Bonnie
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1875 Dátum: 08 nov 21, 23:57:17 » |
|
Nem vagyok új xD Csak újból regisztráltam, mert.. a régi felhaszn. nevemtől (SasuSaku) felállt a szőr a hátamon. xDD Kit takar a nick-név? és Miért ezt a nicknevet választottad? | Mániák, hobbik avagy te mit gyűjtesz? | Szeretem és/vagy utálom | Nick: én. amúgy Barbara vagyok, de mindenki Bonnie-nak hív. ^^ Mániák, hobbik.. Naruto minden mennyiségben. ^^ xD meg.. Nana, DN.. régebben teljesen odavoltam a Harry Potterért. Még mindig szeretem, de már nem rajongok érte betegesen. xDD Szeretem.. Naruto. Nana. DN. ^^ és persze a barátaim. ^^ Utálom.. plázap*csák. xD sóska (igen-igen, az ételt is, és azt a Naruto szereplőt is, akinek ez a "beceneve") xD Hát.. kb. ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Minden ember azt tekinti helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #1876 Dátum: 08 nov 22, 00:33:24 » |
|
Hq, csak én létom úgy h ki van festve a gyűrűsujajdon a köröm?: o.o
amúgy tényleg jó kép xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1877 Dátum: 08 nov 22, 10:06:40 » |
|
Nincs kifestve Mondjukott tényleg rózsaszínesebbnek látszik a körmöm xD........... Gabesz... Igazad van..... Jobban hasonlítok már Brad Pittre xD..... Vagy Adoniszra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1878 Dátum: 08 nov 22, 12:11:13 » |
|
Nem Haku... Csak nincs olyan "kis hülyegyerek fejed" De komolyan változtál... Bonnie... Sehol nem megengedett a dupla regisztráció... Ezen a fórumon sem... Nehogy bajba kerülj a modiknál! Inkább szólj Cartnak legközelebb, hogy változtassa meg a neved!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1880 Dátum: 08 nov 26, 11:43:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1881 Dátum: 08 nov 26, 12:42:26 » |
|
hm Vircsikee jó képek majd ha vissza kapom a telóm és a Gondot is megldom a gépemmel lehet én is teszek fel képet
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1882 Dátum: 08 nov 26, 14:52:43 » |
|
Hát köszi Xencsi ^^ xD Kicsit unatkoztam betegségem lévén...
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1883 Dátum: 08 nov 26, 14:59:55 » |
|
Á tök jó képek Viir szerintem ez a hajszín nagyon jól áll. Nekem is már kéne felrakni újjakat de azóta nem változtam semmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1884 Dátum: 08 nov 26, 15:01:18 » |
|
Hátköszike ^^ Bár hétvégétől barna leszek szóval nem leszek többé lila *nagyonsír*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1885 Dátum: 08 nov 26, 15:07:47 » |
|
OMGWTFIcntBI xD Érti valaki? Víír, te túl izé vagy..... ari^^ *_________* Izé, jó a kép xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1886 Dátum: 08 nov 26, 15:45:48 » |
|
Viir nagyon jók lettek a képeid és tényleg illik hozzád ez a hajszín, úgyhogy ha lehet inkább ne válts , am most jut eszembe, hogy én is ígértem magamról néhány normális képet, na majd fodrász után. xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 26, 15:48:59 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1887 Dátum: 08 nov 26, 15:47:00 » |
|
Hátköszike ^^ Bár hétvégétől barna leszek szóval nem leszek többé lila *nagyonsír*
Pedig olyan jól áll neked a lila T_T Mér leszel barna?Akkmár inkább valami nem szokványos szín
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1888 Dátum: 08 nov 26, 15:59:50 » |
|
Kénytelen vagyok,hála drága anyukámnak,aki nem nézi jó szemmel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1889 Dátum: 08 nov 26, 16:03:19 » |
|
Szemét Szülők x"D Pedig vircsit már nem is lenne vircsi ha nem lila haja lenne x"D na nem baj majd megszokjuk x"D hm én meg majd befestem kékre vagy legyen zöld x"D na jó egyik sem x"D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|