noemimi-chan
|
|
« Válasz #2595 Dátum: 09 feb 28, 21:23:42 » |
|
Sokan vagyunk tisztában a külsőnkel csak jó hangoztatni a rondaságunk és az elégedetlenségünk önmagunkal szemben mert jó hallani a bókokat utána és megpróbálni elhinni h talán tényleg igazak nah am nem értem mi a probléma Csibe én ilyen vok xD teljes mértékben komoly ember aki sose nevet XDDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2596 Dátum: 09 feb 28, 21:26:20 » |
|
Igen! Noe a legeslegkomolyabb ember a fórumon! XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2597 Dátum: 09 feb 28, 21:30:14 » |
|
Hát igen animeconos, meg egyéb emlékeimből csak úgy emlékszem rád Noe, mint a legkomolyabb emberre a földön. xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2598 Dátum: 09 márc 01, 11:50:07 » |
|
nekem még régebben egy foci balesetem volt nekem passzolták a labdát és én meg elnéztem a kaput meg védő kerítést és azzal a lendülettel amivel futottam felkenődtem a falra és vissza csapódtam a betonra és ott kiterültem hát igen ez után egy öltéssel varrták össze a számat a Heim Pál kórházban meg kaptam 2 tetanusz a seggembe ezek után nem tudtam mi fáj jobban a seggem vagy a szám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2599 Dátum: 09 márc 01, 13:26:29 » |
|
hm ittan xenike *__* tisztára mint a reklámban :o már csak a madarak kellenek xDD iisteneeem <33333 újra szerelmes letteeem *-------*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2600 Dátum: 09 márc 01, 14:05:45 » |
|
Sokan vagyunk tisztában a külsőnkel csak jó hangoztatni a rondaságunk és az elégedetlenségünk önmagunkal szemben mert jó hallani a bókokat utána és megpróbálni elhinni h talán tényleg igazak Ezzel alapból cska két probléma van,az egyik az,hogy de a nők soha a rohadt életbe nem hiszik el,hogy szépek..... A másik pedig az,hogy azok a női nemű egyedek akiknek a szépségéhez enyhén ittas állapotba kell kerülni,mármint ahhoz,hogy szépnek lássuk őket,na szóvla az ilyne lányok meg hangoztatják,hogy szépek és el is hiszik magukról....és ez enyhén idegesítő tud lenni.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2601 Dátum: 09 márc 01, 17:46:03 » |
|
Morimoto-kun Téves, én sohasem mondtam, hogy szépvagyok pedig kell hozzá alkohol... de ugy sem leszek sokkal szebb óóó xeni gyönyörű hajaa *_* megvakulok csak úgy világít
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 01, 17:47:57 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
katalin017
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2602 Dátum: 09 márc 01, 18:02:18 » |
|
Hát a lányomnak volt igaza olyan hajjal úr isten hosszabb mint az enyém xDDDDDD lol *már könnyezik a szemem* hát ezt bekel mindenkinek mutatnom holnap de végre lehull a lepel Xeniről köszönjük Tapion
|
|
|
Naplózva
|
anyum:Aysee szép lányaim: boci 555 Dorci védő angyalom:Gabesz szeretlek
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2603 Dátum: 09 márc 01, 18:55:57 » |
|
és köszönjük xeni sama örök hála érted ha te nemvagy, akkor értelmetlen az élet *¸* esküszöm te leszel a következő reklámarca a wellának " wella flexx Xeni is ezt használja"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 01, 18:56:55 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
katalin017
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2604 Dátum: 09 márc 01, 18:59:02 » |
|
lolllllllllllllllllllllllllll xDDDDDDD úr isten már a sok nevetéstől fáj a hasam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #2605 Dátum: 09 márc 01, 18:59:45 » |
|
Biztos jó lehet ennyire mélyen elmerülni xeni hátsó felébe, de ettől nem lesz nagyobb respectetek nála
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2606 Dátum: 09 márc 01, 19:02:07 » |
|
slane, én nem merülök senki seggébe, nyugodj meeg, csak szeretek nevetni és érdekes a szókincsem, sok szerencséét, hogy ezt a mondatot megértsd... mamii az én hasam már hozzászokott, én mindig nevetek, az enyimé a világ legerősebb rekeszizma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katalin017
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2607 Dátum: 09 márc 01, 19:09:29 » |
|
nem igaz mert az öcsém az mindenhol ,mindenem, mindenkin nevet 1 éves korától na ő a legnagyobb király persze valahol itt van a fórumon csak nem találom annyit lehet róla tudni hogy 14 éves és cigizik és mindig az ukrán haverokkal van meg drogozik az öcskös és ha lebuktatom akkor neki kampec anyu kinyírja apu nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2608 Dátum: 09 márc 01, 19:19:54 » |
|
ehj a te családodba mami a nők csupa alvilági gyilkosok... szegénygyerek.... kezdemsajnálni, amúgy meg már döntőképes, vagy az életet vagy a halált választja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katalin017
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2609 Dátum: 09 márc 01, 19:24:30 » |
|
azt nem tudom de ha megtalálom az elegendő bizonyítékot azt csinálok vele amit akarok és én kinyírom alig várom mikor lesz már már pattogok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|