Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1920 Dátum: 08 nov 26, 19:57:32 » |
|
Xenon nem néztek még hülyének? Rizsál magában!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Futókagirl
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1921 Dátum: 08 nov 26, 19:59:45 » |
|
olyan lehetett mikor valaki beszél magában pedig cs telefonál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #1922 Dátum: 08 nov 26, 20:01:27 » |
|
Én ha rossz a kedvem mindenkit kiosztok és... várjál... Hmmm Ezek szerint én minden nap rossz kedvembe vagyok? Ez most így nem gyere be. Pontosítok, tehát, előző mondat kihúzva. Én ha rossz a kedvem akkor szomorú zenét hallgatok, írók és mindenkit kiosztok ha baszogat a kelleténél jobban is. Általában ez a másik megsértésében nyilvánul meg amit a legtöbb ember valami oknál fogva nem szeret. Mindegy sosem értettem igazán az emberi reakciókat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1923 Dátum: 08 nov 26, 20:03:28 » |
|
hát nem tudom a buszon vagy a villamoson néha furán néznek de amíg nem hívják rám az elmegyógyot vagy a rendőrséget nincs gond nem? Slane az érdekes mondjuk ha nekem rossz kedvem van én is szivesen elzavarok mindenkit és baszogatok másokat bár ez személy függő mert a barátaimat nem mindig
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1924 Dátum: 08 nov 28, 16:05:00 » |
|
Én ha rossz kedvem van a buszon akármekkora tömegbe maxra felb*szom a hangeröt. (rossz) Szokásomhoz híven durvulat zene megy, szóval érdekes tud lenni. Az öreg nénik meg a kisgyerekes anyukák néha csunyán néznek rám (mondjuk mikor rájuk nézek én is, gyorsan elkapják a tekintetüket ), bár ezt már a fordított kereszt - benne fordított pentagram - nyaklánc és full fekete öltözet miatt is megkapom már. Ja meg szokásom emberekre ugy nézni, hogy megijednek, és gyakran megemlítik, hogy ha szemmel lehetne ölni... Pedig nem is direkt csinálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1925 Dátum: 08 nov 28, 16:08:42 » |
|
Hmm... Azt nekem is szokták mondani, hogy mért nézek olyan mérgesen...
De az alapreakció, hogy ha így ánézel valakire, az lesüti a szemét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1926 Dátum: 08 nov 28, 16:11:12 » |
|
Egem se látnak szívesen a buszon (tudniilik fekete ruha, acélbetétes, hülye fej). Egy ideje tőlem is félni szoktak főleg mikor reggel (izé, hajnalban xD) elindulok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1927 Dátum: 08 nov 28, 16:12:52 » |
|
Ja... Asziszik, hogy a kabát alól előránod a shotgunt, és szarrálövöd őket! (a jó ma ritka hülye vagyok.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1928 Dátum: 08 nov 28, 16:16:36 » |
|
Nekem már többször mondták is, hogy szó szerint megijedtek töle, meg hogy elvileg süt belöle a gyülölet, de nem is bánom, tetszik. xD No, Haku, fekete ruha, acélbetétes? Azért ezt az ide betett képeid alapján nem gondoltam volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1929 Dátum: 08 nov 28, 16:18:53 » |
|
Nekem meg beszólogatnak állandóan pedig nicsn is rajtma semmi érdekes,meg állandóan úgy néznek rám mint a vérestörülközőre...... Pedig semmi érdekes nincs rajtam,mgécska nem is fekete a kabátom se,össz vissz annyi,hogy a fejemen egy ilyen fekete szövet svájci sapka van.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1930 Dátum: 08 nov 28, 16:20:04 » |
|
Lefotózzam drága pici cipellőmet? 3 éve járok vele és remekül használható. Jó megfélemlítésre és nem napon barnult "barátaink" elüldözésére xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1931 Dátum: 08 nov 28, 16:25:14 » |
|
Azért ahhoz nem csak 1 bakancs kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1932 Dátum: 08 nov 28, 16:29:14 » |
|
Hát engem meg baszogattak a nagy rapperek az utcán mulktor hogy hülye rocker pedig csak egy kendő meg fekete ruha volt rajtam x"D na jó a hajam is hosszú x"D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1933 Dátum: 08 nov 28, 16:29:44 » |
|
Ez igaz.... De egalább nem jönnek oda, hogy: "Testvirem, nincs egy szál cigid?" vagy "Testvirem nem adná kéccáz forintot?" Azt várom, hogy egyszer megkérdezzék..... "Nincs valami kajád?" -"Van persze. Rétes jó?" -"Jó, de milyen rétes?" -"Hát sörétes" xD Amúgy mondtam már, hogy 180 cm felett és 120 kg felett is vagyok? >>>>Xeni, ezt nem kell szégyelni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|