|
|
|
Naplózva
|
anyum:Aysee szép lányaim: boci 555 Dorci védő angyalom:Gabesz szeretlek
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2674 Dátum: 09 márc 02, 18:57:18 » |
|
Nemtom ki mit mond, de katalin017 sztem nem teljesen százas. Legalábbis én nem tudom elhinni, hogy az a csaj ír ide, aki a képén van, vagy a húga elszabadult a gépén... De most kom, mint egy 10 éves...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2675 Dátum: 09 márc 02, 19:07:04 » |
|
Xeniről sürgősen lelehet szálni, főleg neked bazd... inkább folytasd szépen a hobbidat és hemperegjél tovább a pasiddal (?) ágyasaiddal vagy akárkivel, de ezt légy oly kedves ne oszd meg velünk, mert senki nem kiváncsi rád
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2676 Dátum: 09 márc 02, 19:11:50 » |
|
igaziból nemtom ha ilyen értelmes vagy hogy lehet olyan srác aki veled nemtom asszem most csalódtam véglegessen a férfi nemben sory
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2677 Dátum: 09 márc 02, 19:26:10 » |
|
De tényleg, most mindenki elmondta már a véleményét jó bőven kifejtette. Szerintem már mindenkinek elege van ebből a témából, hogy osszuk katalin017-et és egész családját. Ír amit ír, ha ilyennek akar látszani akkor olyan lesz mindenki szeméből, ha meg nem, akkor el lehet neki búcsúzni a fórumtól, mert ilyenekért jár ám a kitiltás. -------------------kérlek hagyjuk ezt a témát---------------------------------------------
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #2678 Dátum: 09 márc 03, 14:56:12 » |
|
Nyahh ma délután 5kor születtem meg. 17 év gyorsan elrepült végül is az életemből, és csak remélni tudom, hogy még ennyit meg fogok élni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2679 Dátum: 09 márc 03, 15:00:47 » |
|
Tényleg Slane,Boldog Szülinapot ^^ Vááá végre katalin is eltünt az életünkből
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2680 Dátum: 09 márc 03, 15:32:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2681 Dátum: 09 márc 03, 16:45:34 » |
|
Boldog szülinapot Slane, látom megint készültél egy megdöbbentő képpel Viir, nem szabad ilyen ellenségesnek lenni. Csak azt nem tudom hogy akkor most fiú volt vagy lány (lehet hermafrodita )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2682 Dátum: 09 márc 05, 18:39:55 » |
|
Bocsi Ita nem tehetek róla ^^ Am fiú volt xP Na és ime egy újabb iszonyatosanfujdeszar kép: http://i42.tinypic.com/fabh8w.jpg kamos szóval minőségileg se perfekt,bár lehet én torzítom a teret xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2683 Dátum: 09 márc 05, 19:16:58 » |
|
Nyahh ma délután 5kor születtem meg. 17 év gyorsan elrepült végül is az életemből, és csak remélni tudom, hogy még ennyit meg fogok élni.
Slane ebből a HSZ-ből csak úgy sugárzik az optimizmus. De utólag is Boldog Születésnapot! Vera nem értelek téged, ez a kép tök jó, ha nem camos lenne Syzy nyugodt szívvel kitehetné a falra otthon, hogy mindenki lássa milyen szép barátnője van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2684 Dátum: 09 márc 05, 20:49:32 » |
|
Bocsi Ita nem tehetek róla ^^ Am fiú volt xP Na és ime egy újabb iszonyatosanfujdesz*r kép: http://i42.tinypic.com/fabh8w.jpg kamos szóval minőségileg se perfekt,bár lehet én torzítom a teret xP Nem tehetsz róla? igen ő az igazi Viir, más ilyet nem ír Am nagyon jó a képed *__* tök szép vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|