Akkor már énis megírom a ide magam.. (Már harmadszorra xD)
Szal.. idézem Temit
:
'Kedves,okos,helyes srác' hosszabbat írt ám
Amúgy Ego és Ero (x'DD) herceg,ezek ellenére jóarc,kedves,megértő,meg minden szar
Régebben hajlamos voltam bedepizni,ezt már kinőttem.. Általában rosszkedvem van,de ezt nem mutatom ki,nehogy másoknak is az legyen xD (pölö e sorok írásakor sincs elég rózsás hangulatom :'D).. Hobbim a kockulás,ha rossz az idő vagy tél van,amúgy a gördeszkázás... Jelenleg egy mohács melletti kis faluban lakom,nevet nem mondanék,de jövőre Szekszárdra költözöm. (Igen,akkor fogom aktívan Atillát molesztálni xDDD najó nem
)
Szeretek továbbá főzni,táncolni (így van! fiú létemre
),illetve a fotózás is nagy hobbim. (bár ezt még csak tanulgatom).. Szeretek olvasni,kedvenc íróm J.K. Rowling,Richard A. Knaak,és Rejtő Jenő.
Külsőre azt mondanám,nem vagyok egy Brad Pitt (xD),de azért csúnya sem vagyok
Nyakig érő,barna haj,barna szemek,kb. 156 centi és 40 kiló vagyok... innen már lehet következtetni az életkoromra.. 12 év... de többek szerint lelkileg kicsit fejlettebb vok az átlagnál,de ezzel nem szeretek hencegni,mert még egoistábbnak hisztek
bár ezt már nem lehet fokozni,mivel idestova lassan egy éve boldogítom a népet..
Szal tök felesleges ide írnom,de nincs jobb dolgom,unatkozom,szal csak ennyi dióhéLYban
(HeJesírási hibákat ne vegyétek ám komolyan,kitünő vagyok egyébként nyelvtanból xD)