Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1605 Dátum: 08 aug 12, 20:51:25 » |
|
egyértelmű számomra hogy melyik vagy olyan crispy-s fejed van hullaszag? az összes lány azt hiszi magáról hogy ő a legrondább, meg így, meg úgy és akik mondják azok meg mindíg szépek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1606 Dátum: 08 aug 12, 20:52:57 » |
|
hátdeha tudod akk tippelhetsz vagyteláttál rólam olyanképet amin egyedülvagyok ? ejjejj ebböladologbol nemlessz soha semmiXD és akk Slanykének nemlessz igazaaaa dejódejó:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #1607 Dátum: 08 aug 12, 20:54:23 » |
|
Nyehehe énis tudom hpgy melyik vagy Demiértnem lehet elmondani? annyit segítek hogy valamelyika kettő közül xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #1608 Dátum: 08 aug 12, 20:56:53 » |
|
húú köszi Harrd ezzel máris tudom melyik xD
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1609 Dátum: 08 aug 12, 20:56:59 » |
|
mer a leirás szerint kell tippelnie annak aki még nemlátott..ésha eltalálja akk slaninek lesz igaza ha nem akk nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1610 Dátum: 08 aug 12, 20:58:56 » |
|
Nemtom, sztm. ugyanúgy néztek ki xD Mondjuk ln Conon sevoltam képes felismerni Crispy... Deamúgy megvan, hogy melyik ő xD....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1611 Dátum: 08 aug 12, 21:04:13 » |
|
figy haku :Dmajd most conon direkt szólok h ki vagyok nehogymegint ugy bezsélgessünk h nemtudod....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1612 Dátum: 08 aug 12, 21:07:25 » |
|
haha bezzeg nórit én mindjárt felismertem azaz ő engem
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1613 Dátum: 08 aug 12, 22:00:46 » |
|
jaa nagyba dicsekszel hogy te felismerted őt osztán meg kiderül hogy ő ismertmeg téged xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1614 Dátum: 08 aug 14, 15:41:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1615 Dátum: 08 aug 14, 15:59:26 » |
|
Jó képek... ^^ És minnél több annál jobb.. így már tuti felismerlek majd.. x'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1616 Dátum: 08 aug 14, 16:06:47 » |
|
ajánlom is anyádat nem felismerni szégyen lenne majd kis szappanopera jelenetünket eljátszuk jééé már várom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1617 Dátum: 08 aug 14, 16:17:12 » |
|
Áháháá.. azt simán eljátszuk.. xD Csak majd megfelelő távolságból kiabáld a szövegedet, mert különben nem fogom meghallani és nem reagálok, ezért téged fognak kiabáló elmebajosnak nézni.. am. tökjó lesz.. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1618 Dátum: 08 aug 14, 23:32:04 » |
|
Érdekes Noemi de nekem valamiért úgytűnik hogy ismerlek legalábbis láttalak már valahol... csak tudnám hogy hol
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1619 Dátum: 08 aug 15, 15:49:45 » |
|
hát nekem arról fogamam nincs honnan lehetek ismerős..tényleg...hmmhmm....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|