CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1845 Dátum: 08 nov 14, 20:56:48 » |
|
hmm ... én kb ilyen 165-nél járhatok de lehet h feljebb!xD
nekem tesom most 17 és 2 méter ... nemsemmi amikor vele meek valahova foleg mostanában amikor korán sotétedik ... a sotétben nagyon ilyeszto a gyerek!(2 méteres 110 kilos,bakancsos)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1846 Dátum: 08 nov 14, 20:58:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1847 Dátum: 08 nov 15, 12:46:46 » |
|
NőjetekXD..amugy a forumos csajok 90% kicsi A fennmaradó 10%-tól megmár lehet félni... hööh.. Am. én vagyok vagy 173 centi éss simán odaadnék belőle 5-öt bárkinek.. Cserébe elfogadok egykiss szépséget.. x'DDD Am. mieza képlinkelgetés? O_o" Megjött az önbizalom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1848 Dátum: 08 nov 15, 15:44:07 » |
|
Több nap után sikeresen felfedeztem ezt a topicot is. Most pótlom az elmaradt bemutatkozást. Az igazi nevem Zsófi. A Sevanna név a kedvenc fantasy sorozatomból jött. 165 cm vagyok, szőke hajú, a koromról annyit, hogy nagy valószínűséggel a legidősebb tagok között vagyok. Az aláírásom latin része azt jelenti, hogy: Nem könnyű győzelmet aratni az ittasokon. Ezt csak úgy poénból írtam be. A másikat nem részletezem, mert a szabályzat tiltja a politizálást. Alapvetően ez is vicc akar lenni. A fő hobbym az olvasás, utána anime nézés, számítógépezés, dumálás stb... Kedvenc állatom a macska. Utálom a bogarakat és még sok mindent, amit most inkább nem sorolok. Nagyjából ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1849 Dátum: 08 nov 15, 17:59:37 » |
|
NőjetekXD..amugy a forumos csajok 90% kicsi A fennmaradó 10%-tól megmár lehet félni... hööh.. Am. én vagyok vagy 173 centi éss simán odaadnék belőle 5-öt bárkinek.. Cserébe elfogadok egykiss szépséget.. x'DDD Am. mieza képlinkelgetés? O_o" Megjött az önbizalom? Heee sose volatm félös a forumra a legelsö képet is én tettem fel emlékezz csak .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1850 Dátum: 08 nov 16, 09:13:10 » |
|
Gondolkodtam,h a következőt hová linkeljem, aztán sztem itt lesz a legjobb helyen. Én. Vagyis az énmegismeréshez hozzájárul szerintem. Ez egy teszt arranézve, hogy mennyire ismeritek fel a valós(genuine) és a hamis(fake) mosolyokat. A videó megkezdése előtt 2 kérdés jelenik meg: 1.) Az első kérdés arra vonatkozik, hogy általában milyen a szemléletmódod az életben. Inkább optimista vagy inkább pesszimista. Ezt egy hétfokú skálán kellene értékelni aszerint, hogy melyikhez állsz közelebb. 2.) A második kérdés arra vonatkozik, hogy szerinted mennyire biztosan tudsz különbséget tenni a valódi és a hamis mosoly felismerésében. csak egyszer tudod megtekinteni mindegyik videót remélem még nem linkeltem be ezt októberben...hmm... Nekem meglepően jól sikeredett egyébként:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #1851 Dátum: 08 nov 16, 10:03:44 » |
|
20/10 mert mind1ik hazudik Najó 5-re azt írtam h valós az be is jött. De a bizalmassági faktor (nem, nem traktor) azért ottvan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1852 Dátum: 08 nov 16, 10:49:20 » |
|
hm nekem 20/14 lett =D amugy yztem sokkal könyebb megállapitani az igazi meg a hamis mosolyt azoknálakiket ismerünk szal...hm...értitek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1853 Dátum: 08 nov 16, 14:21:11 » |
|
nekem 20/9... deszarvagyok xD Am. jah.. így idegen embereknél nehezebb... meg amis nekem szinte mind műnek tűnt.. lehet csak a videó vágása miatt... h. olyan fura volt.. nah mind1 : D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1854 Dátum: 08 nov 16, 14:34:44 » |
|
Emberek muhahaha engem a nagy pokerest verjétek átXXXDDDDD. 20/16xDDDD és amaradék is csak azért nem lett jó mert nem lehetett vissza néznixDD Hát igen én jól ismerem milyen az mikor valaki blöffölxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1855 Dátum: 08 nov 16, 15:23:53 » |
|
hm Szerintem én elég béna vagyok csak a matek mentett meg x"D Tipp alapon Sikerült összehozni 20/10-et x"DDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1856 Dátum: 08 nov 16, 15:31:37 » |
|
Jéé ez tök jo Zö nekem 18 lett jo de am szar mert van aminel tippelnem kelett mert nem jatszotta le...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1857 Dátum: 08 nov 16, 15:51:20 » |
|
Hát nekem 20/17 lett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1858 Dátum: 08 nov 16, 16:14:36 » |
|
^^ Nekem csak egy nem lett jó:D Az utolsó előtti. Eddig én vagyok a legkevésbé átvághatóbb Na erre tessék gombot varrni kedves nkw fórumosaim^^ pussz:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1859 Dátum: 08 nov 17, 02:22:01 » |
|
hát, ha nem csak a mosolyt látom akk sztem eccerűbb megkülönböztetbi, na de mindegy 12/20
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|