xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1395 Dátum: 08 júl 08, 10:06:16 » |
|
Suli... .. én voltam a mondjuk úgy a információs központ. mindig mindent tudtam.. iskolaszünetek, dolgozatok, jobb bulik, valakinek a születésnapja, valaki lemarad valamiről mindig hozzám jött. : ... és a közeli haverok is így vannak vele szerencsére valahogy jobban tudom értékelni az olyanestéket amikor halálra röhögjük magunkat miközben hülyülünk mit valami 4évesek áá mint5ha csak magamat hallanám mind2 esetben talán a gondolataimból szedted ki ezeket Dave?
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #1396 Dátum: 08 júl 08, 10:32:29 » |
|
Én nem én nem de jó tudni hogy mások is ezt az életformát űzik nem csak itt ezen a lepratelepen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_neji
Chuunin
Nem elérhető
Isten teremtette az agyat VAGY az agy az istent?
|
|
« Válasz #1397 Dátum: 08 júl 08, 11:10:06 » |
|
Én meg a Harrd ét úzőm:D:D nekünk olyan volt ohgy mindig a büfébe m,ek és veszek tízórait és akkor 6-an jönnek utánnam:@ milyen idegesítő mi foglaltuk el az egész büfét és mindig rájuk kellet szólnom hogy ne jöjjenek velem! de amikor egy másik személy megy a büfébe a többiek nem mennek vele! és nekünk is a lányok szoktak így budiba együtt kimenni:D De nekem is a haverok között mind össze 2 jó fej van! a többit mindig el akarom onnan hajtani de azok nem mennek el:S nem hogy az az 5 ember összefognak 3- ellen ááá de ezeknek ....:S úgyghogy így nagyon sz*r a suli:S:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1398 Dátum: 08 júl 09, 08:16:41 » |
|
igen nálunk is a lányok járnak a wcre együtt. A haverommal sose értettük mért De van pár elméletünk Hehe, én ennyi idős fejjel se tudtam rájönni, miért mennek ki egggyütt ^^ : Amúgy én, meg egy átlagos szeméy voltam, mostmeg, általában a +Milyazhogy?" szeméy vagyok..... Szóval, mindenhez van hozzáfúznivalom, de tudok hallgatni ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1399 Dátum: 08 júl 10, 20:54:02 » |
|
Huh... Még szerencse, hogy velem nem jön senki wc-re. Igazából ÉN a suliban csak magammal foglalkozom, van, amikor segítek néhány idiótának, akik nem tudják a dolgokat, de csak ennyi. Nincsenek barátaim a suliban, hála az égnek. Mindet utálom. Lány vok, de nem igazán nézek ki úgy, mivel fiúsan öltözöm. A sulin kívül vannak persze barátaim. Meglátszik rajtam, hogy animefan vok, mással nem is igazán törődöm... Mostanában elég egoista vok, bár csak poénkodom. Pl én zseniális vok, meg ha dicsérnek, akkor asszondom, hogy tudom. Olykor gonosz vagyok, NAGYON! És akkor ajjaj!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1400 Dátum: 08 júl 10, 20:55:22 » |
|
Azért járunk (néha) eggyüt WC-re, hogy tartsuk az ajtót ha szar (jó sulim van nemde? xD) meg dumálhassunk mindenféléről...ezekbe most nem mennék bele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1401 Dátum: 08 júl 10, 20:59:03 » |
|
Ezt tanusitani tudom én is Azért járunk többen mertha egyedül mennénk a csajoknak van egy olyan rossz szokása hogy kopogás nélkül mindenhova benyitnak :'X És az ijesztő tud ám lenni... (jahm nálunk is rosszak az ajtók)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1402 Dátum: 08 júl 10, 21:03:22 » |
|
nálunkmost szerencsére felujitották wcket szal még zár is van =O és amugy... nemtom énse miért megyünk együtt...de vhogy mindig együtt megyünk x'D azér h ne egyedül kelljen =O támogatjuk egymást a nehéz helyzetekbe x''D amugy általába csak dumálni szoktunk....am vicces belegondolni h miket hisznek a fiúk...xDDD eltom képzelni azt a verziót h tartjuk egymásnak a bugyit x'''D lol...háááht fiu elme xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1403 Dátum: 08 júl 10, 21:08:01 » |
|
persze fogjátok az ajtóra és milyen nehéz helyzetek crispy ez is volt egy elmélet de elvetettük
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1404 Dátum: 08 júl 10, 21:11:33 » |
|
Hát igen xenon...ti fiúk nem érthetitek meg a női elme csodálatosságait...igaz csajok? xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1405 Dátum: 08 júl 10, 21:41:52 » |
|
Hát a mi sulinkban az a szókás ,hgoy a lány wcbe még a fiuk is bejárnak ,de nem ám az5.esek hamnem a 7.esek ,és hát tartjuk egymásnak az ajtót ,deh én nem szeretem a suli wc-t használni ,ritkán járok én oda.Na igen ,én is véletlenül koogás nélkül nyitottam ki az ajtót :''X xDDD lol tartutjuk egymásnak a bugyit x"D. Jajj igen ,tegnap bnőm csinált rólam egy fotot és megmutatam anyámnak "Ki ez itt?" ,már oda jutottam ,hgoy a saját anyám se ismer föl.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 10, 21:56:54 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1406 Dátum: 08 júl 10, 21:42:57 » |
|
most komolyan mondjátok h ezt boncolgatjátok? x'D szörnyű x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1407 Dátum: 08 júl 10, 23:02:39 » |
|
Mérne? xDD Tökre Szórakoztató azt boncolgatni xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1408 Dátum: 08 júl 11, 10:09:34 » |
|
Jujjjjjj, mi ki se merünk menni a Suli WC-hez (főleg, hogy, mi vagyunk a legfiatalabb [izé, csak voltunk ] osztály )..... Fiuk, lányok vegyesen a WC.-ben .................... Xenon, ezt tlnyleg egy elvetendő ötlet.... Túl nyilvánvaló, főleg, hogy a lányok, be se csukják, maguk mögött a bejárati ajtót ...........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1409 Dátum: 08 júl 11, 10:21:19 » |
|
nálunk undik a vécék a fiúkhoz be lehet látni x'D ja és be se csukják az ajtót ezért áramlik ki a bűz xD (ja és az én osztályom volt a legközelebb a vécéhez xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|