Tapion-sama
|
|
« Válasz #2040 Dátum: 08 dec 02, 15:43:25 » |
|
Xeni: azért nincsenek képeid, mert ugyanúgy nézel ki mint 14 évvel ezelőtt xD úgy voltak vele a szüleid, hogy minek fényképezni, mikor visszamaradt? Aemy: miért bántasz Seed: postázom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2041 Dátum: 08 dec 02, 15:44:53 » |
|
lehetséges Tapi bár képek nem lévén nem tudhatom x) am van egy csomó fotó régimódi előhívós valahol a szekrényben vannak x) remélem elég az összes valahogyan x"D utálom a fényképeket x) nekem elég az emlék
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #2042 Dátum: 08 dec 02, 15:48:20 » |
|
hiei látta már? am a MikixMinni ruha tényleg jó x'D korszakalkotó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #2043 Dátum: 08 dec 02, 15:49:36 » |
|
Hiennek semmi köze ehhez, miért kéne neki látnia????? :| :|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #2044 Dátum: 08 dec 02, 15:50:56 » |
|
csak a reakója miatt mondtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2045 Dátum: 08 dec 02, 16:10:29 » |
|
jéé ez decukikép picikori képek mindig olyan jók olyan aranyossak nemértem mitkell röhögni *____*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2046 Dátum: 08 dec 02, 16:18:38 » |
|
Höh akkor teszek fel én is oat ... Nem lesz ennyire pici kori oan 5 éves korombeli lesz Foci power paran mar lattak a szobamba Tapi ha nem tartod be a szavad megharaplak. Naha cuki tapi ellentéte a csunya krono : http://kepfeltoltes.hu/081202/DSC00038_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 02, 16:33:02 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2047 Dátum: 08 dec 02, 16:41:03 » |
|
Kroniii nagyonjó ez is tök ari de hogy áll a lábadon az a sípcsontvédő?xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2048 Dátum: 08 dec 02, 16:46:09 » |
|
Épph atöltöztem es semmi kedvem nem volt mozogni szokas szerint. Én ien anti lelkes focista gyerek voltam meg szerintem az egyetlen 5 éves aki piroslapot kap.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2050 Dátum: 08 dec 02, 17:26:05 » |
|
hihi tökjók ezek a gyerek kori képek jaj mindenki olyan aranyosvolt (hmm noncsi meg bezsongott ) hmm he énisakajok felrakni és fogok is xD hmm hát az 1. fénykép rólam asszem : http://kepfeltolto.hu/i/?303783&t=imgnoh vmi komolyabbat is : http://kepfeltolto.hu/i/?303784&t=imghmm noh asszem nektek is elegetek van belőlem de azért http://kepfeltolto.hu/i/?303786&t=img
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2051 Dátum: 08 dec 02, 17:46:02 » |
|
Noémi imádlak :D EZ a Kép GECIIII nagyon aranyos vagy :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2052 Dátum: 08 dec 02, 17:51:13 » |
|
Tényleg naon helyes vagy , de én azon csodálkozom hogy amikor még baba voltál kis duci voltál , amit jó értelemben mondok ,de az utolsó képen pedig tiszta vékony .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2053 Dátum: 08 dec 02, 17:52:11 » |
|
Pont mint most élettnagysaga ugye Kicsim ? Én mondom neki h egyen rendesen .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2054 Dátum: 08 dec 02, 17:56:25 » |
|
hé én rendessen eszek azaz hmm nah én igyekszem :F de nem megy hmm am én amióta emlékszek mindig nagyon gizdavoltam önhibámon kívül túl hamar nőttem de mostmár azt ha abbahagytam reméllem akk lehet hízni reméllem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|