24 nov 15, 11:44:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1519696 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
xenon
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #1440 Dátum: 08 júl 14, 12:13:14 »

hát nálunk eggyik gyerek tök jó telóját csak úgy oda adta az o.társának csak azé hogy kapjon egy másikat és otthon meg azt mondta hogy elhagyta és ezzel dicsekedett  Technikai KO
tenchi nekem nagyon durva sztoryaim vannak csak visszakell olvasni egy pár oldalt Nevet a fejemet nem kiméltem nem is tudom asszem 3 törtem be az orromat meg nem tudom sokszor ikszdé
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #1441 Dátum: 08 júl 14, 12:25:52 »

dedurvaa. Nekem is régen elkezdték ha újat veszel ezt add nekem. De csak viccből.
Annak a szülei mit szólhattak?xD.. Hunnan van eza telóó?-ööö vettem. :'X xD..
OFF:Most nekem tökjó van SE S500i. Szeretem:D.. Hiába mondják hg a sony ericcson szaaar.-.-"
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1442 Dátum: 08 júl 14, 12:27:46 »

A sony ericson a legjobb mobil márka szerintem... Full gazdag osztálytársamnak olyan van 93 000-ért... Hümm-hümm Van rajta egy labdás játék, és az olyan, hogy ha a mobilt megdöntöd, a 3D-s játékban a labda arra gurul. xD Szóval mozgásérzékelős.
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #1443 Dátum: 08 júl 14, 12:30:38 »

a szotyi ericson az jó az eggyik kedvencem de én maradok a samsungomnál Nevet de ez off vaze ikszdé
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #1444 Dátum: 08 júl 14, 12:55:17 »

Egy kis összefoglaló magamról:

Én egy kedves, rózsaszín lelkivilágú, szelíd ember vagyok. Pirul A légynek sem tudnék ártani, mindenkit szeretek... és..és... Ha ezt most benyeltétek, akkor nem ismertek. xD

Ohh My God Majdnem megijedtem... komolyan xD azt hittem tényleg elb... ambultál xD De azért hallgathatnál megint valami szolidat, mint néha Nevet

és én...ööö... én... topic xD

Szeretek énekelgetni, amikor egyedül vagyok itthon. Csak azt nem értem,h Lea (the dog! Nevet ) miért megy ki az udvarra olyankor Gondolkozik
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1445 Dátum: 08 júl 14, 12:57:40 »

Egy kis összefoglaló magamról:

Én egy kedves, rózsaszín lelkivilágú, szelíd ember vagyok. Pirul A légynek sem tudnék ártani, mindenkit szeretek... és..és... Ha ezt most benyeltétek, akkor nem ismertek. xD

Ohh My God Majdnem megijedtem... komolyan xD azt hittem tényleg elb... ambultál xD De azért hallgathatnál megint valami szolidat, mint néha Nevet

és én...ööö... én... topic xD

Szeretek énekelgetni, amikor egyedül vagyok itthon. Csak azt nem értem,h Lea (the dog! Nevet ) miért megy ki az udvarra olyankor Gondolkozik

xD Szoktam szolidat is, csak nem sűrűn.
Naplózva
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1446 Dátum: 08 júl 14, 16:48:51 »

nekem sony ericson k800i-m van, de ez senkit nem érdekel  :'X szal elmondom hogy nekem anyukám mindíg aztmondja, hogy ha elhagyomm nemkepok másikat, szal ha odaadom/összetöröm....... (ami egyszer már sikerült, csak nem direkt... [hogy ne legyen off itt az egyik hülyeségem amit a telóm bánt] szilveszter... egy haverom megij )esztett valami petárdával hogy a lábamhoz dobta vagy mittomén, én elakartam szaladni, megcsúsztam, és agyontapostam szegény szar telefonomat  :'X )........akkor nem kapok másikat, tehát ha ezt tettem volna, legfeljebb megver  Nevet
(am nem szokott verekedni)
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
raidou
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

11-23 Field Commander

« Válasz #1447 Dátum: 08 júl 14, 17:09:38 »

Van egy erdő. Kis korom óta mániám, hogy felmászok a 6-7 m-es fákra, egy kötél segítségével. Egyszer leesett a telóm vagy 4m-en. Ereszkedtem le, elszakadt a kötél, ráestem a telómra. Daradokra tört a telefon. Ez 12 éves koromba volt.
Naplózva

Raidou
no.1 Combine Soldier, replikátor és kutyahal fan.
"One vision, one purpose - PEACE through POWER" -Kane
CrasH
ANBU újonc
*

« Válasz #1448 Dátum: 08 júl 14, 17:35:36 »

xD...Most nekem is eszembe jutott valami!hhh

Egyik régi telefonomat ami már alig mukododtt(mukoggy!xD)foldhozvágtam mert nem akart bekapcsolni!Foldhozvágtam és bekapcsolt!!!Anyum jol leb.szott h miért csináltam!xDDD
De legalább bekapcsolt!!!hhh:)
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1449 Dátum: 08 júl 14, 17:37:44 »

Én telóm meg kikapcsolni nem lehet, mert hiába nyomogatom a ki/bekapcsoló gombot, nem csinál semmit. Mikor kikeresem a menüből is, hogy kikapcsolás, és kiválasztom, azt is leszarja... xD De egyébként minden működik.
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1450 Dátum: 08 júl 14, 17:48:10 »

Nekem is a Samsung a kedvencem.

Amúgy velem egyszer az történt, hogy az osztállyal több napos osztálykiránduláson voltunk és reggel mikor felkeltem, hogy átmenjek a  többiekhez kártyázni, akkor voltam olyan laza, hogy  mezítláb indultam útnak. Mikor kiértem a szabadba, akkor már majdnem ott voltam ahol a többiek vártak, egyszer csak szúró érzésre lettem figyelmes. Kiderült, hogy egy csalános kellős közepén vagyok. Visszafordulni nem akartam, előre menni meg nem tudtam...  úgy döntöttem, hogy sajátos módszerrel fogom magam és átszaladok az egészen.  Nyelvesít A mai napig előttem van az a döbbenet, amikor rájöttem, hogy egy csalánosban vagyok.  :'X Hümm-hümm Mindenki röhögött.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 15, 20:33:27 írta Chidori » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1451 Dátum: 08 júl 14, 20:07:06 »

mi egyszer apukámmal találtunk egy mogyoróbokrot. Nosza akkor szedjünk mogyorót... csak az a baj, hogy felzavartunk egy darázsfészket, valahol a földön, és ott álltunk térdigérő fűben és nemtudtuk merremenjünk ki, mert a fű fölött ott repkedett egy rajnyi darázs... csodállom hogy nem csíptek meg... nemtudom hogy miért  Gondolkozik  :/
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #1452 Dátum: 08 júl 15, 18:55:36 »

Hm.. gondolom szerencsétek volt.xD.. Am mostanában meg azt csinálom hg egész éjjel megy a tv mert elfelejtem időzítőre bekapcsolni, és úgy alszok el. Reggel csodák csodájára megy a tv..xD Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 15, 18:57:32 írta Gaara-fangirl » Naplózva
klosinho
Chuunin
*

« Válasz #1453 Dátum: 08 júl 15, 22:07:36 »

És utána csodálkozol, h a villanyszámla magas mi? Rokonéknak kb 60000Ft-tal többet kellett fizetni, mert a tv ment egész este mig alaudtak:) (Plazma tv kicsit nagy darab:D
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1454 Dátum: 08 júl 15, 22:18:34 »

Vaow!  Ohh My God jó sokat zabál akkor az a TV!  Ohh My God Nállunk állandóan megy a gép, 2 fagyasztó, 3 TV, folyamatosan világít vagy 10 lámpa, a rádió megállás nélkül pofázik, és mégse szoktunk 9000 Ft-nál többet fizetni! Kúl

De a mobil, és a tv téma itt nem OFF? Mer szerintem igen...  Gondolkozik
Naplózva
Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins