Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2535 Dátum: 09 feb 20, 09:27:47 » |
|
Hát,ha megtörténne akkor ott a szőnyeg. Vagy nektek nincs kirakva?(Bár ezt nem hiszem)
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2536 Dátum: 09 feb 20, 09:33:03 » |
|
Nekem középsuliban pont beakadt a lábam, mert ugye minden ugrásnál kicsit arrébb csúszik a szekrény, és nekem már kicsit messze volt, beakadt a lábam és szép lassan lebukfenceztem a szőnyegre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2537 Dátum: 09 feb 20, 09:38:15 » |
|
Van szőnyeg de akkor is kellemetlen pofára esni
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2538 Dátum: 09 feb 20, 10:35:12 » |
|
Legalább röhöghetsz magadon egyet.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2539 Dátum: 09 feb 20, 12:46:52 » |
|
xDDDDD direkt mondom h nemszolok bele erre nekiáll durcizni :'DDD behalás.. me ugye éntehetek rola mi ?.. **** egyértelmű xD áhh.. mindegy.. bármongyuk az biztos sokat imponál h kisbetűvel van irva a nevem xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 20, 14:13:06 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2540 Dátum: 09 feb 20, 13:25:44 » |
|
Heh Csak az a baj hogy rajtam is fognak röhögni mint állat xD
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2541 Dátum: 09 feb 20, 13:41:30 » |
|
hát nállam probléma az, hogy amit szekrényt át kellene ugranom, az magasabb nálam picii vagyok és én addig nem jutok el, hogy pofáraessek de egyszer sikerült átugranom
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2542 Dátum: 09 feb 20, 13:46:08 » |
|
Tesi órán a gyűrű a kedvencem bár egyszer azzal is megszenvedtem.. Kitoltam magam vele és lefele menet akkorát roppant a válam azt hittem belehalok úgy fáj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2543 Dátum: 09 feb 20, 14:23:05 » |
|
lol vigyázat anya kikaparja a szemed a nagykarmaival, ha megtámadod, meg nekiáll túsarkúval dobálózni amugy csak nyugodtan én megértelek Sylwe o-m-f-j. asszem ezért megleszek verve... Handy mit akarsz, szép vagy te ígyis
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 20, 14:24:09 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
katalin017
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2544 Dátum: 09 feb 20, 14:32:33 » |
|
Hmm...Sylwe átfogja harapni a torkát :"D Érdekeslesz Nem engedem! :"D Ööö izé.. várjunk csak! Csajbunyó! Szeressük! Neeem! Ne engedjétek össze két szépséget! Nehogy összekócolják egymás haját! Kati épp rólad beszéltünk Wolffal MSN-en... Beijedt az izomagyú barátodtól... Én nem! Még mindig csini vagy! (Ám én vok az egyetlen akit nem érdekel se Ada se xenon sörénye? ) meg megtudom magam védeni már hány csajjal verekedtem és eddig én győztem jaj de aranyos vagy gabesz téged is szeretlek jaj pirulok nem kell annyira félni tőle nem bánt hacsak nem csinálnak velem valamit sylwe:nyugi csak tetszik nem vagyok annyira szerelmes belé az én pasim izmos és én azokat szeretem
|
|
|
Naplózva
|
anyum:Aysee szép lányaim: boci 555 Dorci védő angyalom:Gabesz szeretlek
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2545 Dátum: 09 feb 20, 16:27:10 » |
|
Handy tényleg remek fotó lett. Nekem általánosba nem volt tablóképem és a középiskolaira még 2 évet várhatok. A legnagyobb kinti hóba volt havas fellingem. http://kepfeltoltes.hu/090220/SN151276_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2546 Dátum: 09 feb 20, 16:30:12 » |
|
nagyon jó kép :o bár érdekes a minősége dirket lett ilyen igaz? :'D megjegyzés: Nemvagyok oda a hóért xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2547 Dátum: 09 feb 20, 16:39:25 » |
|
Megtaláltam az egy éves koromban készült útlevél fényképemet http://www.myimg.de/?img=02895d3.png Olyan cukii voltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2548 Dátum: 09 feb 20, 16:57:05 » |
|
Azt a mocskos :D ADA AZ ENYÉÉÉÉM Höh sylwe te apá vagy anyám vagy? A lényeg ADA AZ ENYÉM SZERETLEK, ÖNIMÁDO VOK!!XD A pasid nagy és izmos? Egyedül kitud nyitni 1 beföttes üveget? Me villával én is höhö, Tudom ezt nem illik de Cart és Tapi, titeket is szeretlek .. Jövöhonapba lehet meglatogatozom az embereket Vazzeg azon a képen már akkor is ekkora kezed volt, vazze akkor msot? ( am ari vagy. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 20, 16:58:03 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
sirien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2549 Dátum: 09 feb 20, 17:06:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Every techno-mage knows the fourteen words to make someone fall in love with you forever.
|
|
|
|