bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1860 Dátum: 08 nov 21, 12:23:37 » |
|
Nah itt van egy szét photoshopozott kép rólam. A valóságban szemüvegem van, zsíros a hajam, tele vagyok pattanással, össze van nőve a szemöldököm és így tovább.... http://kepfeltolto.hu/i/?293456&t=img
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1861 Dátum: 08 nov 21, 16:00:06 » |
|
hm. hm xDDD hmhmhm berci ezijenhalálnézés de télleg :'D aranyosss. ^^ egy kép szivemmel^^ : http://kepfeltolto.hu/i/?293633&t=img
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1862 Dátum: 08 nov 21, 16:02:07 » |
|
LoLz Crispy Fantázia megvan...x"D am jó kép
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1863 Dátum: 08 nov 21, 17:19:56 » |
|
Nekem 11/20,kissé naív vagyok de sebaj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #1864 Dátum: 08 nov 21, 17:37:12 » |
|
Én nem sok értelmét láttam ennek a feladatnak, hisz a mosoly mindig egy szituációhoz kapcsolódik, ha nem tudom mi a szituáció, hogy döntsem el, hogy igazából mosolyog-e vagy sem. Én mosoly közben általában az emberek szemét nézem, az árulja el a legtöbb dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1865 Dátum: 08 nov 21, 20:26:16 » |
|
14/20 nát bed brádörsz ^___^ Amúgy, megtaláltam a helyet, ahol jó fotókat lehet csinálni rúlam.... A liftünk karcos, szaros tükrében. http://i37.tinypic.com/m831cm.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1866 Dátum: 08 nov 21, 20:28:37 » |
|
Jó kép Haku nekem is ilyen telóm van Lassan nekem is kéne már új képeket felraknom dehát nem vagyok fotogén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Hivatásos fórumleső xD
|
|
« Válasz #1867 Dátum: 08 nov 21, 20:33:04 » |
|
Mit is mondjak, nem rossz, Haku-san! Ez tényleg alkalmas hely 1 jó Haq fotóra
|
|
|
Naplózva
|
Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1868 Dátum: 08 nov 21, 20:46:18 » |
|
Loolz már 4 ember van az ismeretségi közömben ien telóval mint nekem, bár rólad haq már tutttam. xD éséés sztem am jó. mmint a kép..xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1869 Dátum: 08 nov 21, 20:53:47 » |
|
Jah, rólad, meg Aysee-ról én is tudtam (asszem xD).... Köszi pípölz xD.........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1870 Dátum: 08 nov 21, 20:57:26 » |
|
Áhh haq szép piros Lift *__* egyik ismerősöm tavaly ijennel Zuhant 3 emeletet .....leszakadt..... szal Vigyázz vele x"D am annyira Szexi kéép és elképzelem ahogy valami nyanya épp beszálna te meg ott fotózkodsz...x"D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1871 Dátum: 08 nov 21, 21:40:37 » |
|
Énénén tudtam gyümről megmeg haqról,de mostmár ólad is tudjuk ita Whoaa 1 fóumo belül 4 ugyanolyan teló
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1873 Dátum: 08 nov 21, 22:31:48 » |
|
Pirike, Haku... Keressétek csak vissza a régi képeiteket... Meglepődtem, hogy mennyit változott az arcotok úgy fél év alatt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1874 Dátum: 08 nov 21, 23:32:27 » |
|
Áhh haq szép piros Lift *__* egyik ismerősöm tavaly ijennel Zuhant 3 emeletet .....leszakadt..... szal Vigyázz vele x"D am annyira Szexi kéép és elképzelem ahogy valami nyanya épp beszálna te meg ott fotózkodsz...x"D
Akkor a padavanomhasználja Adoniszi adottságait és a nő össze esik szívrohamba... vagy zaklatja Hakut mert bele szeretettxDD. Ám szerintem is jó kép lett Haku samaxDD csak a sör hiányzik a kezedbőlxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|