ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2085 Dátum: 08 dec 05, 21:53:42 » |
|
Jaj te tudod ,hogy minidig szép vagy nekünk a sudár hajaddal és az édibédi kék szemeddel És nekem nehogymá áttérj Sacha stájlra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2086 Dátum: 08 dec 06, 01:15:49 » |
|
Harrdy de cukiii vagy *___* És hagyjátok Noe mickey egeres pulcsiját!Tök trendi XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2087 Dátum: 08 dec 06, 10:19:55 » |
|
Öcsibogyó nagyon zsír kép. Hiába elmosódott attól még jó. És tényleg ne térj át anya stájljára, így is elég nagy baj baj hogy ő nem találja magát szépnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2088 Dátum: 08 dec 06, 12:08:52 » |
|
Jeeeee nagyon zsilett kép Harrdy és igen ne állj át Hugi(Szandy) sztájlra, mert semmi okod nincs rá, remélem ezt egyszer az előbb említett is belátja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2089 Dátum: 08 dec 06, 12:16:37 » |
|
izé ha Seed errefelé jár akkorja énis ijen 18-19re tippeltem..volna xD éső izé azén harrdym olyankis édesss ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2090 Dátum: 08 dec 06, 12:33:28 » |
|
Basszus...42 oldalt olvastam vissza Seed képéért, de nem találtam...biztos lankadt a figyelmem btw, ahogy itt nézegettem a képeket, meg kellett állapítani, hogy tényleg ami lányaink a legszebbek, szóval hódolatom hölgyeim Harrdy jó ez a kép, egészséges önbizalom sosem árt;)
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #2091 Dátum: 08 dec 06, 12:36:13 » |
|
Azt várhatod, hogy Seed mikor rak be képet, még sohasem rakott és sohasem fog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2092 Dátum: 08 dec 06, 12:37:33 » |
|
Na állj. Ki a fene mondta neked, hogy van képem itt? xD Egyébként tényleg sok a szép csaj. Slane, nos, tulajdonképpen pár nkws fórumosnak, akikkel különösen jóban vagyok, már küldtem képet magamról, ez van. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2093 Dátum: 08 dec 06, 12:38:26 » |
|
ömmmegyébként seednek nincs fent képe (ha jóltudom...és assszem jól tudom) nah jóltom xD am slane ne légy pesszimista történhetnek még csodák hmm nyuff mé kell nektek beírni elém?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2094 Dátum: 08 dec 06, 12:47:45 » |
|
Jó nem mintha érdekelne. xD Szóval csak az epikus kiválasztottak kapnak képet? Áh így már minden érthető xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2095 Dátum: 08 dec 06, 12:49:23 » |
|
Alap. xD Bár az érdekelne, hogy Ritka honnan vette, hogy van fent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2096 Dátum: 08 dec 06, 12:54:47 » |
|
Gondolom mert mindenki írta hogy nagypapakórúnak hitt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2097 Dátum: 08 dec 06, 12:56:57 » |
|
Ott a pont...de akko ezek szerint téves az infó btw Seed, te hogyhogy itt tanyázol errefelé? Régen nem láttalak ON: bármily hihetetlen magamról nincs képem...majd igyekszem beszerezni egy kevésbé régit, amin még emberi fejem is van (hejj, de nehéz lesz az), aztán fellököm ide, hadd szórakozzatok
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2098 Dátum: 08 dec 06, 12:57:29 » |
|
Jah. Lehet, hogy téged is érettebbnek hinnének, mert értelmesen írsz, csak nem kéne ez a hihetetlenül nagy kötekedési inger, meg hogy megmutasd, hogy wáh, te mennyivel értelmesebb vagy. Legalábbis nekem ez jön le az írásképedböl.
Hát nem tudom, kezdek visszaszokni. De téged se nagyon látlak. Meg a régiek közül szinte mindenki felszívódott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 06, 12:58:06 írta Seed »
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2099 Dátum: 08 dec 06, 13:03:59 » |
|
Az első fele nekem szól? Csak mert nem tudom úgy nézek-e ki mint akit érdekel, hogy mennyinek néznek. Hidd el, hogy akit tisztelek annak nem írok így (de csak nekik )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|