Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2250 Dátum: 09 jan 17, 20:31:39 » |
|
Hát nem tudom, itt Pest megye határán és Jász-Nagykun-Szolnok megye környékén se nagyon vannak animefanok, sőtt errefelé már antifan klubokat nyithatnának annyian utálják és titulálják hülyeségnek az animéklet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2252 Dátum: 09 jan 17, 21:07:14 » |
|
My name is Albert Wesker..... I'm a power-hungry, intelligent and cunning man who actively seeks power and domination over the entire human race, all for my own gain. I'm also the caption of S.T.A.R.S.......and I'm the the series' main antagonist..HAHAHA The right to be god..that right is now mine HAHAHAHA Chris prepare for revenge !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2254 Dátum: 09 jan 17, 21:17:11 » |
|
Persze, hiszen minden valamirevaló, felvilágosult ember tudja, hogy az anime a világ legkomolyabb dolga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2255 Dátum: 09 jan 17, 21:20:12 » |
|
Konkrétan hol laktok lányok? Mert Békés megye elég nagy... Syzygy kérlek latinul írd, úgy biztos mindenki érti... Seed hagyd.... Kissé bekeverte más topic tartalmát a lányzó, de nézzük el neki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lii
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2256 Dátum: 09 jan 17, 21:39:04 » |
|
Mindketten szeghalimiak vagyunk,és bocsi a nem idetartozó részért!
|
|
|
Naplózva
|
Még a pokol feneketlen mélységében is megőrizte valódi érzéseit drága kisöccse iránt.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2257 Dátum: 09 jan 17, 21:46:12 » |
|
Hehehehehelóóó! Én Vera vagyok és szeretek nevetni és mások szerint jófej ember vagyok,van aki szeret,és van aki nem,és most totál szerelmes vagyok,és aki belémköt annak a fejére Am Vecsésen lakok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 17, 22:47:54 írta Viir-chan »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2258 Dátum: 09 jan 17, 22:46:53 » |
|
Nos én Budapesten élek azon belűl Kőbányán (na nem a bányában). ESetleg van idevalósi? Illetve anyai ágon Zalaszentgrót-ról származom, onnan is remélem sokan vannak anime/manga fanok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2259 Dátum: 09 jan 17, 23:02:58 » |
|
Nagyon pici az esélye, de: ha utaztál a 85ösön egy esős este és infó-matekot tanulsz, akkor találkoztunk Kőbányán xP
Ha nem, akkor nem:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2260 Dátum: 09 jan 17, 23:15:04 » |
|
Én pesterzsébeti vagyok xD Szomszéd kerület (asszem xD ha nem nézz hülyének xD)
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2261 Dátum: 09 jan 18, 10:51:21 » |
|
xenon ott laksz és ilyet nem nem tudni biztossan xD na jó nem xD de akkor is ezt meg akartam említeni xD veronikácska-chan hanyadszor mutatkozol be ? csak ugy kérdem xDD hmm többet nálam ugy se nevetsz XDDDD sambalambalamba cuki ez: a hangulatjel xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2262 Dátum: 09 jan 18, 10:56:22 » |
|
Szeretem h ilyen csomópontokba tömörülve élünk xD én is kispesti vagyok és amikor megyek conra mindig rengeteg cosplayest látok jönni erről =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2263 Dátum: 09 jan 18, 11:06:15 » |
|
hmm hát én annyit tok csak h komárom - egom megyében van animeklubb továbbiakt nem tok a környékről viszont meglepődtem ősszel conon hogy nem számítottam viillamoson conra tartó emberkékre és mégis volt pár izébizé zugló felől
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2264 Dátum: 09 jan 18, 11:22:09 » |
|
Igen Komárom megyébe van ha jol tudom. Itt van a szomszédban. A mi megyénkben 2 db animeklub van ha jol tom.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
|