Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2115 Dátum: 08 dec 18, 14:50:17 » |
|
Drága egyetlenem ez jó képxDD kicsit pufok arcod van, de így a kawaixDDD. Én továbbra sem adok magamról képetxDD az aki látni akar jöjjön fórum taliraxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2116 Dátum: 08 dec 18, 15:49:53 » |
|
hiei baszus ...aszittemmár benyomta d afórumtalis képedet amitől rosszakat álmodok esténként... denem T___T ugyhogy jövökén :'D http://kepfeltolto.hu/i/?315108&t=imga 2 szerelmemmel xDDD amugy érdekes...nézzétek meg bercivel mijen no comment fejet vágunk xD kicsit gyorsan jött a fotó noe meg prooo :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2117 Dátum: 08 dec 18, 15:57:49 » |
|
szerintem tök jo xD nekem nincs 1 normális képem sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2118 Dátum: 08 dec 18, 16:37:44 » |
|
http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=315140hát gyerekek akárki akármit mond én ezt berakom...az egytelen lány vagyok én rajta és a többiek fórumosok...lehet barkópázni ki kicsoda De nekem ez az egyik kedvenc képem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2119 Dátum: 08 dec 18, 16:44:23 » |
|
xen.: hmm a kaja finom volt pláne az amit a mi osztályunk csinált nem véletlen első hely az elsőhely nóri *___* xD rita hmm egy kicsit elmosódott a kép látszik h én csináltam xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2120 Dátum: 08 dec 18, 17:16:54 » |
|
mit is irjak magamról fiú vagyok képet nem rakok fel mer meghóttok a gyönyörtől az ego-m...hát igen kicsi amugy hobbi-sport-taijutsu -fegyverek-FPS+horror játékok-és pár állat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2121 Dátum: 08 dec 18, 17:35:26 » |
|
Na ki van íííít???? http://i334.photobucket.com/albums/m407/Szaboshi/Nvtelen30.jpgFijú vagyok rocker, alkoholista, vízipipás, dohányos, forumtali imádós és egyesek szerint 20 éves koromra 1 agysejtem se lesz Tévednek mert már most sincs Egyenlőre ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2122 Dátum: 08 dec 18, 18:19:58 » |
|
áháá Syzy Hiei x'DDDD jeahh xD a rocker alkesz dohányosok a legjobb arcok a földön xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2123 Dátum: 08 dec 18, 18:24:19 » |
|
Ez így van Kár hogy nem dumáltunk többet talin Mind1 majd legközelebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Owner
Újonc
Nem elérhető
ALL HAIL OF! 8o|
|
|
« Válasz #2125 Dátum: 08 dec 18, 21:34:44 » |
|
s egyesek szerint 20 éves koromra 1 agysejtem se lesz 20 éves korodra nem hogy agysejted, de még májad se lesz bazzzz X""DDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2126 Dátum: 08 dec 18, 22:16:53 » |
|
Hát ha ezt az életmódot folytatom akkor lehet De kit érdekel Fekete piacon bármikor kapok jópézé másikat (Ez vajon még bele fér az én topik fogalmába? Végülis az én életemről volt szó )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2127 Dátum: 08 dec 19, 01:57:29 » |
|
Öt évesen...szerintem aranyos voltam x'D Most már nem vagyok cuki Bár enyhén beszívott fejem van itt ezen x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2128 Dátum: 08 dec 19, 14:46:42 » |
|
Kis Aysee Majdnem olyan cuki voltál mint én
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2129 Dátum: 08 dec 19, 15:15:54 » |
|
xD én cukkerabb voltam aakk s mindenkinél xD na jo nem is vok egos csak megjátszom xD am aysee tök ari kiscsaj
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|